Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Eίναι το άλλο σου μισό; Μάθε να διαβάζεις τα σημάδια.
Eίναι το άλλο σου μισό; Μάθε να διαβάζεις τα σημάδια.  thumbnail

Eίναι το άλλο σου μισό; Μάθε να διαβάζεις τα σημάδια.

Όταν ήμουν νεότερη, συνήθιζα να αναρωτιέμαι αν υπήρχε αυτό που λέμε αδελφή ψυχή. Στα τελευταία χρόνια της ζωή μου όμως, κατανόησα ότι σίγουρα υπάρχει και το να την βρεις δεν είναι κάτι ούτε σπάνιο, ούτε βέβαια απλό, αλλά μάλλον είναι θέμα συνείδησης τελικά, που καθορίζει το αν μπορείς να βρεις ένα τέτοιο σύντροφο.


Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι οι άνθρωποι στη βιασύνη να έχουν σχέση… δεν έχουν αρκετή υπομονή για να βρουν πραγματικά την αδελφή ψυχή τους. Είναι εύκολο να πεις ότι ένα άτομο είναι η αδελφή ψυχή σου, μόνο που αυτό είναι μια βαθύτερη διαδικασία.


Μια ενδιαφέρουσα αλήθεια είναι ότι ταιριάζουμε τους εαυτούς τους πρώτα σε σχέση με τα θέματα / τις ανασφάλειες μας και, στη συνέχεια με τις δυνάμεις μας. Δεδομένου ότι συνήθως ένα άτομο αποφεύγει τα προσωπικά του ζητήματα, αυτό σημαίνει, επίσης, ότι αποφεύγει εκείνους που μπορούν να τον βοηθήσουν να αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα. Οπότε, η αδελφή ψυχή σπάνια θα είναι ο ιππότης στο άσπρο άλογο, που θα σε σώσει από τα προβλήματά σου. Παρουσιάζεται για να σε βοηθήσει να γίνεις αρκετά δυνατός, για να ασχοληθείς με τα δικά σου προβλήματα. Άρα, η αδελφή ψυχή σου θα είναι εκείνος ο άνθρωπος που ταιριάζει στις δυνάμεις σου.


Κατανοητό;


Όμως, ποια είναι τα σημάδια έτσι ώστε να αναγνωρίσεις τη σημασία της συνάντησης;


Το «σημάδι» είναι κάτι που συμβαίνει στην τρέχουσα ζωή σου, που "αρπάζει"-με κάποιο τρόπο- αρκετή από την προσοχή σου για να σε κάνει να σταματήσεις και να ρίξεις μια δεύτερη ματιά, ή να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις ότι πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιον/κάτι. Συχνά φαίνεται ή το αισθάνεσαι σαν ένα είδος déjà vu ή σαν κάτι περίεργο και σουρεαλιστικό. Πιάνει την προσοχή σου. Σε αναγκάζει να «ξυπνήσεις», για να καταλήξεις έξω από την συνήθης, ομιχλώδης κατάσταση, που συνήθως κινείσαι.


Κατά την συνάντηση σου λοιπόν με την αδελφή ψυχή σου, πολλές φορές, μπορεί να αναγκαστείς να συμμορφωθείς, σύμφωνα με τους κανόνες της κοινωνίας. Ίσως γιατί σας χωρίζουν κοινωνικά, ηθικά, πολιτικά, φυλετικά, θρησκευτικά ή νομικά εμπόδια. Αλλά ουσιαστικά, δεν θα τα καταφέρεις.
Το μυαλό σου μπορεί να παρέμβει: «Δεν γίνεται» σου λέει. Η καρδιά σου όμως, ξέρει.


Ααα! Και δεν θα είναι καθόλου περίεργο μάλιστα, να είχες κάποια παράξενα, αινιγματικά όνειρα πριν από τη συνάντηση, ακόμα κι αν δεν μπορούσες να προσδιορίσεις με ακρίβεια το πρόσωπο. Όπως και το να κάνουν την εμφάνιση τους, παράξενες συνδέσεις μεταξύ σημαντικών ημερομηνιών : ίσως να γεννηθήκατε ακριβώς με εννέα μήνες διαφορά ή συναντηθήκατε την ημέρα των γενεθλίων του αδελφού σου… πάντως, τείνει να υπάρχει με κάποιο τρόπο, κάποια περίεργη συγχρονικότητα γύρω από τις ημερομηνίες.


Και όχι μόνο! Οι εκδηλώσεις συγχρονικότητας της επικείμενης συνάντησης έχουν συνδεθεί και με την εμφάνιση των αριθμών 11:11, 1111, 555, 777, 222, 111 ή παρόμοιους αριθμούς σ' ένα βιβλίο, σ' έναν υπολογιστή, στην τηλεόραση, ή σε ακόμα περισσότερα μέρη, σαν έξω στη φύση κάπου. Αυτό υποδηλώνει ότι, η αδελφή ψυχή σου είναι ήδη στο δρόμο σου ή στη ζωή σου. Να ξέρεις ότι, πρώτα συμβαίνει σε πνευματικό επίπεδο, προτού να συμβεί στο φυσικό κόσμο σου. (Συνήθως, οι άνθρωποι πρώτα βλέπουν το 11:11, 1111, ή 111 για πρώτη φορά, πριν δουν τους άλλους αριθμούς ως πνευματική αφύπνιση).


Πιθανόν μάλιστα, να είχες κάποια παράξενα, αινιγματικά όνειρα πριν από τη συνάντηση, ακόμα κι αν δεν μπορούσες να προσδιορίσεις με ακρίβεια το πρόσωπο.


Βλέπεις πώς όλο το σύμπαν, σου φωνάζει για να σε προετοιμάσει;
Άλλα κι εσύ, δεν γίνεται, θα το καταλάβεις, καθώς η αναγνώριση της ψυχής μπορεί να είναι άμεση: μια ξαφνική αίσθηση οικειότητας σε αγκαλιάζει, μιας γνώσης αυτού του νέου ατόμου σε βάθη πολύ πέρα απ' ό, τι το συνειδητό μυαλό σου, θα μπορούσε να γνωρίζει.


Μπορεί να είναι ένας άνθρωπος για τον οποίο δεν είχες καμία απολύτως έλξη. Καμία έλξη μάλλον για το φυσικό σώμα, γιατί όταν τα μάτια σου θα συναντηθούν με τα δικά του θα αισθανθείς την ένταση από τις σκέψεις του ή την επιθυμία του και εσύ θα νιώσεις ότι ερωτεύτηκες ξανά. Ίσως κυριολεκτικά, για πρώτη φορά στη ζωή σου, αισθάνεσαι αδύναμος και τα γόνατα σου θα τρέμουν κάθε φορά που σε κοιτάζει, όπως ακριβώς και πριν, σε άλλους τόπους και χρόνους. Μια αίσθηση σαν να βρίσκεσαι στο σπίτι σου, θα σε κατακλύσει.


Μπορείς να διεισδύσεις στην ματιά του, και για μια στιγμή, να διαβάσεις το μυαλό του και να λαχτάρας να μάθεις τα πάντα για αυτό το πρόσωπο που σε μαγεύει ασυνείδητα. Ίσως κιόλας, να μπορείς να νιώσεις την ενέργεια που ακτινοβολεί από το σώμα του. Σχεδόν σαν το σώμα σου απλά να θέλει να είναι κοντά στο δικό του ή να κολλήσει επάνω του. Μπορείς να αισθανθείς τη σύνδεση. Μπορείς να την νιώσεις.


Και όταν τελικά επιτευχθεί η σύνδεση και πάρει το χέρι σου στα χέρια του για πρώτη φορά, η μνήμη της αφής που υπερβαίνει το χρόνο θα στείλει ένα τράνταγμα, μέσα σε κάθε μόριο της ύπαρξής σου. Θα τον κοιτάξεις στα μάτια και θα δεις έναν σύντροφο ψυχής, σε όλους τους αιώνες. Θα νιώσεις ότι υπάρχει μια γοητεία στα μάτια του, ακόμη και αν το άτομο δεν είναι αρκετά όμορφο. Το στομάχι σου θα νιώθεις ότι γυρίζει ανάποδα και τα πάντα όλα έξω από αυτή τη στιγμή, θα χάσουν τη σημασία τους. Ίσως να υπάρχει μια αίσθηση ότι οι στιγμές που διαδραματίζονται έχουν μια βασανιστικά αργή κίνηση, σαν να αποτυπώνονται σε φιλμ.


Νομίζεις ότι υπερβάλλω; Όχι.


Η παρουσία της αδελφής ψυχής, μπορεί να ξυπνήσει με μια ματιά, ένα όνειρο, μια ανάμνηση, ένα συναίσθημα. Μπορεί να ξυπνήσει, μέσα από το άγγιγμα των χεριών ή το φιλί, την ψυχή σου που θα καλπάσει πίσω στον χρόνο. Και ομολογώ πως υπάρχει μια τρυφερότητα στα λόγια, στην φωνή και στην κίνηση, που θα σε παρασέρνει γλυκά.


Η σχέση σίγουρα μαζί της, θα είναι δραματική-με κάθε τρόπο. Θα αισθάνεσαι τα πάντα πιο βαθιά όταν είστε μαζί: περισσότερο δράμα, περισσότερο βάθος, περισσότερες επιθυμίες. Θα νιώθεις σχεδόν απελπισμένος για να την αγαπήσεις τόσο πολύ και τόσο έντονα, όσο είναι δυνατόν.
Διάβασε τη συνέχεια εδώ: http://www.astrology.gr/ENALLAKTIKI-GONIA/item/81502-poia-einai-ta-simadia-oti-eheis-vrei-to-allo-soy-miso#ixzz3rAsHzzuEComments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X