Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Η κάρτα ταρώ της ημέρας: Τι θα σου φέρει σήμερα η φωτεινή Σελήνη
Η κάρτα ταρώ της ημέρας: Τι θα σου φέρει σήμερα η φωτεινή Σελήνη thumbnail

Η κάρτα ταρώ της ημέρας: Τι θα σου φέρει σήμερα η φωτεινή Σελήνη

Η κάρτα ταρώ της Τετάρτης 11 Νοεμβρίου 2015 είναι η Σελήνη.


 

Η τράπουλα των καρτών Ταρώ, αυτή η μυστηριώδης τράπουλα  της  μικρής και της μεγάλης Αρκάνας, κρατά καλά φυλαγμένο το μυστικό της καταγωγής της, όσο και αν για την προέλευσή της έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί πολλά!

Το σίγουρο είναι ότι αυτή η αποκρυφιστική μέθοδος, η τράπουλα ταρο, μας αποκαλύπτει  καθημερινά τα όσα έχουμε να αντιμετωπίσουμε!


Η ερμηνεία της κάρτας Ταρώ  Σελήνη!


Σήμερα η κάρτα αυτή μας οδηγεί στο μυστηριώδες βασίλειο του σκοταδιού και της νύχτας-μέσα στον εικονικό κόσμο της ψυχής, στα προαισθήματα, τις επιθυμίες και τα όνειρα μας.Η φωτεινή πλευρά της Σελήνης σημαίνει ρομαντική ονειροπόληση, ζωηρές φαντασιώσεις και μια έντονη ευαισθησία.

 

Ωστόσο, αυτή η κάρτα δείχνει συνήθως τη σκοτεινή πλευρά της, τα βάθη της ψυχής, ένα καταθλιπτικό προαίσθημα και το φόβο για το αόρατο και το άυλο. Ακόμα κι αν προσπαθήσουμε να πείσουμε με ηρεμία τον εαυτό μας πως έχουμε τίποτα να φοβηθούμε, ο φόβος παραμένει. Οι ρίζες βρίσκονται βαθύτερα και τα συμπτώματα από τα οποία είμαστε γαντζωμένοι δεν είναι οι αιτίες μα οι αφορμές. Δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτά τα συναισθήματα αποφεύγοντας μια ορισμένη κατάσταση. Οι φόβοι μας θα βρουν αμέσως ένα νέο σύμπτωμα για να τραφούν.

 

Μόνο το μονοπάτι μέχρι τα βάθη της ψυχής μας, ο δρόμος μέσα στο φόβο, έχουν την προοπτική να γιατρέψουν αυτούς τους φόβους ριζικά.

astrologos.grComments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X