Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Συζήτηση Περιφέρεια για την αποτέφρωση νεκρών
Συζήτηση Περιφέρεια για την αποτέφρωση νεκρών thumbnail

Συζήτηση Περιφέρεια για την αποτέφρωση νεκρών

Για ζήτημα ελεύθερης επιλογής έκανε λόγο ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής, Γιώργος Καραμέρος αναφορικά με το δικαίωμα της αποτέφρωσης νεκρών στην Ελλάδα. 

Ο αντιπεριφερειάρχης συναντήθηκε χθες με τον πρόεδρο της Επιτροπής για το δικαίωμα της αποτέφρωσης νεκρών στην Ελλάδα, Αντώνη Αλακιώτη, ο οποίος έθεσε στο επίκεντρο την ανάγκη δημιουργίας χώρου καύσης νεκρών. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας, ο Γιώργος Καραμέρος άκουσε με προσοχή όλο το χρονικό των προσπαθειών της Επιτροπής και συναίνεσε στην ανάγκη δημιουργίας των προϋποθέσεων εκείνων που προστατεύουν το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής όλων.

Η ίδια ανακοίνωση ανέφερε ότι αρκετοί από τους δήμους του Βόρειου Τομέα έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τη δημιουργία σχετικής εγκατάστασης, «δεδομένου μάλιστα ότι αφενός το νομικό πλαίσιο έχει ξεκαθαριστεί πλήρως και αφετέρου η Ιερά Σύνοδος της ελληνικής εκκλησίας έχει αποσαφηνίσει τις διαδικασίες με σχετική εγκύκλιό της».


www.real.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X