Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Κινέζικη αστρολογία: Τι προβλέπει για όλα τα ζώδια αυτόν τον μήνα;
Κινέζικη αστρολογία: Τι προβλέπει για όλα τα ζώδια αυτόν τον μήνα; thumbnail

Κινέζικη αστρολογία: Τι προβλέπει για όλα τα ζώδια αυτόν τον μήνα;

ΠΟΝΤΙΚΟΣ


ΓΕΝΙΚΑ: Μια συνεργασία ή σχέση θα φτάσει στο τέλος της αυτό το μήνα αλλά, αν και αρχικά θα σε στενοχωρήσει, στην πορεία θα δεις ότι έτσι κι αλλιώς δεν έβγαζε πουθενά. Αποδέξου το και πήγαινε παρακάτω γιατί όσο αρνείσαι, τόσο θα πηγαινοέρχεσαι στο ίδιο σημείο και θα κουραστείς ψυχολογικά. Αν ξέρεις που είσαι, είναι πιο εύκολο να καταλάβεις προς τα πού πρέπει να κινηθείς.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Αν είσαι μόνος/η θα διαπιστώσεις ότι ακόμα δεν είσαι σίγουρος/η για το τι θέλεις και πολύ περισσότερο τι ακριβώς είσαι διατεθειμένος/η να προσφέρεις σε ένα πρόσωπο. Αν είσαι σε σχέση ενδεχομένως ο σύντροφός σου να σου ζητήσει να είσαι πιο εκδηλωτικός/η και να δείχνεις την αγάπη σου και να μην θεωρείς ότι είναι αυτονόητο ότι νοιάζεσαι, επειδή είστε μαζί.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Θα βιώσεις την παροιμία «όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει» καθώς ο καθένας θα έχει τη δική του άποψη για το πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί ένα θέμα που θα παρουσιαστεί. Το χειρότερο θα είναι ότι θα κληθείς να συνταχτείς με μια από όλες τις πλευρές. Να φερθείς πονηρά και να κρατήσεις ουδέτερη θέση.


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θέλεις να κάνεις μια αγορά που ενδεχομένως να σου στοιχίσει αρκετά, όμως καλό θα ήταν να περιμένεις λίγο ακόμα γιατί σε ένα – δυο μήνες είναι πολύ πιθανό η τιμή να είναι πέσει ή να υπάρξει μια συμφέρουσα προσφορά και να μετανιώσεις που βιάστηκες.


ΒΟΥΒΑΛΟΣ


ΓΕΝΙΚΑ: Υπάρχει μια σύγχυση αυτό το μήνα και καλό θα ήταν να μην παρασυρθείς από ασήμαντες λεπτομέρειες γιατί θα χάσεις την ουσία. Οι προσπάθειές σου θα πιάσουν τόπο μόνο αν κρατήσεις το μυαλό σου ανοιχτό και δείξεις αρκετό πείσμα και υπομονή. Αν βιαστείς να κλείσεις ένα θέμα ή υποχωρήσεις, το πιο πιθανό είναι να σου γυρίσει μπούμερανγκ.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Ενδεχομένως να αντιμετωπίζεις ένα δίλημμα στη σχέση σου που όμως θέλεις να το κρατήσεις κρυφό από την οικογένειά σου γι' αυτό ίσως υποκρίνεσαι κάθε φορά που βρίσκεσαι με κάποια μέλη της ότι όλα είναι μια χαρά. Αργά ή γρήγορα όμως θα μαθευτεί και τότε θα νιώσεις άσχημα. Συν τοις άλλοις κάποιο πρόσωπο θα μπορούσε να σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις. Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να εκδηλώσεις τα αισθήματά σου σε ένα άτομο που θέλεις αλλά να μην έχεις την ανταπόκριση που περίμενες.


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μην πάρεις καμία επαγγελματική απόφαση κάτω από συναισθηματικό βάρος γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα είναι λανθασμένη. Με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό, προσπάθησε να βάλεις κάτω όλες τις επιλογές και τις προοπτικές που σου προσφέρουν γιατί έτσι θα καταλήξεις σε αυτή που είναι προς το συμφέρον σου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η συγκεκριμένη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι δεν είναι κι η καλύτερη ωστόσο φρόντισε να χειριστείς έξυπνα τα χρήματά σου και να μην γίνεις ούτε τσιγκούνης/α αλλά ούτε και να κρατήσεις την ίδια χαλαρή πολιτική που είχες πριν. Όλα με μέτρο.


ΤΙΓΡΗΣ


ΓΕΝΙΚΑ: Απότομα σκαμπανεβάσματα και αλλαγή συνθηκών ίσως προκαλέσει εντάσεις και παρεξηγήσεις με την οικογένειά σου γι' αυτό να είσαι προετοιμασμένος/η ακόμα και για προσωρινή διακοπή σχέσεων. Ωστόσο, να παραμείνεις ειλικρινής και να μην κάνεις πίσω σε καμία περίπτωση απλά να επιλέξεις τη σωστή στιγμή και τον κατάλληλο τρόπο να διεκδικήσεις το δίκιο σου. Σύντομα τα πράγματα θα φτιάξουν.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Αν δεν λέγονται αυτά που ενοχλούν ή δημιουργούν άβολα συναισθήματα ούτε από σένα ούτε από το σύντροφό σου, τότε δεν πρόκειται ποτέ να λυθούν και πάντα θα υπάρχουν παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Κάνε εσύ το πρώτο βήμα και άνοιξε την καρδιά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορεί να θέλεις τα καλά μιας σχέσης όπως φροντίδα, ενδιαφέρον, στήριξη αλλά δεν είσαι βέβαιος/η ότι μπορείς να ανταποκριθείς στις ανάλογες απαιτήσεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Είσαι γενικά αγχώδης αλλά αυτό το μήνα θα το παρακάνεις καθώς πολλά θα είναι αυτά που θα απασχολούν το μυαλό σου και θα σε προβληματίσουν. Βάλε προτεραιότητες και σε καμία περίπτωση μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Αν πιέζεσαι, βρες μια δικαιολογία, να κερδίσεις χρόνο.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Πρέπει να έχεις τις «κεραίες» σου ανοιχτές για να αφουγκραστείς την κατάλληλη στιγμή ώστε να κάνεις μια κίνηση που θα αλλάξει την οικονομική σου κατάσταση. Άκου το ένστικτό σου και μην αποδεχτείς μια πρόταση, όσο δελεαστική κι αν ακούγεται, αν αυτό δεν συμφωνεί.
ΛΑΓΟΣ


ΓΕΝΙΚΑ: Έχεις κάθε δικαίωμα να αντιπαρατεθείς με άτομα των οποίων ο παραλογισμός ή ο ριψοκίνδυνος τρόπος που αντιμετωπίζουν κάποια θέματα που σε αφορούν, σε επηρεάζει υλικά ή συναισθηματικά. Ωστόσο καλό θα ήταν να μην το κάνεις ακόμα, καθώς προς το τέλος του μήνα θα προκύψει μια ακόμα άβολη ή δυσχερής κατάσταση, οπότε θα έχεις κι άλλα βέλη στη φαρέτρα σου και θα μπορέσεις να λειτουργήσεις ολοκληρωμένα, κλείνοντας όλα τα μέτωπα.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Χρειάζεται αρκετός χρόνος και προσωπική προσπάθεια για να φτάσεις σε ένα υψηλό επίπεδο κατανόησης στη σχέση σου γι' αυτό έχε υπομονή, ιδιαίτερα αν είναι φρέσκια. Να αρχίσεις να ανησυχείς μόνο αν έχεις περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν υπάρχει ομαλή επικοινωνία μεταξύ σας. Αν είσαι μόνος/η θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα άτομο που θα σου αρέσει γι' αυτό γίνε πιο εξωστρεφής και βγες συχνότερα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Όλα φαίνονται να κυλούν ομαλά αυτή την περίοδο οπότε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς. Ίσως μάλιστα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις και κάποια σχέδια για το άμεσο μέλλον. Ωστόσο, ψάξε να βρεις «συμμάχους» γιατί αν τα επιχειρήσεις μόνος/η σου δεν θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μη διστάσεις να ζητήσεις οικονομική βοήθεια από ένα συγκεκριμένο άτομο ώστε να πραγματοποιήσεις ένα εγχείρημα που έχεις στο μυαλό σου. Δούλεψέ το καλά, ανάλυσέ το και παρουσίασέ το σωστά γιατί η πιθανότητα να συμφωνήσει είναι μεγάλη, αν του αποδείξεις ότι αξίζει τον κόπο.


ΔΡΑΚΟΣ


ΓΕΝΙΚΑ: Συνήθως δε χάνεις την ψυχραιμία σου και την ορθή σου κρίση σε ό, τι σου παρουσιάζεται κι αυτό θα σε βοηθήσει, ώστε να δεις τι μπορείς να μάθεις, ακόμα κι από μια δυσκολία που θα σου τύχει. Αυτό το μήνα θα βιώσεις μια εμπειρία που θα αλλάξει την οπτική σου σε πολλά πράγματα και θα καταλάβεις τη διαφορά μεταξύ του «ζω» και «επιβιώνω». Γι' αυτό, αν κάποιες στιγμές νιώσεις ότι δεν ξέρεις που πηγαίνεις, μη χάσεις το κουράγιο σου.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Κάθε σχέση έχει τα πάνω και τα κάτω της όμως αν υπάρχει πραγματική αγάπη, γρήγορα ξεπερνιούνται όλα. Αυτό το μήνα θα νιώσεις τυχερός/η που έχεις έναν καλό σύντροφο στο πλευρό σου, στα εύκολα και τα δύσκολα. Αν είσαι μόνος/η νιώθεις ότι πριν εμπλακείς συναισθηματικά με ένα άλλο πρόσωπο πρέπει πρώτα να κλείσεις άλλες εκκρεμότητες για να μπορέσεις απερίσπαστος/η να απολαύσεις τις στιγμές μαζί του που τώρα μάλλον δεν είναι εφικτό.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Έχεις κάθε λόγο να επιμείνεις να πάρεις απαντήσεις ή να μάθεις πράγματα που πιστεύεις ότι σε αφορούν, αν βλέπεις ότι κρατιέται άκρατη μυστικότητα, διαφορετικά επηρεάζεται η διάθεση και κατ' επέκταση η απόδοσή σου. Ωστόσο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτά που δεν λέγονται να μην έχουν καμία απολύτως σχέση με σένα κι απλά είναι ακόμα νωρίς να ανακοινωθούν.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το να καταναλώνεις για να καλύπτεις άλλα κενά σου δεν κάνει καλό στην τσέπη σου και σίγουρα δε λύνει κανένα από τα θέματά σου. Δες τι είναι αυτό που πραγματικά σου λείπει που μπορεί μάλιστα να μην πουλιέται καν σε κατάστημα.


ΦΙΔΙ


ΓΕΝΙΚΑ: Υπάρχουν τόσες εξελίξεις που ούτε εσύ ενδεχομένως να μην μπορείς να παρακολουθήσεις και να σου ξεφεύγουν λεπτομέρειες. Αυτό το μήνα μάλιστα είναι πολύ πιθανό να έρθεις αντιμέτωπος/η με συγγενείς ή φίλους που δεν αποδέχονται την πραγματικότητα ούτε την αναγκαιότητα να γίνουν κάποια πράγματα. Προσπάθησε να κατανοήσεις την ανησυχία τους και να τους κάνεις να μιλήσουν ανοιχτά για όσα τους προβληματίζουν και τους κάνουν αρνητικούς να δεχτούν κάποιες αλλαγές.
ΕΡΩΤΙΚΑ: Παρότι προτιμάς να χρησιμοποιείς τη λογική σου ακόμα και στον έρωτα, αυτό το μήνα θα αναγκαστείς να ακολουθήσεις το ένστικτό σου όσον αφορά ένα πρόσωπο που σου αρέσει. Εμπιστεύσου το και δε θα το μετανιώσεις. Αν είσαι σε σχέση, ίσως καταλήξεις σε διαμάχη με το αγαπημένο σου πρόσωπο εξαιτίας ενός θέματος που μπορεί να έχει τις ρίζες του στο παρελθόν και θεώρησες ότι είχε λήξει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Το σωστό timing είναι πολύ σημαντικό για οποιαδήποτε κίνηση και τώρα έχεις κάποιες αμφιβολίες για το τι πρέπει να κάνεις ενδεχομένως γιατί δεν έχεις όλες τις πληροφορίες που θεωρείς απαραίτητες. Ωστόσο οφείλεις να παραμείνεις ψύχραιμος/η και να προετοιμαστείς για το οτιδήποτε προκύψει, φυλώντας ταυτόχρονα τα νώτα σου. Σύντομα η κατάσταση θα γυρίσει υπέρ σου.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ίσως χρειαστεί να γίνεις δυσάρεστος/η σε ένα πρόσωπο αλλά πρέπει να αρνηθείς να του δανείσεις χρήματα γιατί μάλλον δε θα τα πάρεις ποτέ πίσω. Καμιά φορά επιβάλλεται να λες «όχι» ιδιαίτερα αν η διαίσθησή σου σε προειδοποιεί και να μην κρίνεις τα πράγματα μόνο με βάση τη λογική.


Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/MINIAIES/item/81522-kineziki-astrologia-miniaies-provlepseis#ixzz3rGl14mP0

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X