Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / To εξάγωνο Αφροδίτης Κρόνου φέρνει γερές βάσεις με την σφραγίδα της αγάπης.
To εξάγωνο Αφροδίτης Κρόνου φέρνει γερές βάσεις με την σφραγίδα της αγάπης. thumbnail

To εξάγωνο Αφροδίτης Κρόνου φέρνει γερές βάσεις με την σφραγίδα της αγάπης.

Η Αφροδίτη γιορτάζει από το ζώδιο του Ζυγού, ελευθερώνοντας όλα τα φυσικά χαρακτηριστικά της, απολαμβάνοντας την αρμονία, την ομορφιά, τον έρωτα και την συντροφικότητα. Σχηματίζοντας Εξάγωνο, την Παρασκευή 13, του μήνα, με τον Κρόνο στο Τοξότη, προσγειώνεται, συνετίζεται και επαναφέρει σε σταθερότερη κατάσταση ερωτικές υποθέσεις που είχαν χάσει το μέτρο ή εκκρεμούν λόγω επιπόλαιας αντιμετώπισης. Όταν η λογική λοιπόν, συνεργάζεται τόσο αρμόνικα με την καρδιά, αγαπάμε με αποδείξεις, με ουσία και αποφασιστικά ακόμα κι σε δύσκολες περιπτώσεις! 


 

Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου όμως επηρεάζει, βελτιώνοντας και την οικονομική μας κατάσταση. Μας βάζει μυαλό στη διαχείριση των χρημάτων, χωρίς απαραίτητα να μας μετατρέψει σε μισητούς τσιγκούνηδες. Τα χρήματα πια, δεν θα σπαταλούνται αλόγιστα αλλά για ουσιαστικές ανάγκες και απολαύσεις. Οι οικονομικές συμφωνίες θα πραγματοποιούνται αφού πρώτα περάσουν από το κόσκινο της λογικής, όσο δελεαστικές κι ας φαίνονται με την πρώτη ματιά. Η αξία που θα δίνουμε πια στα πράγματα, θα αφορά την ουσία τους και όχι το βαθμό εντυπωσιασμού που προκαλούν! 


Ποια ζώδια ευνοούνται από το Εξάγωνο Αφροδίτης – Κρόνου; 


Αν το ζώδιο σου ή ο ωροσκόπος σου ανήκουν σε ζώδιο της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) ή του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος) και κυρίως του 1ου δεκαημέρου, είσαι ιδιαίτερα ευνοημένος και μπορείς πολύ εύκολα να σταθεροποιήσεις την αισθηματική και την οικονομική σου ζωή αλλά και άλλους τομείς που σε απασχολούν. 

 


Κριός : Γάμος, συγκατοίκηση, σταθεροποίηση, εδραίωση και έναρξη σχέσεις είναι πολύ πιθανά αυτές τις μέρες, φίλε Κριέ. 
Ταύρος : Επαγγελματική σιγουριά και σταθερότητα προσφέρει η όψη, αγαπητέ Ταύρε, όπως και τη δυνατότητα να ξεπεράσεις προβλήματα υγείας. 
Δίδυμος : Παραμυθένιος έρωτας, πολλά υποσχόμενος με πάθος και γερές βάσεις είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο, φίλε Δίδυμε. 
Καρκίνος : Το να ξεπεράσεις παρελθοντικές ανασφάλειες και το να διορθώσεις μία και καλή, αγαπητέ Καρκίνε θέματα σπιτιού και οικογένειας, είναι πολύ πιθανά τώρα. 
Λέων : Μπορείς εύκολα τώρα να διορθώσεις κοινωνικές σχέσεις, κοινωνική εικόνα και σχέσεις με αδέρφια ή γείτονες, φίλε Λέοντα ή να κάνεις κάποια σημαντική νέα γνωριμία. 
Παρθένος : Οικονομική εύνοια που την αποκτάς λόγω σωστής διαχείρισης και σταθεροποίηση της συναισθηματικής σου ζωής, να περιμένεις, αγαπητέ Παρθένε. 
Ζυγός : Η όψη σε ευνοεί σε όλους τους τομείς της ζωής σου, την οποία σταθεροποιεί ανακουφίζοντας σε, φίλε Ζυγέ, ειδικά στον ερωτικό και οικονομικό τομέα. 
Σκορπιός : Οι τελευταίες τάσεις μελαγχολίας ή νοσταλγίας σε κούρασαν και τώρα μπορείς να τις ξεπεράσεις και να γιατρέψεις πληγές, αγαπητέ Σκορπιέ. 
Τοξότης : Νέες ή ήδη υπάρχουσες φιλίες αποδεικνύουν την αξία τους και εδραιώνονται, φίλε Τοξότη. 
Αιγόκερως : Σταθεροποίηση στο τομέα της καριέρας, κοινωνική καταξίωση ή και εύρεση νέας εργασίας υπόσχεται η συγκεκριμένη όψη, αγαπητέ Αιγόκερε. 
Υδροχόος : Γίνεσαι αισιόδοξος, φίλε Υδροχόε και με την βοήθεια της λογικής, βελτιώνεις κοινωνικές σχέσεις, έχεις νέες γνωριμίες ή κάνεις κάποια σημαντική μετακίνηση ή ταξίδι . 
Ιχθύς : Τα οικονομικά αλλά και τα ερωτικά αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα από μέρος σου και μόνο καλές θα είναι οι συνέπειες, αγαπητέ Ιχθύ.


 

oroskopos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X