Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Πώς θα περάσουν τα ζώδια αυτό το τριήμερο (13/11-15/11); Διαβάστε τις προβλέψεις.
Πώς θα περάσουν τα ζώδια αυτό το τριήμερο (13/11-15/11); Διαβάστε τις προβλέψεις. thumbnail

Πώς θα περάσουν τα ζώδια αυτό το τριήμερο (13/11-15/11); Διαβάστε τις προβλέψεις.

Κριός


Έχεις πάρει αποφάσεις να περάσεις καλά και κανείς δεν μπορεί να στο χαλάσει. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα για να μην ξεχάσεις τίποτα από αυτά που θέλεις να κάνεις και ξεκίνησε να τα ζεις, χωρίς σκέψεις που θα σου μαυρίζουν την καρδιά και κολλήματα ή ενοχές που μπορεί να σου δημιουργήσει ένα άτομο πολύ δικό σου. Πρέπει να χαίρεσαι στιγμές για να έχεις αντοχές και δύναμη για να πας παρακάτω. Σήμερα και αύριο θα υπάρχουν ερωτικά φλερτ ή έξοδοι με αγαπημένα πρόσωπα και όχι μόνο. Η τόλμη σου θα είναι δεδομένη για αυτό θα σηκώσεις το τηλέφωνο για να μιλήσεις με ένα πρόσωπο που εδώ και καιρό σε ενδιαφέρει. Από την Κυριακή και μετά τα κεφάλια μέσα με στόχο τον καλύτερο προγραμματισμό πάνω στα θέματα της δουλειάς σου. Είναι ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με την οικογένειά σου και τα πιο ηλικιωμένα μέλη της.


Ταύρος


Έχεις πολλές ευκαιρίες να ανοίξεις τις αισθήσεις σου και να απελευθερωθείς πάνω σε θέματα που αφορούν την λίμπιντό σου. Θα κάνεις κινήσεις που άλλες φορές δεν θα τις επέτρεπες. Η μεταφυσική γνώση που μπορείς να αποκομίσεις από ένα σεμινάριο ή από συζητήσεις και διαβάσματα θα σου αφαιρέσει τον φόβο για τον θάνατο και γενικά για την απώλεια . Έτσι, αυτές τις δυο ημέρες θα μπορέσεις να ξεφορτωθείς όλα τα συναισθήματα που σε κρατάνε και δε σε αφήνουν να δράσεις. Το ότι θα ξαλαφρώσεις είναι για σένα ένα πολύ σημαντικό βήμα γιατί μερικές φορές σηκώνεις φορτίο που δεν είναι πολύ εύκολο να αποβάλλεις, ακόμα και κάτω από ιδανικές συνθήκες. Οι υποχρεώσεις σε γειώνουν αρκετά και εσύ δεν μπορείς να απομονώσεις ένα κομμάτι και να περνάς καλά. Αυτές τις δυο ημέρες θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά και θα βγεις έξω από τον περιορισμένο εαυτό σου. Από την Κυριακή και μετά θα γειωθείς και πάλι με στόχο την εξασφάλιση αλλά και τον ορθό χειρισμό των καταστάσεων που έχεις γύρω σου.


Δίδυμοι


Ήρθε η εποχή που θα δράσεις και θα διαθέσεις τον εαυτό σου περισσότερο στους γύρω σου. Αυτό θα σου κάνει καλό γιατί θα πληροφορηθείς, θα μάθεις και θα ξεπεράσεις κάποιους φόβους που τώρα τελευταία σου απομυζούν ένα μεγάλο κομμάτι από την ενέργειά σου. Ότι σοβαρεύεις και ωριμάζεις δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να περάσεις καλά. Κάποιες καινούργιες γνωριμίες θα σου δώσουν την πεποίθηση ότι είσαι σε καλό, ερωτικό δρόμο που θα το διαπιστώσεις άμεσα. Η διορατικότητα που θα έχεις πάνω σε κάποιες συνεργασίες, δεν θα σε αφήσει να κάνεις κινήσεις άμεσες. Να ακούς το μέσα σου γιατί τώρα είσαι στην φάση της διερεύνησης και αυτό σε εξυπηρετεί αρκετά κυρίως σε θέματα οικονομικά και νέων επαγγελματικών κινήσεων. Η Κυριακή θα είναι η ημέρα που τελικά θα αναγκαστείς να πάρεις αποφάσεις και πιθανόν να καθορίσουν όλο σου το πρόγραμμα για την επόμενη εβδομάδα.


Καρκίνος


Δεν αφήνεις να σε συμπαρασύρει μια αρνητική σκέψη και αυτό είναι το σημαντικότερο γιατί αντλείς μια νέα ενέργεια. Το καλό είναι ότι θα επιδοθείς σε πράγματα που δύσκολα τα ξεκινάς, όπως πχ να αθληθείς, να τρέξεις ή να καταπιαστείς με ένα εξτρίμ σπορ. Η ύπαιθρος και η φύση γενικά θα σε τραβήξουν. Τώρα αν καταλήξεις να πίνεις και κανένα τσιπουράκι κοντά στο τζάκι σε μια μακρινή ταβέρνα, θα είναι ό,τι πρέπει για να σου αλλάξει η διάθεση και να περάσεις πολύ καλά. Οι υπερβολές σίγουρα δεν θα λείψουν αυτές τις ημέρες και σε αγορές και σε επιλογές αλλά δεν πειράζει γιατί μάλλον σου χρειάζεται όλο αυτό για να εξελίξεις περισσότερο τον εαυτό σου με εμπειρίες που τις περισσότερες φορές φοβάσαι να τις πάρεις. Από την Κυριακή και μετά θα ασχοληθείς με ιδιαίτερη σοβαρότητα με τα πολύ κοντινά σου άτομα και πιθανόν να βγουν κάποιες φιλοδοξίες σου στην επιφάνεια που τις είχες απωθήσει όλο αυτόν τον καιρό.


Λέων


Σε ερωτικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο θα περάσεις δυο υπέροχες ημέρες. Το ταλέντο της δημιουργίας θα βγει στην επιφάνεια για άλλη μια φορά και με τον δικό σου μοναδικό τρόπο θα βάλεις τις πινελιές σου. Μια ξαφνική έξοδος με φίλους θα σε απογειώσει γιατί όταν δεν οργανώνεις πράγματα περνάς συνήθως πολύ καλύτερα. Με έναν Τοξότη θα έχεις ιδιαίτερη σχέση και σίγουρα θα βρεθείς πολύ κοντά του γιατί σε συγκινεί πολύ σαν άτομο και κυρίως σε απελευθερώνει. Η προοπτική πάντως για να δοκιμάσεις μια καινούργια εμπειρία, πιο παιχνιδιάρικη και χαλαρή θα σε βοηθήσει να φύγεις από τα στενά όρια που συνήθως βάζεις. Τα τυχερά παιχνίδια θα σε μαγνητίσουν και θα νιώσεις ότι έχεις τύχη. Η γνωριμία με έναν Αιγόκερω την Κυριακή θα σε βάλει να σκεφτείς τελείως διαφορετικά γιατί θα σου δείξει μια καινούργια προοπτική την οποία είτε την αποφεύγεις, είτε δεν την έχεις κατανοήσει πλήρως, κυρίως αν αφορά ένα επαγγελματικό σου κομμάτι.


Παρθένος


Δοκιμάζεις τα πάντα και αυτό σε κάνει περισσότερο ανοικτό/η σε κάθε τι καινούργιο και άγνωστο για σένα. Ένα ταξίδι θα σε συναρπάσει και χωρίς να το καταλάβεις, θα παρασυρθείς σε υπερβολές αλλά θα σου κάνει καλό γιατί μπορεί να πίστευες μέχρι τώρα ότι αν ανοιχτείς σε κάτι που δεν γνωρίζεις και παραβείς κάποιους κανόνες και όρια, θα σε βλάψει. Όμως τώρα θα διαπιστώσεις ότι τελικά θα περάσεις πολύ ωραία. Δεν θα κρίνεις τον εαυτό σου και δεν θα έχεις ενοχές, αν και για μια στιγμή ίσως δημιουργηθεί ένταση, επειδή μπορεί να πεις ή να δεχτείς να ακούσεις αλήθειες αλλά τελικά με ένα μαγικό τρόπο θα ξεπεράσεις τα κολλήματά σου. Από την Κυριακή και μετά θα επανέλθεις δριμύτερος/η σε πιο εύκολα και πιο γνώριμα μονοπάτια. Πιθανόν η οικογένειά σου να είναι το κέντρο των δραστηριοτήτων σου.


Ζυγός


Έχεις πολύ καλές προοπτικές, αφού δυο πλανήτες πλέον βρίσκονται στο ζώδιό σου και εσύ θα έχεις μια πιο εύκολη επικοινωνία. Το ζόρι που έφαγες τις προηγούμενες ημέρες θα περάσει και θα αυξήσεις πλέον τις ελπίδες σου ότι θα γίνουν τα πράγματα πολύ καλύτερα. Οι νέες ευκαιρίες για να γνωρίσεις άτομα που θα σου πηγαίνουν είναι δεδομένες. Το πιο θετικό είναι ότι αναζητάς τη γνώση για να τα καταφέρεις. Επειδή είσαι στην φάση πολύ δυναμικών αποφάσεων, πιθανόν να κάνεις ένα βήμα που κάτω από κανονικές συνθήκες δεν θα μπορούσες γιατί δεν σου έβγαινε, τώρα όμως έχεις την ώθηση. Η Κυριακή θα είναι η ημέρα που θα μείνεις στο σπίτι σου για να ξεκουραστείς αλλά και να κάνεις το χρέος σου σε οποιοδήποτε το χρειάζεται.


Διαβάστε τη συνέχεια εδώ: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/81665-pos-tha-peraseis-to-triimero#ixzz3rMYYzwMSComments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X