Πάβλοβα με κάστανα, σαντιγi και μπεζέδες

<p><strong><br /></strong></p>
<p><strong>Προετοιμασία </strong>15 λεπτά<br /><strong>Υλικά για</strong> 6 άτομα</p>
<div class="ylika"><strong>Yλικά</strong>
<p>-1 πακέτο κάστανα προβρασμένα <br />-12 μπεζέδες από καλό ζαχαροπλαστείο<br />-150 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα<br />-1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος<br />Για τη σαντιγί<br />-330 ml κρέμα γάλακτος κρύα<br />-3 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη</p>
<p><strong>Εκτέλεση</strong></p>
<p>Bάζουμε σ' ένα μπολάκι τη σοκολάτα κομμένη σε κομμάτια μαζί με την κρέμα γάλακτος και τη λιώνουμε σε χαμηλή ένταση στα μικροκύματα για 3 λεπτά. Aνακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει λεία η sauce και την αφήνουμε να κρυώσει. Xτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος μαζί με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να σφίξει (σαντιγί). Bάζουμε τη σαντιγί σε ένα κορνέ και την κρατάμε στο ψυγείο. Mοιράζουμε τα κάστανα σ' ένα μεγάλο μπολ ή σε ατομικά και προσθέτουμε λίγη sauce σοκολάτας. Bάζουμε από πάνω μπόλικη σαντιγί και τελειώνουμε την Πάβλοβα με τους μπεζέδες. H σειρά των υλικών μπορεί να αλλάξει αν το επιθυμείτε. Aυτοσχεδιάστε λοιπόν!</p>
<p>thecookbook.gr</p>
</div>

Σχετικά άρθρα