Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ο Άρης στον Ζυγό. Τι σημαίνει αυτό για τα ζώδια, μέχρι τις 3 Ιανουαρίου του 2016.
Ο Άρης στον Ζυγό. Τι σημαίνει αυτό για τα ζώδια, μέχρι τις 3 Ιανουαρίου του 2016.  thumbnail

Ο Άρης στον Ζυγό. Τι σημαίνει αυτό για τα ζώδια, μέχρι τις 3 Ιανουαρίου του 2016.

Ο «κόκκινος πολεμιστής», δηλαδή ο πλανήτης Άρης,  ξεκινά τον νέο  του «αγώνα» στις 12 Νοεμβρίου 2015 αυτή τη φορά από το  αέρινο ζώδιο του παρορμητικού σταυρού, τον διπλωμάτη και ισορροπιστή  Ζυγό! Ο «αγώνας» αυτός θα διαρκέσει ως τις 3 Ιανουαρίου 2016και θα είναι γεμάτος εμπόδια, κόντρες και συμβιβασμούς, ιδιαίτερα στον τομέα των σταθερών σχέσεων και συνεργασιών! 

  Ο «κόκκινος» πλανήτης Άρης, αντιπροσωπεύει την ενέργεια, την ορμητικότητα, τηνπρωτοβουλία, το σθένος, την σεξουαλικότητα…  Η πορεία του Άρη στο ζωδιακό κύκλο ενεργοποιεί και επηρεάζει την ροή των γεγονότων που συμβαίνουν γύρω μας… 

  Ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού είναι σε θέση αδυναμίας, αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί ανεμπόδιστα να εκφράσει όλα του τα χαρακτηριστικά.  Το διάστημα λοιπόν που ανοίγεται μπροστά μας (ως τις 3 Ιανουαρίου 2016), η δράση μας περιορίζεται, τα διλήμματα και οι οπισθοχωρήσεις αρχίζουν να διεισδύουν στην καθημερινότητά μας αδυνατώντας κάποιες στιγμές να πάρουμε πρωτοβουλίες και να κυνηγήσουμε με δυναμισμό και σιγουριά αυτό που πραγματικά θέλουμε να κατακτήσουμε. Με τον Άρη στο Ζυγό, σκεφτόμαστε πρώτα τους άλλους πριν αναλάβουμε δράση, αφήνοντας κάποιες στιγμές τα προσωπικά μας θέλω στην άκρη , απλά και μόνο για να μην κοντραριστούμε ή να μην απογοητεύσουμε. Βράζουμε στο ζουμί μας, συσσωρεύομαι μέσα μας την ένταση και καταπιεζόμαστε γιατί απλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά…   Αρκετές στιγμές μπορεί να αφήσουμε για αύριο, αυτό που μπορούμε να κάνουμε σήμερα, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να χάνουμε τον έλεγχο! 

  Μέχρι και τις  5 Δεκεμβρίου παρατηρούμε ότι μαζί με τον Άρη, συμπορεύεται και η Αφροδίτη στο ίδιο, στο Ζυγό, αναμένεται λοιπόν να έχουμε νέες ερωτικές γνωριμίες αλλά και εξελίξεις στα ζητήματα σχέσεων.   

  Ο Άρης από το Ζυγό ,θα  πραγματοποιήσει στις 22 Νοεμβρίου 2015 την θετική όψη εξαγώνου με τον Κρόνο από τον Τοξότη,  υποστηρίζοντας τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες,Τοξότες) που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους να δραστηριοποιηθούν δραστικά και να σταθεροποιήσουν τις βασικές δομές της ζωής τους. 

  Στη συνέχεια της πορείας του, ο Άρης θα αναμετρηθεί για μία ακόμα φορά με τον Ουρανό από τον Κριό και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Από τις 5 έως τις 12 Δεκεμβρίου 2015,η αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό αλλά και το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Πλούτωνα, θα γίνουν η αιτία για να δημιουργηθούν ισχυροί τριγμοί στις σχέσεις και στις συνεργασίες. Τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί,Καρκίνοι,Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους, θα βιώσουν ξαφνικές ανατροπές και εντάσεις, ενώ τα πάθη, τα λάθη και οι αδυναμίες θα γίνουν η αιτία να είναι το κλίμα γύρω μας αρκετά τεταμένο! 

Διάβασε το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου και μάθε τι πρέπει να αποφύγεις και τι να τολμήσεις με τον Άρη από το Ζυγό ως τα 3 Ιανουαρίου 2016.


Κριός


Διατήρησε την ψυχραιμία σου στις σταθερές σχέσεις και συνεργασίες σου, συμβιβάσου και τόλμησε να υποδεχτείς την αρχή μίας νέας εποχής στους παραπάνω τομείς…
 


Ταύρος


Φρόντισε περισσότερο την φυσική σου κατάσταση και προφύλαξε τον εαυτό σου από τις ιώσεις της εποχής! Οι εντάσεις στην καθημερινότητά σου και στην εργασία σου θα σε φορτίζουν με άγχος. Δείξε διπλωματία στις συνεργασίες σου! 
 


Δίδυμος


  Η περίοδος κρίνεται ερωτική και ιδιαίτερα πικάντικη για την αισθηματική σου ζωή! Τόλμησε σε ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα, δραστηριοποιήσου για ένα νέο δημιουργικό σχέδιο και διασκέδασε… σου δίνονται οι ευκαιρίες και το έχεις ανάγκη! 
 


Καρκίνος


  Ανακατατάξεις και αλλαγές στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας σου προκαλούν ένταση. Μία μετακόμιση ή κάποιες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού είναι πολύ πιθανές. Βάλε νερό στο κρασί σου και μην παίρνεις τις μετρητοίς τις καταστάσεις που δημιουργούνται με οικογενειακά πρόσωπα! 
 


Λέων


  Η ένταση στις επικοινωνίες σου είναι δεδομένη, ενώ η βιασύνη στο λόγο και στις κινήσεις σου θα παρεξηγηθούν! Δείξε προσοχή στην οδήγηση και δείξε τόλμη το φλερτ και στο ερωτικό παιχνίδι που θα αναπτερώνουν την ψυχολογία σου! Μηνύματα, ειδήσεις,συναντήσεις, μετακινήσεις και επικοινωνίες ευνοούνται αρκεί να κρατήσεις χαμηλούς τόνους! 
 


Παρθένος


  Τα έκτακτα οικονομικά έξοδα θα σε αποσυντονίσουν ενώ στον αισθηματικό σου τομέα θα σε διακατέχει συχνά το αίσθημα της ανασφάλειας και της αμφιβολίας. Μην περιμένεις περισσότερα απ΄όσα έχεις και προστάτεψε αυτό που σου ανήκει! 
 


Ζυγός


  Βρίσκεις τον δυναμισμό σου, παίρνεις σημαντικές αποφάσεις τις οποίες τώρα δραστηριοποιείσαι και θέτεις σε εφαρμογή! Παράλληλα συμβαίνουν μεγάλες αλλαγές στη σχέση σου ενώ το κλίμα στο σπίτι, στην οικογένεια και στη δουλειά σε πιέζει σημαντικά ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο! 
 


Σκορπιός


  Αισθάνεσαι ψυχολογική εξάντληση και έχεις την ανάγκη να αποσυρθείς και να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου! Ένας παρασκηνιακός ή αδιέξοδος έρωτας σε κάνει να βρίσκεσαι σε ένα συνεχή αναβρασμό τον οποίο και απολαμβάνεις! 
 


Τοξότης


  Νέοι κύκλοι γνωριμιών ανοίγονται μπροστά σου και αυτή την περίοδο δραστηριοποιείσαι σε συλλογικούς χώρους, οργανώσεις ή έρχεσαι σε επαφή με κόσμο! Προσπαθείς και καταφέρνεις με διπλωματία να εκπληρώσεις κάποιες προσδοκίες σου. Είσαι διαρκώς σε κίνηση προσπαθώντας να κερδίσεις το χαμένο έδαφος σε φιλίες / γνωριμίες! Ο έρωτας σε ανεβάζει ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο. 
 


Αιγόκερως


  Οι ανακατατάξεις στο χώρο της εργασίας σου,σου προκαλούν ένταση, ο ανταγωνισμός αυξάνεται όμως εσύ πρέπει τώρα να κινηθείς μεθοδικά για να πετύχεις τους στόχους σου!  Αν έχεις γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου,συμβαίνουν αλλαγές στο σπίτι ή στην καριέρα που σε προβληματίζουν! 
 


Υδροχόος


  Αναζητάς νέες προοπτικές και αναζητάς τρόπους για να επεκτείνεις τη δράση σου! Απόφυγε τις τολμηρές αποφάσεις, τόλμησε σε μετακινήσεις, συμφωνίες και επαφές με εξωτερικό ή με άτομα που είναι μακριά! Πες ναι, σε επιμορφωτικά σεμινάρια, ή σε νέες δραστηριότητες! 
 


Ιχθύς


  Οι οικονομικές σου υποχρεώσεις είναι πολλές και εσύ αυτό το διάστημα καλείσαι να βάλεις σε τάξη όλες τις γραφειοκρατικές /φορολογικές / κληρονομικές σου εκκρεμότητες! Η ερωτική σου λίμπιντο είναι αρκετά ανεβασμένη, όμως το αίσθημα της ζήλιας και της κτητικότητας σου προκαλεί ένταση! Αντιμετώπισε τις ανασφάλειες και τα αποθεμένα! 


oroskopos.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X