Μπιφτέκια με βρώμη

<div class="field-items">
<div class="field-item even">Υλικά (8 μέτρια μπιφτέκια):</div>
</div>
<div class="field field-name-field-list-materials field-type-text field-label-hidden">
<div class="field-items">
<div class="field-item even">600 γρ. μοσχαρίσιο κιμά</div>
<div class="field-item odd">50 γρ. βρώμη σε σκόνη(αλέθετε στο μουλτι)</div>
<div class="field-item even">1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο</div>
<div class="field-item odd">1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη</div>
<div class="field-item even">1 μεγάλες κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό</div>
<div class="field-item odd">50 ml ελαιόλαδο</div>
<div class="field-item even">1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο δυόσμο ή μαιντανό</div>
<div class="field-item odd">αλάτι</div>
<div class="field-item even">πιπέρι</div>
</div>
<div class="field-item even"> </div>
<div class="field-item even">
<div class="field-items">
<div class="field-item even">Εκτέλεση :</div>
</div>
<div class="field field-name-field-execution1 field-type-text-long field-label-hidden">
<div class="field-items">
<div class="field-item even">
<p>Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί για τα μπιφτέκια και ζυμώνετε καλά.</p>
<p>Σκεπάζετε το μπολ με μεμβράνη και αφήνετε στο ψυγείο 3 ώρες περίπου.</p>
<p><span>Πλάθετε 8 ισομεγέθη μπιφτέκια.</span></p>
<p><span><span>Λαδώνετε ένα σχαροτήγανο και ψήνετε τα μπιφτέκια για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά ώστε να θωρακιστούν τα μπιφτέκια και να κρατήσουν μέσα τα ζουμιά τους.</span></span></p>
<p><span><span><span>Μεταφέρετε τα μπιφτέκια σε ένα ταψάκι και ψήνετε σε δυνατή θερμοκρασία στο φούρνο για 20 λεπτά να ψηθούν καλά μέχρι μέσα.</span></span></span></p>
<p><span><span><span><span>Τιπ:</span></span></span></span></p>
<p><span><span><span><span>Αν θέλετε τα μπιφτέκια πιο ελαφριά μπορείτε να σοτάρετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο σε λίγο ελαιόλαδο και έπειτα να τα προσθέσετε στον κιμά.</span></span></span></span></p>
<p><span><span><br /></span></span></p>
</div>
</div>
</div>
</div>
</div>

Σχετικά άρθρα