Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Συλλαλητήριο αγροτών στο Σύνταγμα την Τετάρτη
Συλλαλητήριο αγροτών  στο Σύνταγμα την Τετάρτη thumbnail

Συλλαλητήριο αγροτών στο Σύνταγμα την Τετάρτη

Ευρύ κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας των δυνάμεων του πρωτογενούς τομέα, την Τετάρτη στην Αθήνα, απευθύνουν οι επικεφαλής των οργανώσεων της Βόρειας Ελλάδας.


Το ραντεβού είναι στις 11:00 στο Σύνταγμα, από όπου θα πραγματοποιηθεί πορείαδιαμαρτυρίας για τις 11 το πρωί στο Σύνταγμα και θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας. Τα λεωφορεία που θα μεταφέρουν τον κόσμο στην Αθήνα θα αναχωρήσουν την Τρίτη το βράδυ. Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι στο συλλαλητήριο της Αθήνας θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 10.000 εμπλεκόμενοι στον πρωτογενή τομέα.


"Αντιστεκόμαστε στη λαίλαπα των μέτρων και δίνουμε μάχη για να επιβιώσουν οι εκμεταλλεύσεις και οι οικογένειές μας, για να υπάρχει αύριο πρωτογενής τομέας στη χώρα μας και για να μην διαλυθεί η ύπαιθρος και η ελληνική περιφέρεια" επισημαίνεται στο ψήφισμα διαμαρτυρίας που θα επιδώσει η συντονιστική επιτροπή των οργανώσεων των αγροτών και κτηνοτρόφων και αλιέων (σ.σ. απαρτίζεται από την Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή αγροκτηνοτρόφων και αλιέων, τον Σύνδεσμο Ελληνικής Κτηνοτροφίας, την Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων, την Πανελλαδική Ομοσπονδία Παραγωγών Λαϊκών Αγορών και των Αγροτικών Συλλόγων Νέων Αγροτών και Βιοκαλλιεργητών).

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X