Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Μάθε γιατί απιστεί κάθε ζώδιο.
Μάθε γιατί απιστεί κάθε ζώδιο.  thumbnail

Μάθε γιατί απιστεί κάθε ζώδιο.

Αποτελεί γεγονός η διαχώριση των ζωδίων σε πιστά και άπιστα… Μέγα λάθος! Όσο κι αν κάποιοι είναι όντως λίγο πιο ζωηροί και σκανταλιάρηδες, κανείς δεν έχει την απιστία ή την μονογαμία στο… αίμα του. Σε όλες τις σχέσεις και σε όλα τα ζώδια, κάποια στιγμή ο πειρασμός έκανε τη ζημιά και απέδειξε ότι τελικά στους δύο, χωράει τρίτος…   

Τι είναι αυτό όμως που μπορεί να κάνει τα ζώδια, να ενδώσουν σε αυτό το πειρασμό; Πως μπορούμε να κάνουμε τον σύντροφο μας να έχει μάτια μόνο για μας; Παρακάτω σας παραθέτουμε τους λόγους που τα ζώδια μπορεί να παραστρατήσουν και να την κάνουν τελικά την… αμαρτία!


Κριός


ΠΙΕΣΗ: Μην περιορίσεις και μην «πνίξεις» ποτέ ένα Κριό στη σχέση. Από αντίδραση και μόνο θα το κάνει! 
ΔΕΔΟΜΕΝΟΣ: Μην αφήσεις ποτέ ένα Κριό να σε θεωρήσει δεδομένο. Είναι κυνηγός και θα αναγκαστεί να κυνηγήσει αλλού. 
ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ: Μην αδιαφορείς ή τον περιφρονείς. Είναι τόσο παρορμητικός που στο πρώτο ενδιαφέρον που θα λάβει, θα ενδώσει κι ας το μετανιώσει μετά. 


Ταύρος


ΑΣΤΑΘΕΙΑ: Ένας Ταύρος θέλει σιγουριά και σιχαίνεται τις σχέσεις με αβέβαιο μέλλον. Δείξε σταθερή συμπεριφορά αν δεν θες να την ψάξει αλλού. 
ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ: Και το παραμικρό δικαίωμα να του δώσεις, δεν θα το ξεχάσει ποτέ και πάντα θα έχει κλονισμένη εμπιστοσύνη. Οπότε όσα περισσότερα  δικαιώματα του δώσεις, τόσο πιο εύκολα θα στραφεί αλλού. 
ΑΓΝΟΗΣΗ ΑΞΙΑΣ: Πρέπει να τον κάνεις να νιώθει σίγουρος για την αξία του και συναισθηματικά και σεξουαλικά, αλλιώς θα βρει αυτό που του αξίζει. 


Δίδυμοι


ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ: Προκάλεσε το ενδιαφέρον του συνέχεια με καινούρια πράγματα. Απεχθάνεται τα ίδια και τα ίδια, μην τον κάνεις να ψάξει την αλλαγή μέσω της απιστίας. 
ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΤΗΤΑΣ: Προσπάθησε να τον κερδίσεις εγκεφαλικά. Θα σε ερωτευτεί παράφορα, θα είναι πιστός και το πολύ-πολύ να φλερτάρει. (Μη τα θέλουμε κι όλα!) 
ΚΛΟΥΒΙ: Μην προσπαθήσεις να τον κάνεις σπιτόγατο ή να είστε συνεχώς μαζί. Είναι ελεύθερο πουλί ο Δίδυμος και όσο δεν τον πιέζεις, τόσο πιο σωστό θα είναι. 


Καρκίνος


ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ: Δώσε του τη ζεστασιά που χρειάζεται και εξέφρασε τα συναισθήματα σου ποτέ, διαφορετικά θα καλυφτεί αλλού. 
ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΚΑΡΔΙΑ: Είναι άνθρωπος της παρηγοριάς ο Καρκίνος και μπορεί εύκολα να παρηγορηθεί σε ξένη αγκαλιά αν είναι πληγωμένος. Οπότε κάθε φόρα που τον στεναχωρείς, το νου σου. 
ΟΧΙ ΚΟΙΝΗ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΖΩΗ: Αν είστε καιρό μαζί και δεν έχεις σκοπό την δημιουργία οικογένειας μαζί του κάποια στιγμή, να περιμένεις να ψάξει αλλού να βρει γονιό για τα παιδιά του. 


Λέων


ΕΛΛΕΙΨΗ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ: Πες του καθημερινά πόσο θεός, όμορφος, μοναδικός και τέλειος είναι και δεν θα χρειαστεί άλλους θαυμαστές να επιβεβαιώσουν την εγωπάθεια του. 
ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΘΟΥΣ: Αν γίνεις ποτέ ψυχρός ή απόμακρος και ξεχάσεις ρομαντισμούς, πάθος και ερωτικά λόγια, θα πάει εύκολα να τα βρει αλλού.  
ΒΑΛΤΩMA ΣΧΕΣΗΣ: Αν αφήσεις τη σχέση να βαλτώσει, έχει ήδη στραφεί αλλού για να ξανανιώσει τη τρέλα και τον ενθουσιασμό του έρωτα.   


Παρθένος


ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ: Αν δεν τον καλύπτεις επικοινωνιακά και κυρίως πνευματικά, είναι πολύ εύκολο να απιστήσει για να ενεργοποιήσει απλά το μυαλό του. 
ΤΣΑΚΩΜΟΙ: Τσακωμός για τον Παρθένο, σημαίνει λανθασμένη συνεννόηση και εφόσον δεν αντέχει τις εντάσεις, θα πάει αλλού να ηρεμήσει.   
ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ: Εδώ δεν μπορείς να κάνεις κάτι… Απλά και μόνο η αδυναμία του Παρθένου να πάρει πρωτοβουλία για το χωρισμό, μπορεί εύκολα να τον οδηγήσει στην εύρεση του αντικαταστάτη.


Ζυγός


ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΕΙΨΗ: Δυστυχώς όσο κι αν φαίνεται καλόβολος σύντροφος ο Ζυγός, θα απιστήσει εύκολα αν απλά δεν τα έχεις όλα. Το παραμικρό που θα σου λείπει θα το ψάξει αλλού. 
ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΓΑΠΗ: Δείξε του καθημερινά πόσο τον αγαπάς λεκτικά και έμπρακτα, αλλιώς απλά θα το αναζητήσει αλλού και θα διατηρήσει χωρίς δισταγμό παράλληλη σχέση. 
ΜΗ ΕΞΕΛΙΣΙΜΗ ΣΧΕΣΗ: Αν δεν του δώσεις την σιγουριά ότι αυτή η σχέση θα καταλήξει σε κάποια επισημοποίηση, τότε θα σιγουρευτεί από αλλού. 


Σκορπιός


ΕΚΔΙΚΗΣΗ: Αν του δώσεις το παραμικρό δικαίωμα, έστω και ένα πεταχτό βλέμμα, ο Σκορπιός θα σε εκδικηθεί με απιστία. 
ΨΥΧΡΟΤΗΤΑ: Αν δεν έχετε φλογερή και έντονη σεξουαλική ζωή ως ζευγάρι, θα καλύψει την έντονη ανάγκη του για σεξ αλλού. 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ: Αν δεν μπορεί να έχει κάποιο οικονομικό κέρδος από σένα, πολύ πιθανόν να ψάξει αλλού να το βρει, ακόμα και κάνοντας κάτι παράλληλο ερωτικά.


Τοξότης


ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ: Ποτέ μην τον κάνεις να αισθανθεί ότι δεν είναι απόλυτα ελεύθερος, Θα απιστήσει μόνο και μόνο για να επιβεβαίωση την ανάγκη του για ελευθερία.  
ΟΧΙ ΝΕΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ: Χάρισε του συνεχώς, όσα χρόνια και να περάσουν, καινούργιες εμπειρίες. Αλλιώς η μόνη του επιλογή είναι να αναζητήσει τη νέα εμπειρία σε τρίτο πρόσωπο.  
ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ: Απεχθάνεται τη μιζέρια και τη κλάψα. Να είσαι όσο πιο χαρούμενος και ενθουσιώδης γίνεται, διαφορετικά θα ψάξει να βρει, αυτόν που είναι.   


Αιγόκερως


ΑΝΥΠΑΚΟΗ: Αν δεν υπακούς τους κανόνες και τα στάνταρ που έχει ορίσει στη σχέση σας, θα βρει κάποιον που θα το κάνει. 
ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ: Δεν ανέχεται και δεν μπορεί να στηριχτεί σε ανώριμους και ασταθείς ανθρώπους. Θα βρει την σοβαρότητα που τον γοητεύει, σε άλλο πρόσωπο. 
ΝΤΡΟΠΗ: Αν για οποιοδήποτε λόγο τον ντροπιάσεις στους κύκλους του, θα φροντίσει να αποκαταστήσει το όνομα του, ακόμα και μέσω της απιστίας.


Υδροχόος


ΚΤΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: Έτσι και αφήσεις τον Υδροχόο να καταλάβει ότι τον θες κτήμα σου, θα κάνει σίγουρα την απιστία για να αποδείξει στον εαυτό του ότι δεν ανήκει σε κανέναν.
ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ: Ένας Υδροχόος θεωρεί ότι οι δυσάρεστες στιγμές, πρέπει να αντικατασταθούν με ευχάριστες. Ακόμα κι αν πρόκειται να γίνει με κάποιο τρίτο άτομο. 
ΤΑ ΠΡΕΠΕΙ: Μην προσπαθήσεις να τον κάνεις πιστό λέγοντας του ότι «έτσι πρέπει». Δεν πρόκειται να υπακούσει κανόνες και προτιμά να βάλει ο ίδιος πιο πρωτοποριακούς, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει απιστία. 


Ιχθύς


ΕΛΛΕΙΨΗ ΨΥΧΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ:  Ο Ιχθύς αν νιώσει ότι δεν τον νιώθεις και δεν κατανοείς τον ψυχικό του κόσμο, μπορεί από ανασφάλεια και μόνο να παρανομήσει ερωτικά.  
ΕΛΛΕΙΨΗ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΥ: Να είσαι ρομαντικός και να μην φοβηθείς να γίνεις ακόμα και υπερβολικός στην εκδήλωση των συναισθημάτων σου, γιατί ωραιοποιεί τα πράγματα  εύκολα και ο οποιοσδήποτε τρυφερός λόγος, θα τον πείσει για την αμαρτία.  
ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ: Το Ψαράκι μπορεί να ερωτευτεί σε δευτερόλεπτα τον οποιοδήποτε, αφού και ο ίδιος εξιδανικεύει τα συναισθήματα του, γι’ αυτό έχε τον από κοντά. 


oroskopos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X