Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Γυναίκες με βαθύ κόλπο και μεγάλα χείλη στο αιδοίο (Εικόνες)
Γυναίκες με βαθύ κόλπο και μεγάλα χείλη στο αιδοίο (Εικόνες) thumbnail

Γυναίκες με βαθύ κόλπο και μεγάλα χείλη στο αιδοίο (Εικόνες)


Γιατί και για τη γυναίκα το μέγεθος παίζει ρόλο. 


Συνήθως όταν αν αφερόμαστε στο μέγεθος των γεννητικών οργάνων ο νους μας πηγαίνει στο πέος του άνδρα. Όμως όπως μας εξηγεί η  ερευνήτρια Brook McFadden, από το Πανεπιστήμιο του Οχάιο και το μέγεθος των γυναικείων γεννητικών οργάνων παίζει σημαντικό ρόλο στην ερωτική απόλαυση αλλά και στην αυτοεκτίμηση της γυναίκας. Ας δούμε τι δημοσίευσε η επιστήμονας στο  "Journal of Minimally Invasive Gynecology".
- Τα μικρά χείλη


labia minora


Περιβάλλουν το άνοιγμα του κόλπου. Η McFadden διαπίστωσε ότι είναι κατά μέσο όρο 2,1 εκατοστά για το αριστερό χείλος (0,4-6,4) και 1,9 για το δεξί (0,3-7). Υπάρχει λοιπόν απόκλιση μεταξύ του αριστερού και δεξιού χείλους και οι αριθμοί αυτοί διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα. 


- Τα μεγάλα χείλη  Περιβάλλουν εξωτερικά τα μικρά χείλη. Στις γυναίκες που μελέτησε η McFadden, τα μεγάλα χείλη είχαν κατά μέσο όρο μήκος 8,1 εκατοστά (4-11,5).


Τι συμβαίνει όσο η γυναίκα μεγαλώνει; 


Σύμφωνα την ερευνήτρια ερευνήτριας, τόσο τα μεγάλα όσο και τα μικρά χείλη του αιδοίου συρρικνώνονται με την πάροδο της ηλικίας. 


- Κλειτορίδα


Το πλάτος της κλειτορίδας μπορεί να κυμαίνεται από 0,2 έως 2,5 εκατοστά (μέσος όρος: 0,8 εκατοστά). Το μήκος της μπορεί να κυμαίνεται από 0,4 έως 4 εκατοστά (μέσος όρος: 1,6 εκατοστά). Πολλοί επιστήμονες θεωρούν πως όσο πιο πλατιά είναι η κλειτορίδα, τόσο πιο εύκολο είναι για τη γυναίκα να φτάσει  σε οργασμό. 


- Κολπική κοιλότητα


vaginal canal


Το μήκος της είναι κατά μέσο όρο 9,6 εκατοστά (6,5-12,5) και το πλάτος της κυμαίνεται από 2,1 έως 3,5 εκατοστά. Οι γυναίκες με μικρή σε πλάτος κολπική κοιλότητα είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίζουν πόνο στην ερωτική πράξη. AdTech Ad

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X