Αρχική / Ειδικοί / Μαρία Κούκνη

Μαρία Κούκνη

Η Μαρία Κούκνη είναι Ψυχολόγος Παιδοψυχολόγος, ειδικευόμενη εικαστική θεραπεύτρια. Οι βασικές σπουδές  της καθώς και το μεταπτυχιακό της στον τομέα της Εξελικτικής Ψυχολογίας Παιδιού και Εφήβου έγιναν στο Παρίσι, στα Πανεπιστήμια Paris XI  Nanterre και Paris V Renes Descartes Sorbonne .

Από το 2008 εργάζεται στις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες των Αρσακείων Τοσιτσείων Σχολείων και παράλληλα ιδιωτεύει . Συνεργάζεται με παιδοψυχίατρο , λογοθεραπευτή και ειδικό παιδαγωγό σε περίπτωση διαφορικής και πολύπλευρης διάγνωσης και θεραπείας. Βρίσκεται σε καθημερινή επαφή με παιδιά όλων των ηλικιών καθώς και με γονείς σε συμβουλευτικό ρόλο. Έχει συμμετάσχει ως εισηγήτρια σε συνέδρια Ψυχολογίας και έχει παρακολουθήσει ευρύ φάσμα σεμιναρίων με ποικίλα θεματολογία.

Αρθρογραφεί σε ιστοσελίδες , είναι επιστημονικός συνεργάτης σε Φροντιστήρια και οργανώνει ομάδες γονέων σε χώρους δημιουργικής απασχόλησης  για παιδιά.

Ιστοσελίδα: mariakoukni.gr

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X