Αρχική / Συνταγές / Λιγκουίνι με πέστο αβοκάντο
Λιγκουίνι με πέστο αβοκάντο thumbnail

Λιγκουίνι με πέστο αβοκάντο

Για τα λιγκουίνι



  • 500 γρ. λιγκουίνι 

  • πέστο αβοκάντο

  • καρύδια για το σερβίρισμα

  • τυρί τριμμένο για το σερβίρισμα

  • ντοματίνια κομμένα στη μέση για το σερβίρισμα


Μέθοδος Εκτέλεσης



Για τα λιγκουίνι



  • Βράζουμε τα λιγκουίνι με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας.

  • Μόλις είναι έτοιμα, τα σουρώνουμε, τα κρατάμε σε ένα μεγάλο τηγάνι και όσο είναι ζεστά τα μακαρόνια, ρίχνουμε μέσα το πέστο με αβοκάντο.

  • Ανακατεύουμε και σερβίρουμε με λίγα καρύδια, τυρί τριμμένο και ντοματίνια.


Για το πέστο με αβοκάντο



Συστατικά




  • 2 ώριμα αβοκάντο (250 γρ.)

  • 20 γρ. βασιλικό

  • 50 γρ. ξηρούς καρπούς

  • αλάτι

  • πιπέρι

  • 50 γρ. παρμεζάνα

  • χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι

  • 1 σκ. σκόρδο

  • 50 – 100 ml ελαιόλαδο


Μέθοδος Εκτέλεσης



Για το πέστο με αβοκάντο



  • Βάζουμε όλα τα υλικά στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια εκτός από το λάδι.

  • Χτυπάμε 2 λεπτά μέχρι να σπάσουν τα καρύδια.

  • Τέλος, προσθέτουμε, το ελαιόλαδο και την παρμεζάνα.

  • Χτυπάμε λίγο ακόμα να ομογενοποιηθεί το μείγμα και το πέστο από αβοκάντο είναι έτοιμο.


 


http://akispetretzikis.com/


 




Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X