Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Doggy Style: Όταν το πέος χτυπά το σημείο G (εικόνες)
Doggy Style: Όταν το πέος  χτυπά το σημείο G (εικόνες)  thumbnail

Doggy Style: Όταν το πέος χτυπά το σημείο G (εικόνες)

Σημείο G. Ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι ένας μύθος. Άλλοι είναι πεπεισμένοι ότι δεν είναι μόνο πραγματικό, αλλά είναι επίσης πολύ αποτελεσματικό στην πρόκληση του γυναικείου οργασμού. Ρωτήστε οποιαδήποτε γυναίκα και θα σας πει ότι σίγουρα βρίσκεται εσύ, και θα σας ζητήσει να το τονώσετε.Ο εντοπισμός του σημείου G μπορεί είναι μια επική αναζήτηση. Μπορεί να είναι εξαιρετικά εύκολο να το βρεί κανείς σε ορισμένες γυναίκες, ενώ σε άλλες είναι σχεδόν αδύνατο. Αν βάλεις τα δάχτυλά σου στον κόλπο της με την παλάμη σου προς τα πάνω, και άρχισε να τα κουνάς με ένταση, κάπου εκεί κοντά θα βρίσκεται το σημείο G. Τέλος αν επιλέξετε τις σωστές στασεις, θα έχετε μεγαλύτερη πιθανότητα να “χτυπήσετε” το σημείο  G.
Από πίσω
Οι στάσεις της “πίσω εισόδου” είναι οι πιο αξιόπιστες, όταν πρόκειται για την τόνωση του σημείου G κατά τη διάρκεια του σεξ. Μπορείτε να δοκιμάσετε το doggy style για απίστευτα αποτελέσματα. Προκειμένου να έχετε μεγαλύτερη πιθανότητα να “χτυπήσετε” το σημείο G της συντρόφου σας, το πέος σας πρέπει να τρίβεται στο πρόσθιο τοίχωμα του κόλπου της. Όταν η σύντροφός σας είναι στα τέσσερα, θα πρέπει να τεντώσει την πλάτη της και να κατεβάσει προς τα κάτω το κεφάλι της.  Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την άρση των γοφών της και έτσι ωθώντας προς τα κάτω για τελειοποιήσετε αυτή τη στάση προς αναζήτηση του σημείου G.
Αυτή από πάνω
Πολλές γυναίκες προτιμούν θέσεις στις οποίες βρίσκονται στην κορυφή. Αυτό ίσως έχει πολλά να κάνει με το γεγονός ότι όταν είναι στην κορυφή, έχουν τον έλεγχο. Στάσεις όπως  η καουμπόισσα και οι παραλλαγές της, είναι ιδανικές για την εύρεση τπυ σημείου G, διότι η γυναίκα μπορεί να στρέψει στη σωστή γωνία τους γοφούς της, επιτρέποντας της να βρει το σωστό σημείο, που την κάνει να έχει πολλαπλούς οργασμούς.  

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X