Αρχική / More / Anna's Notes / Φονικά Μυστικά: Τι είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης (video)
Φονικά Μυστικά: Τι είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης (video) thumbnail

Φονικά Μυστικά: Τι είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης (video)


ΦΟΝΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ


με την Άννα Δρούζα στο Mega 


Την τραγική ιστορία της Γωγώς, μιας νεαρής κοπέλας, που βίωσε στην άγουρη ηλικία των παιδικών χρόνων την εγκατάλειψη από τη  μητέρα και την κακοποίηση από τον αλκοολικό πατέρα και τον αδελφό της παρουσίασε η εκπομπή «Φονικά Μυστικά» με την 'Αννα Δρούζα.


Η μύηση της Γωγώς στον κόσμο των ναρκωτικών, η πορνεία, το AIDS αλλά και η φυλακή είναι η συνέχεια της ζωής της. Η ίδια ζει μια ζωή διαλυμένη, που κινείται έξω από τα όρια. Είναι μια προσωπικότητα εύθραυστη και ευάλωτη που αναζητά απελπισμένα τη βοήθεια ενός ανθρώπου που δεν θα την εκμεταλλευτεί, δεν θα την προδώσει. Την εξέλιξη της ιστορίας καθορίζουν η πολύτιμη σχέση με μια συγκρατούμενη της και μια μεγάλη ανατροπή.


Τι είναι η μεθοριακή διαταραχή προσωπικότητας; Πίσω από πόσες κλειστές πόρτες τη συναντάμε; Πώς μια τέτοια προσωπικότητα βιώνει την κάθε στιγμή της ζωής; Τι είναι οι παρορμητικές ή εξαρτητικές συμπεριφορές και πώς καθορίζουν τα όρια στη ζωή και τις σχέσεις τους;
Απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα δίνουν ο Γιώργος Τζεφεράκος, ψυχίατρος – Πρόεδρος Κλάδου Ψυχιατροδικαστικής της Ε.Ψ.Ε, ο  Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου, ψυχίατρος και ο Κωνσταντίνος Κοκκώλης, Αν. Διευθυντής Εφαρμογής Προγραμμάτων ΟΚΑΝΑ.


  


ΦΟΝΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ
Με την 'Αννα Δρούζα
Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Πανονίδης
'Ερευνα-κείμενα: Μαρία Ζαχαροπούλου
Εκτέλεση Παραγωγής: Foss Productions


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X