Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τρίτη 24 Νοεμβρίου: Εξάγωνο Άρη με Κρόνο
Τρίτη 24 Νοεμβρίου: Εξάγωνο Άρη με Κρόνο thumbnail

Τρίτη 24 Νοεμβρίου: Εξάγωνο Άρη με Κρόνο

Την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015 ο Άρης από το Ζυγό και ο Κρόνος από τον Τοξότη, σχηματίζοντας όψη Εξαγώνου, μας ωθούν να διεκδικήσουμε τα «θέλω» μας! 


Το Εξάγωνο αυτό μας καλεί να αναλάβουμε δράση για να πετύχουμε μακροχρόνιους σκοπούς και να λύσουμε προβλήματα που μας απασχολούν καιρό. Αποκτούμε την ικανότητα να κερδίσουμε τον σεβασμό τον άλλων, να γίνουμε αποτελεσματικότεροι και να εστιάσουμε ουσιαστικά στην επίλυση θεμάτων που μας προβληματίζουν. Η λογική είναι αυτή τώρα, που ενεργοποιεί τη δύναμη και κατ’ επέκταση την δράση μας και έτσι καταφέρνουμε να φτάσουμε στον στόχο μας με μεγαλύτερη σιγουριά. Η επιμονή, η υπομονή και η ψυχραιμία στη συμπεριφορά, επιβραβεύονται σε οποιαδήποτε δραστηριότητα μας. 


Αξιοσημείωτη είναι η εύνοια της όψης Εξαγώνου Άρη-Κρόνου στις επαγγελματικές μας προσπάθειες και δραστηριότητες, αφού αυτές τις ημέρες θα παρατηρήσουμε πολλές επιτεύξεις. Θα είμαστε ιδιαίτερα αποτελεσματικοί, προσεκτικοί, ευσυνείδητοι και ακούραστοι σε ότι κι αν αναλάβουμε, εξασφαλίζοντας την επιτυχίας! 


Ιδιαίτερα ευνοημένα είναι τα ζώδια και οι ωροσκόποι του Αέρα και της Φωτιάς, κυρίως του 1ου δεκαημέρου αλλά ας δούμε πως θα επηρεάσει όλα τα ζώδια: 


Κριός 

Αγαπητέ Κριέ, θα βρεις νέους τρόπους να καλυτερεύσεις και να ενδυναμώσεις την σχέση σου με τον σύντροφο, εμπλουτίζοντας την με πάθος και φλόγα. Αν είσαι ελεύθερος νιώθεις αρκετά έτοιμος, δυνατός και ώριμος για να διεκδικήσεις αυτόν που θες. Όλες οι σημαντικές σου συνεργασίες στέφονται από επιτυχία, χάρη στους δικούς σου σωστούς χειρισμούς. 


Ταύρος 

Φίλε Ταύρε, ευνοούνται ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σου θέματα που σε απασχολούν καιρό και αποδεικνύεις την εργασιακή σου αξία, κερδίζοντας αυτά που επιθυμείς. Είσαι ικανός και μπορείς εύκολα τώρα να βελτιώσεις την απόδοση σου, τις σχέσεις σου μέσα στο επαγγελματικό περιβάλλον, την υγεία σου, την εμφάνιση σου και γενικότερα την καθημερινότητα σου. 

 

Δίδυμος 

Αγαπητέ Δίδυμε, ότι σκοπό έχεις κυρίως στον τομέα του έρωτα, αλλά και σε τομείς όπως η διασκέδαση, η δημιουργία και τα παιδιά, μπορεί τώρα να πραγματοποιηθεί. Αν σε ενδιαφέρει η επισημοποίηση ή η σταθεροποίηση στην αισθηματική σου ζωή, τώρα έχεις την ευκαιρία να το πραγματοποιήσεις, αφού επιτέλους παρουσιάζεις το ώριμο πρόσωπο σου στον έρωτα. 

 

Καρκίνος 

Φίλε Καρκίνε, θα μπορέσεις να χειριστείς κάποιες δύσκολες καταστάσεις που σε απασχολούν καιρό, στο οικογενειακό σου περιβάλλον και είσαι ικανός με σωστούς και ώριμους χειρισμούς να αποκαταστήσεις προβληματικές σχέσεις . Αν θες να ενεργοποιηθείς για μία ιστορία του παρελθόντος, ώστε να την επαναφέρεις, μπορείς τώρα να δραστηριοποιηθείς. 

 

Λέων 

Αγαπητέ Λέοντα, θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις πολλούς σημαντικούς στόχους σου, μέσω της επικοινωνιακής σου ικανότητας και της αυξημένης χαρισματικής κοινωνικότητας σου. Επαφές με κάποια σημαντικά άτομα, μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στις προσωπικές σου εξελίξεις, γι’ αυτό καλό θα είναι να δραστηριοποιηθείς και να μην διστάσεις απέναντι σε οποιαδήποτε ευκαιρία θα έχεις για μετακίνηση.  


Παρθένος 

Φίλε Παρθένε, ο τομέας των οικονομικών, σου επιφυλάσσει ευχάριστες εξελίξεις , αφού οι προσπάθειές σου για σωστή διαχείριση ανταμείβονται και τα εισοδήματά σου αυξάνονται σημαντικά. Καλά αποτελέσματα θα υπάρξουν και στον αισθηματικό τομέα, αρκεί να ενεργοποιηθείς και δραστηριοποιηθείς. 

 

Ζυγός 

Αγαπητέ Ζυγέ, ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσεις οποιαδήποτε σχέδια και επιθυμίες έχεις καιρό τώρα, που σχετίζονται με την καριέρα, την προσωπική ζωή αλλά και με όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου. Αυτές τις ημέρες καλό θα είναι να γνωρίζεις πως οποιαδήποτε προσπάθεια βρίσκει το στόχο της και ανταμείβεται. 

 

Σκορπιός 

Φίλε Σκορπιέ, θα μπορέσεις να κάνεις μια βαθιά ουσιαστική ενδοσκόπηση, να εντοπίσεις τις επιθυμίες σου, τις φιλοδοξίες και τους σκοπούς σου. Τώρα μπορείς να αποκοπείς από το παρελθόν κάνοντας μία νέα αρχή και να ενεργοποιηθείς, παρασκηνιακά προς το παρόν, για να πετύχεις τους στόχους σου και να αποκτήσεις ψυχική ηρεμία. 

 

Τοξότης 

Αγαπητέ Τοξότη, μπορείς αυτές τις μέρες να θέσεις νέους σημαντικούς στόχους και όνειρα και να τους πετύχεις εύκολα. Ιδιαίτερη εύνοια έχει ο φιλικός τομέας, όπου θα μπορέσεις να δημιουργήσεις νέες ισορροπίες ή να διορθώσεις προβληματικές φιλικές σχέσεις ή να πετύχεις προσωπικές επιθυμίες με την βοήθεια των φίλων σου. 

 

Αιγόκερως 

Φίλε Αιγόκερε, ευνοείται πολύ ο τομέας της καριέρας και θα μπορέσεις με τις δυνατότητες σου να έχεις πολύ θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, αλλά και στην προσωπική σου καταξίωση. Αν φερθείς με τη γνωστή λογική και ωριμότητα που φέρεσαι συνήθως, η επιτυχία είναι δεδομένη.  


Υδροχόος 

Φίλε Υδροχόε, είναι η κατάλληλη περίοδος να κάνεις νέα ξεκινήματα, νέες επαφές και μετακινήσεις, που θα αποδώσουν καρπούς σε όλες τις προσπάθειες και τις δραστηριότητες σου. Είσαι δυνατός και αισιόδοξος, αλλά παράλληλα και ώριμος να προωθήσεις τις ιδέες και τα σχέδια σου, σε όλους τους τομείς. 

 

Ιχθύς 

Αγαπητέ Ιχθύ, τακτοποίησε τώρα όλες τις οικονομικές σου υποθέσεις, αφού αυτός ο τομέας ευνοείται ιδιαίτερα. Επίσης, αν επιθυμείς την αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης ή την ενδυνάμωση του πάθους μίας υπάρχουσας, μπορείς τώρα να κάνεις προσπάθεια για να το πετύχεις. Να είσαι δυναμικός στις ερωτικές σου διεκδικήσεις, αλλά όχι απαιτητικός.

 

oroskopos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X