Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Προβλέψεις για τον Τοξότη, το ζώδιο του μήνα!
Προβλέψεις για τον Τοξότη, το ζώδιο του μήνα! thumbnail

Προβλέψεις για τον Τοξότη, το ζώδιο του μήνα!

Αυτός ο μήνας είναι ο μήνας των γενεθλίων σου. Χρόνια σου πολλά λοιπόν και σου ευχόμαστε αυτόν τον καινούργιο κύκλο που αρχίζει για εσένα να τον χρησιμοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τροπο, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που σου δίνει και αποφεύγοντας τις παγίδες. 

Με αφορμή τα γενέθλιά σου είναι τώρα μια καλή στιγμή για να συμβουλευτείς έναν αστρολόγο και να δεις τι υπόσχεται ο ετήσιος χάρτης σου, πού ευνοείσαι και ποιά είναι τα θέματα που θα κινηθούν στην ζωή σου για τους επόμενουςδώδεκα μήνες που αρχίζουν να μετρούν για σένα από τώρα.   


Μια πρώτη εικόνα για την γενεθλιακή σου χρονιά  

Η δύναμη της Σελήνης 
Αν έχεις γεννηθεί από 10-14/12, η ενέργεια της νέας Σελήνης που θα γίνει στις 11 Δεκεμβρίου εγγράφεται στον χάρτη της ηλιακής σου επιστροφής θα σε επηρεάσει μέσα στους επόμενους δώδεκα μήνες από τα γενέθλιά σου. Μια δυναμική χρονιά που εκτός από τα νέα ξεκινήματα ειναι και μια πολύ δεκτική, διαισθητική και μαγνητική περίοδος κατά την οποία μπορείς να ελκύσεις και θα σου δοθούν πολλά πράγματα. Ο τομέας που ενεργοποιείται στον χάρτη της ηλιακής σου επιστροφής απο την νέα Σελήνη θα αποδειχτεί πολύ σημαντικός κατά την διάρκεια αυτής της χρονιάς καθώς θα δεις ότι στα θέματα που ελέγγει ο οίκος στον οποίο πέφτει η Νέα Σελήνη θα κινηθείς πιο έντονα, θα πάρεις πρωτοβουλίες και θα κάνεις καινούργια σχέδια. Θα μπορούσε να είναι η χρονιά για έναν γάμο ή για την γέννηση ενός παιδιού. 


Αν είσαι γεννημένος από 23-27/11, η Πανσεληνος που θα γίνει στις 26 Νοεμβρίου κλειδώνει στον χάρτη της ηλιακής σου επιστροφής. Φέτος βλέπεις το αποτέλεσμα των κόπων σου και των ενεργειών σου και καταλαβαίνεις πώς πρέπει να κινηθείς στην πορεία. Κάποια πράγματα ή κάποια πρόσωπα μπορεί να φύγουν από την ζωή σου ή να αλλάξει εντελώς ορόλος τους. Η χρονιά σου χαρακτηρίζεται από την ανάγκη να κάνεις κάτι διαφορετικό και θα είναι μια δυναμική και σημαντική περίοδος στη ζωή σου με πολλή δράση και πολλή δουλειά. Οι καταστάσεις κορυφώνονται και φωτίζονται για να μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις.   


Σκέψη και λογική 
Αν έχεις γεννηθεί από 22 ή 23/11 τότε ο Ερμής στον χάρτη της ηλιακής σου επιστροφής θα βρίσκεται στον Τοξότη σε στενή σύνοδο με τον Ήλιο σου. Το προσωπικό σου έτος χαρακτηρίζεται από ανυπομονησία και από παρορμητικές και χωρίς σύνεση αντιδράσεις σε καταστάσεις που δε σου αρέσουν. Θα έχεις την τάση να κολλάς και να κρατιέσαι πεισματικά από τις ιδέες σου, πράγμα που μπορεί να σε οδηγήσει σε διαφωνίες και αντιπαραθέσεις με τους άλλους. Επίσης, οι αποφάσεις της στιγμής δε θα έχουν καλό αποτέλεσμα για σένα και ενδέχεται να παραμελήσεις οτιδήποτε έχει να κάνει με επικοινωνία, ενημέρωση, γράμματα, αδέλφια ή φίλους. 

Αν έχεις γεννηθεί από 24-30/11, φέτος θα μπορείς να κατανοείς και να αντιλαμβάνεσα τα πράγματα και τις καταστάσεις στις αληθινές τους διαστάσεις. Οι ιδέες σου θα ειναι σωστές και η επικοινωνία θα γίνει κάτι σημαντικό για σένα με αποτέλεσμα να κρατάς συχνή επαφή με φίλους. Πολύ πιθανόν να κάνεις αρκετά μικρά ταξιδάκια. 

Αν έχεις γεννηθεί 9-10/12 τότε ο Ερμής στον χάρτη της ηλιακής σου επιστροφής θα βρίσκεται σε κρίσιμη μοίρα και θα ετοιμάζεται να βει από το ζώδιό σου και να περάσει στον Αιγόκερω. Θέματα με επικοινωνίες, αδέλφια, μετακινήσεις και συμβόλαια όπως επίσης οποιοδήποτε θέμα κυβερνάει ο Ερμής στν ετήσιο χάρτη σου μπορεί να αποκτήσει τεράστια σημασία για σένα αυτη την γενεθλιακή χρονιά και θα χρειαστεί ψυχραιμία και λογική σκέψη. 

Αν έχεις γεννηθεί από 10/12 και μετά, τότε ο Ερμής στον χάρτη της ηλιακής σου επιστροφής θα βρίσκεται στον Αιγόκερω και φέτος θα χρειαστεί αρκετές φορές να αλλάξεις τις θέσεις σου και να κάνεις επαναπροσαρμογές στις ιδέες σου οι οποίες θα είναι περισσότερες απο αυτές που μπορείς να υλοποιήσεις. Αλλος ένας λόγος αυτών των επαναπροσαρμογών μπορεί να είναι το γεγονός ότι το πνεύμα σου μπορεί να είναι πρόθυμο, αλλά το σώμα σου όχι. Αν δεν κάνεις προσαρμογές τότε πολύ συχνά θα ξεκινάς πράγματα τα οποία δε θα μπορείς να τα ολοκληρώσεις. 

Σε αυτόν τον γενέθλιο κύκλο σου θα είναι σημαντική η αυτοανάλυση και η αυτογνωσία μιας και αρκετές φορές θα αμφισβητείς και θα ερμηνεύεις λανθασμένα τον εαυτό σου και τα κίνητρά σου. Η αμφιβολίες που θα έχεις γύρω από τις ίδιες τις ιδέες και τις απόψεις σου θα σε οδηγήσουν είτε στο να μην είσαι πρόθυμος να τις μοιραστείς με τους άλλους είτε μέσα από υπεραναπλήρωση να τις υπερασπίζεσαι έντονα και απόλυτα ώστε να μην καταλάβουν οι άλλοι οτι και εσύ ο ίδιος είσαι μπερδεμένος. Γενικότερα πάντως η σκέψη σου θα μπορεί να προσαρμοστεί στις περιβάλλουσες συνθήκες. 

Αίσθημα και οικονομικά
 
Αν έχεις γεννηθεί από 22/11 μέχρι 3/12, τότε η Αφροδίτη στην ηλιακή σου επιστροφή θα βρίσκεται για φέτος στον Ζυγό. Αυτός ο ετήσιος κύκλος θα είναι αρκετά ευχάριστος και ανεξάρτητα από την φύση των προβλημάτων που θα αντιμετωπίσεις θα μπορέσεις να βρεις και να δώσεις θετικές και δημιουργικές λύσεις. Θα μπορέσεις να βασιστείς επίσης αρκετά σε φίλους ή στον σύντροφο σου φέτος και γενικότερα θα έχεις έναν δραστήριο και ζωντανό κοινωνικό κύκλο και συμμετοχή σε πολλά ευχάριστα καλέσματα και γεγονότα. Φέτος μπορεί να είναι και η χρονιά που θα αρχίσει να εξελίσσεται μια καινούργια ρομαντική ιστορία στην ζωή σου. Αν ήδη είσαι σε σχέση, τότε η σχέση σου θα γίνει πιο γλυκειά και θα απολαμβάνει ο ένας την συντροφιά του άλλου, μιας και η ικανότητά σου να εκφράζεσαι συναισθηματικά και να δείχνεις την στοργή σου θα τονιστεί, όπως και θα αυξηθεί επίσης και η δημιουργικότητά σου. Αν ασχολείσαι με κάτι καλλιτεχνικό, αυτή η χρονιά θα σε πάει μπροστά. 

Αν έχεις γεννηθεί από 3-4/12, τότε η Αφροδίτη στην ηλιακή σου θα βρίσκεται σε κρίσιμη μοίρα καθώς θα ετοιμάζεται να βγει απο τον Ζυγό και να περάσει στον Σκορπιό. Θέματα οικονομικά και αισθηματικά, αλλά και οτιδήποτε κυβερνάει στον ετήσιο χάρτη σου θα κινηθούν γρήγορα και θα χρειαστεί να είσαι ψύχραιμος και να εξετάσεις κάθε πτυχή τους και να μην δράσεις βιαστικά. 

Αν έχεις γεννηθεί από 5/12 και μετα, τότε η Αφροδίτη στην ηλιακή σου επιστροφή θα βρίσκεται στον Σκορπιό και η καλλιτεχική σου φύση θα βγει στην επιφάνεια φέτος καθώς επίσης και η ρομαντική σου πλευρά. Θα κινείσαι πιο άνετα και θα εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου με έναν άμεσοτρόπο. Φέτος ο έρωτας θα σε συναντήσει απροσδόκητα σε μέρος και με τρόπο που δεν τα περιμένεις. Αυτό ισχύει ειδικότερα αν έχεις γεννηθεί από 5-12/12. 

Δράση και επιχειρηματικότητα
 
Ο Άρης στον φετινό χάρτη της ηλιακής σου επιστροφής θα βρίσκεται ανάμεσα στην 5η και την 22η μοίρα του Ζυγού. Φέτος είσαι δυνατός, ακμαίος και γεμάτος ζωτικότητα και αυτό θα σε βοηθήσει να επιτύχεις πολλούς από τους στόχους σου. Θα αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου και θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία συναντήσεις εύκολα και άμεσα. Φέτος τονίζεται η ικανότητά σου να αναλάβεις έναν ηγετικό ρόλο πιθανότατα στην εργασία σου και θα μπορείς να κινείσαι περισσότερο ανεξάρτητα. Θα χρειαστεί να βοηθήσεις (και θα το κάνεις) φίλους και γνωστούς που σε χρειάζονται. Η φετινή χρονιά σε κάνει πιο περιπετειώδη από ο,τι είσαι και πιθανότατα να κάνεις ένα ταξίδι για να εξερευνήσεις μια άγνωστη περιοχή. Μια δραστήρια χρονιά σε περιμένει λοιπόν με πολλά επιτεύγματα. Τα παραπάνω ισχύουν ακόμη περισσότερο αν έχεις γεννηθεί από 28/11-15/12. 

Επέκταση και οι ευκαιρίες της χρονιάς
 
Ο Δίας στον φετινό χάρτη της ηλιακής σου επιστροφής θα βρίσκεται ανάμεσα στην 20η και την 22η μοίρα της Παρθένου. Φέτος να προσέξεις την τάση να αναμειχθείς ή να αναλάβεις σχέδια τα οποία είναι πέρα από τις ικανότητές σου. Να είσαι ρεαλιστής και να μην σε παρασύρει ο άκρατος ενθουσιασμός για να μπορέσεις να ολοκληρώσεις αυτά που θα αναλάβεις. Μην παρασύρεσαι από το φαγητό, δώσε προσοχή στην υγεία σου και συγκεκριμένα σε θέματα συκωτιού, αν έχεις προδιάθεση ή ιστορικό. Να δίνεις προσοχή στις λεπτομέρειες και στις απόψεις των άλλων γιατί αν δεν το κάνεις μπορεί να παρεξηγηθείς και να σου δημιουργηθούν προβλήματα. Τα παραπάνω ισχύουν ακόμη περισσότερο αν έχεις γεννηθεί από 9-18/12. 

Σταθερές βάσεις, περιορισμοί και σοβαρότητα 
Ο Κρόνος στον φετινό χάρτη της ηλιακής σου επιστροφής θα βρίσκεται ανάμεσα στην 6η και την 10η μοίρα του ζωδίου σου. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις φέτος θα περιορισουν κατά πολύ την ελευθερία σου. Θα χρειαστεί να οργανώσεις την ζωή σου πολύ αυστηρά και θα σε απασχολήσουν καταστάσεις που δεν είχες διευθετήσει στο παρελθόν. Οσο πιο αντικειμενικός και ρεαλιστής είσαι φέτος τόσο περισσότερα θα κερδίσεις και θα καταφέρεις. Μια χρονιά που σε ωριμάζει και θα είναι σημαντική από την άποψη ότι τα γεγονότα σε βοηθάνε να ξεκαθαρίσεις και να βάλεις σε τάξη τις απόψεις και τις πεποιθήσεις σου και να μορφοποιήσεις την φιλοσοφία ζωής που έχεις.   Τα παραπάνω ισχύουν ακόμη περισσότερο αν έχεις γεννηθεί από 26/11-6/12. 

Αυτογνωσία και πνευματική εξέλιξη
 
Οι εξωκρόνιοι πλανήτες (Ουρανός, Ποσειδώνας και Πλούτωνας) λειτουργούν συνειδησιακά και σε βοηθούν να καταλάβεις βαθύτερα πτυχές τις ζωής σου. Επίσης αναφέρονται σε καταστάσεις που είναι ίσως πέρα από το χέρι σου και δεν μπορείς να τις ελέγξεις. Αν στον χάρτη της ηλιακής σου επιστροφής για φέτος κάποιος εξωκρόνιος πλανήτης πέφτει σε γωνιακό οίκο (1ος-4ος-7ος-10ος) θα λειτουργήσει πιο προσωπικά και θα χρειαστεί να δώσεις σημασία στα θέματα που ανακινεί τόσο από την οικοθεσία του όσο και από την διακυβέρνηση σε γενέθλιο χάρτη και σε χάρτη ηλιακής επιστροφής. 

Αυξημένη η δημιουργικότητά σου φέτος και αυτό θα επηρεάσει θετικά τις δραστηριότητές σου. Φέτος θα ασχοληθείς με κάτι καινούργιο και ξεχωριστό που θα σε ξυπνήσει και θα σε ανανεώσει διανοητικά. Μπορει να σε τραβήξει κάτι που έχει να κάνει με τηνεπιστήμη, με την τεχνολογία ή ακόμη και με την αστρολογία. Φέτος, εισάγεις καινούργια στοιχεία στην ζωή σου και ο σκοπός σου είναι να ανανεωθείς και να μην βαλτώνεις πια ή να μην περιορίζεσαι από την ανούσια καθημερινότητα. Μια χρονιά που σε ανανεώνει και σου φέρνει θετικές αλλαγές τόσο σε ατομικόεπίπεδο όσο και σε κοινωνικό επίπεδο γνωριμιών, φίλων και ομάδων μέσα από τις οποίες μπορείς να δημιουργήσεις. Τα παραπάνω ισχύουν ακόμη περισσότερο αν έχεις γεννηθεί από 6-12/12. 

Έχεις την ανάγκη για επαφή με κάτι περισσότερο πνευματικό μιας και είναι περίοδος σύγχυσης για την κατεύθυνση που πρέπει να πάρεις. Αυτή η κρίση ταυτότητος θα σε βοηθήσει στο τέλος να αφήσεις πίσω σου προσκολήσεις του εγώ και να επανεφεύρεις τον εαυτό σου. Τα απωθημένα στο υποσυνείδητο κομμάτια της προσωπικότητάς σου βγαίνουν στην επιφάνεια ζητώντας σου να τα αντιμετωπίσεις, να τα αποδεχτείς και να τα μεταμορφώσεις. Τα παραπάνω ισχύουν ακόμη περισσότερο αν έχεις γεννηθεί από 26/11-4/12. 

Ο Πλούτωνας σε βοηθά να αντιμετωπίσεις αυτή την κρίση ταυτότητος. Δώσε σημασία στον οίκο που πέφτει για φέτος ο Ήλιος σου στο θέμα της ηλιακής σου επιστροφής καθώς και στον οίκο που καταλαμβάνει ο Λέοντας γιατί σε αυτούς τους τομείς θα χρειαστεί συνειδητά και υποσυνείδητα να δουλέψεις αναθεωρώντας το σύστημα αξιών σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί 6-8/12. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X