Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Πανσέληνος στους Διδύμους και τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα(26/11). Τι σημαίνουν για όλα τα ζώδια.
Πανσέληνος στους Διδύμους και τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα(26/11). Τι σημαίνουν για όλα τα ζώδια. thumbnail

Πανσέληνος στους Διδύμους και τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα(26/11). Τι σημαίνουν για όλα τα ζώδια.


Τα ζώδια και η Πανσέληνος στους Διδύμους!


 Αμέσως μετά τα μεσάνυχτα Τετάρτης προς Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015 το ζώδιο των Διδύμων φιλοξενεί  την Πανσέληνο του μήνα η οποία σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη από τον Ζυγόαλλά και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες και αντίθεση με τον Κρόνο στο ζώδιο του Τοξότη. Πρόκειται για μια Πανσέληνο  η οποία θα έχει τόσο θετικές όσο και αρνητικές επιρροές για τα περισσότερα ζώδια. Παρόλο που ο Άρης μας δίνει μια ευχέρεια στο να χειριστούμε τις υποθέσεις μας και ευνοεί περισσότερο την εξέλιξη των σχέσεων,το τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα (που γίνεται ακριβές στις 14:15 της Πέμπτης) μπορεί να μας βάλει τρικλοποδιές και να πυροδοτήσει αρνητικές εξελίξεις. 

 


Η σύγκρουση των συγκεκριμένων πλανητών είναι πολύ δύσκολη, καθώς ο Κρόνος αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα και τον ορθολογισμό και ζητά να είμαστε πρακτικοί και να θέτουμε όρια, ενώ ο Ποσειδώνας ζητά το ακριβώς αντίθετο. Ενισχύει την φαντασία μας – η οποία πολλές φορές μπερδεύεται με την πραγματικότητα – και μας παροτρύνει να ονειρευτούμε χωρίς όρια και περιορισμούς. Αυτό που θα πρέπει λοιπόν να φροντίσουμε να κάνουμε όλα τα ζώδια είναι το να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε αρμονικά αυτές τις δυο αντικρουόμενες ενέργειες, καθώς αυτό  είναι και  το ζητούμενο αυτής της Πανσελήνου. Το να ονειρευόμαστε και να κάνουμε σχέδια δεν είναι κακό σε καμία περίπτωση, θα πρέπει ωστόσο αυτά τα όνειρα να είναι ρεαλιστικά, ώστε να κερδίσουμε όσα περισσότερα μπορούμε.


Ποια είναι τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από  αυτή την Πανσέληνο;


Τα ζώδια του Αέρα ((Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και τα ζώδια  της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες), είναι αυτά που δέχονται την μεγαλύτερη εύνοια, ενώ τα παρορμητικά  ζώδια  (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες ) που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα πρέπει να είναι κάπως περισσότερο επιφυλακτικά.

Η Πανσέληνος στους Διδύμους και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ


Φίλε Κριέ, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 26 Νοεμβρίου στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, πρόκειται να σου φέρει έντονη κινητικότητα το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί. Σημαντικές συζητήσεις ή ειδήσεις μπορούν να αποτελέσουν ερεθίσματα για νέες προοπτικές, ενώ αναμένονται και νέες γνωριμίες με πρόσωπα που θα σε εξιτάρουν. Η θετική συμμετοχή του κυβερνήτη σου Άρη, θα σε βοηθήσει να δεις πιο σοβαρά τις σχέσεις σου και να “δουλέψεις” για μια καλύτερη επικοινωνία και μια βαθύτερη κατανόηση. Δεν αποκλείεται επιπλέον, να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία που θα σου αποφέρει σημαντικά κέρδη. Το ακριβές τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα που σχηματίζεται σε συνεργασία με την Πανσέληνο, δεν αποτελεί αρνητική επιρροή για σένα, αντίθετα, θα σε αναγκάσει να δεις με περισσότερη ωριμότητα τα σχέδιά σου. Ωστόσο, αν έχεις εκκρεμότητες με το παρελθόν, καλό θα είναι να τις κλείσεις οριστικά. 
ΤΑΥΡΟΣ


Αγαπητέ Ταύρε, στις 26 Νοεμβρίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων, που ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών σου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, η ασφάλεια -οικονομική και συναισθηματική- θα σε απασχολήσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά και θα προσπαθήσεις με κάθε τρόπο να δημιουργήσεις μια σταθερή βάση. Αν ανήκεις στους άνεργους Ταύρους, η εξεύρεση μιας εργασίας που θα σου προσφέρει τα απαραίτητα είναι πολύ πιθανή αυτό το διάστημα, ενώ αν εργάζεσαι ήδη, ίσως ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα αποταμίευσης. Όποια κι αν είναι τα όνειρά σου για το μέλλον σου, μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο αν παραμείνεις προσγειωμένος και ρεαλιστής, κι αυτό γιατί με το τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα που συμμετέχει στην Πανσέληνο, ίσως είναι πραγματικά δύσκολο να ξεχωρίσεις την αλήθεια από την ουτοπία. 
ΔΙΔΥΜΟΙ


 Αγαπητέ Δίδυμε, η Πανσέληνος στις 26 Νοεμβρίου διαμορφώνεται στο δικό σου ζώδιο και σε καλεί να ασχοληθείς με τον εαυτό σου αλλά και τις σχέσεις σου, τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές. Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, ίσως θελήσεις να κάνεις σημαντικές αλλαγές, πιστεύοντας ότι θα καταφέρεις να δημιουργήσεις ένα καλύτερο μέλλον. Το γεγονός ωστόσο, ότι το τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα που σχηματίζεται την ίδια μέρα, σχετίζεται στενά με την Πανσέληνο, απαιτεί να “προσγειωθείς”, να συνειδητοποιήσεις ότι υπάρχουν όρια και να κάνεις αργά, αλλά σταθερά βήματα προς την επιτυχία που ονειρεύεσαι. Κυρίως μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για τις οποίες μπορεί να μετανιώσεις αργότερα. Προσοχή χρειάζονται οι κάθε λογής γνωριμίες που μπορεί να σου τάξουν “λαγούς με πετραχήλια” και να σε παρασύρουν σε μια αβέβαιη πορεία. 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Αγαπητέ Καρκίνε, η Πανσέληνος στις 26 Νοεμβρίου, σχηματίζεται στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, γεγονός που σε φέρνει αντιμέτωπο με τις ευθύνες και τα λάθησου και σε παροτρύνει να αποστασιοποιηθείς από πρόσφατα γεγονότα, προκειμένου να οργανώσεις πιο καθαρά τα επόμενα βήματά σου. Τώρα έχεις την ευκαιρία να λύσεις μια για πάντα τυχόν προβλήματα στον χώρο της εργασίας σου, αφού ο Κρόνος που βρίσκεται εκεί και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, μπορούν να σου “αποκαλύψουν” την πηγή του προβλήματος και να σε βοηθήσουν να την χειριστείς αποτελεσματικά. Θα πρέπει ωστόσο να είσαι προετοιμασμένος για δυσκολίες, καθώς η εξυγίανση απαιτεί χρόνο και υπομονή. Επιπλέον, καλό θα είναι να κινηθείς παρασκηνιακά ώστε να αποφύγεις απρόσμενες ανατροπές. Η θετική συμμετοχή του Άρη, σου επιφυλάσσει κάποια ευχάριστα γεγονότα στο οικιακό περιβάλλον.

 


ΛΕΩΝ


Φίλε Λέοντα, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 26 Νοεμβρίου, αποτελεί για σένα μια θετική επιρροή, καθώς σε βοηθά να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις επιθυμίες σου, όχι μόνο χάρη στις προσπάθειές σου, αλλά και χάρη σε πολύτιμους και σημαντικούς φίλους και υποστηρικτές. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα πρέπει να κινητοποιηθείς περισσότερο και να επιδιώξεις επαφές και συζητήσεις με άτομα, που μπορούν να επηρεάσουν το μέλλον σου. Το τετράγωνο ωστόσο που σχηματίζει ο Κρόνος με τον Ποσειδώνα την ίδια μέρα και που δίνει μια ιδιαίτερη δυναμική στο γεμάτο φεγγάρι, συνιστά να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να αποφύγεις οικονομικές συναλλαγές, ακόμα και με άτομα που εμπιστεύεσαι. Στον αισθηματικό τομέα, καλό θα είναι να αποφύγεις παράνομους πειρασμούς, οι οποίοι μπορούν να διαλύσουν οριστικά μια σοβαρή σχέση. Ακόμα και αν είσαι αδέσμευτος, απόφυγε σχέσεις με άτομα που θα προσπαθήσουν να σε εκμεταλλευτούν.

 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Αγαπητέ Παρθένε, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 26 Νοεμβρίου στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σου, πρόκειται να σου δημιουργήσει αυξημένη πίεση στον επαγγελματικό τομέα το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, καθώς νιώθεις πια επιτακτικά την ανάγκη να βελτιωθείς, να διεκδικήσεις και να εδραιώσεις τη θέση σου. Με τον Δία να βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, οι προοπτικές να πετύχεις τους στόχους σου είναι ιδιαίτερα αυξημένες, ωστόσο το τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα που κυριαρχεί στον χάρτη της Πανσελήνου, συνιστά να κάνεις μετρημένες και ρεαλιστικές κινήσεις, ώστε να μη χάσεις τον αρχικό ενθουσιασμό σου. Δεν θα πρέπει -τουλάχιστον για την ώρα- να παρασυρθείς από μεγαλεπήβολα σχέδια που τελικά μπορεί να καταλήξουν εις βάρος σου. Το γεγονός ότι ο Ποσειδώνας βρίσκεται στον τομέα των σχέσεών σου, χρειάζεται επίσης προσοχή, καθώς μπορεί να σε παρασύρει σε σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά. 
ΖΥΓΟΣ


Αγαπητέ Ζυγέ, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 26 Νοεμβρίου, μπορεί να αποδειχθεί πολύ θετική για σένα, αφού σχηματίζεται στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων. Αυτό σημαίνει ότι το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, είναι κατάλληλο για να ακολουθήσεις τα όνειρά σου, να διευρύνεις τις προοπτικές σου ή ακόμα και να δεις τις προσπάθειες που έκανες το περασμένο διάστημα, να δικαιώνονται. Αυτό που πρέπει να προσέχεις ωστόσο, είναι το τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα που συμμετέχει ενεργά στην Πανσέληνο και που μπορεί κάποιες στιγμές να σε αποπροσανατολίσει. Φρόντισε λοιπόν να είσαι συνεπής στα καθήκοντα και στις υποχρεώσεις σου, αλλά και να ελέγχεις άτομα (συναδέλφους ή υπαλλήλους) που μπορεί να σου “χρεώσουν” ένα σημαντικό λάθος. Τυχόν ταξίδια αυτή την περίοδο θα σε χαλαρώσουν, ενώ είναι πιθανό να σου προσφέρουν και νέες επαγγελματικές προοπτικές. 

 


ΣΚΟΡΠΙΟΣΦίλε Σκορπιέ, η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 26 Νοεμβρίου, επηρεάζει τον τομέα των οικονομικών σου και κυρίως των κεφαλαίων που διαχειρίζεσαι από κοινού με άλλους, θέματα τα οποία απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί. Καλό θα είναι επομένως, να αποφύγεις τυχόν επενδύσεις ή οικονομικές συναλλαγές, αλλά και να είσαι συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις σου, καθώς υπάρχει κίνδυνος να υποστείς μικρές ή μεγαλύτερες απώλειες. Αν μάλιστα ανήκεις στους Σκορπιούς που συνηθίζουν να σπαταλούν χρήματα για προσωπικές απολαύσεις, το τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα που συμμετέχει στην Πανσέληνο, μπορεί να σου δημιουργήσει ακόμα πιο σοβαρά προβλήματα. Προσοχή χρειάζεται και η αισθηματική σου ζωή, καθώς η ανάγκη σου για μια μόνιμη δέσμευση μπορεί να προβληματίσει τον σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, καλό θα είναι να είσαι περισσότερο επιφυλακτικός στις νέες γνωριμίες. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, ιδιαίτερα σημαντική είναι για σένα η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 26 Νοεμβρίου στο πολικό ζώδιο των Διδύμων. Αυτό που θα σε απασχολήσει περισσότερο το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, είναι οι σχέσεις σου -επαγγελματικές, φιλικές, προσωπικές – στις οποίες θα θελήσεις να κάνεις ξεκαθαρίσματα. Ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και αντίθεση με το γεμάτο φεγγάρι, κι αυτό από τη μια δείχνει ότι έχεις ωριμάσει και μπορείς να βγάλεις τα συμπεράσματά σου, από την άλλη όμως ο Ποσειδώνας μπερδεύει κάπως τα νερά και εγκυμονεί κινδύνους. Σε καμία περίπτωση λοιπόν δεν πρέπει να βιαστείς προτού προβείς σε καθοριστικές κινήσεις. Εξίσου προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε περίπτωση που πρόκειται να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία, ενώ καλό είναι να επεξεργάζεσαι τυχόν συμβουλές από το οικογενειακό σου περιβάλλον, που μπορεί να γίνονται καλοπροαίρετα, αλλά να μην είναι σωστές για σένα.

 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Αγαπητέ Αιγόκερε, η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 26 Νοεμβρίου, σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στον εργασιακό σου χώρο το επόμενο δεκαπενθήμερο. Το τρίγωνο που διαμορφώνει ο Άρης από το ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σου, αναμένεται να φέρει θετικά γεγονότα και ανταμοιβές, αφού ανήκεις στα ζώδια που δεν σταματούν να αγωνίζονται για τους στόχους τους. Ωστόσο, οι εξελίξεις ίσως σε πιάσουν “απροετοίμαστο” κι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να εφοδιαστείς κατάλληλα, προκειμένου να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε ό,τι σου ανατεθεί, ώστε να βγάλεις ασπροπρόσωπους όσους σε εμπιστεύτηκαν. Κι αυτό, γιατί το τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Κρόνος με τον Ποσειδώνα, μπορεί να σε αποπροσανατολίσει ή να σε παρασύρει σε λάθη που δύσκολα διορθώνονται. Προσεκτικός θα πρέπει επίσης να είσαι σε επαγγελματικές συζητήσεις, που θα καθορίσουν το μέλλον σου. 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Αγαπητέ Υδροχόε, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 26 Νοεμβρίου στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων, αναμένεται εξαιρετικά θετική για σένα, αφού τονίζει τη δημιουργικότητά σου, σου δίνει την ευκαιρία να αναδείξεις τα ταλέντα σου και παράλληλα σε ωθεί σε διασκεδάσεις, που θα σου μείνουν αξέχαστες. Αν μάλιστα ανήκεις στους αδέσμευτους Υδροχόους, δεν αποκλείεται να σηματοδοτεί και μια νέα ερωτική ιστορία που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου. Επιπλέον, η θετική συμμετοχή του Άρη, μπορεί να οδηγήσει τους δεσμευμένους του ζωδίου, στην επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης, αλλά και να δημιουργήσει νέες επαγγελματικές προοπτικές. Όλα αυτά τα καλά ωστόσο, “απειλούνται” από το τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα που συμμετέχει στο φαινόμενο και μπορεί να επιφέρει σημαντικές οικονομικές απώλειες και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Φρόντισε λοιπόν να γίνεις πιο εγκρατής και απόφυγε περιττές σπατάλες καθώς και δοσοληψίες με άτομα που δεν γνωρίζεις καλά. 

 

ΙΧΘΥΕΣ

Φίλε Ιχθύ, η Πανσέληνος στις 26 Νοεμβρίου διαμορφώνεται στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, που σχετίζεται με την οικογένεια και το σπίτι σου. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου θα στραφεί σ’ αυτούς τους τομείς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να παραμελήσεις τα επαγγελματικά σου, τα οποία βρίσκονται σε μια κρίσιμη καμπή. Ο Κρόνος που έχει εγκατασταθεί πλέον στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σου, σχηματίζει τετράγωνο με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα από το ζώδιό σου, μια όψη που θα πρέπει να προσέξεις περισσότερο από κάθε τι. Φαίνεται ότι αυτό το διάστημα έχεις πολλά σχέδια και όνειρα για το μέλλον σου, θα πρέπει ωστόσο να ξεχωρίσεις πόσα από αυτά μπορούν να πραγματοποιηθούν και να διαχωρίσεις την πραγματικότητα από την φαντασία. Η δημιουργία της ισορροπίας ανάμεσα στην οικογένεια και την καριέρα, καθώς και οι ρεαλιστικοί στόχοι μπορούν πραγματικά να φέρουν την επιτυχία που ονειρεύεσαι. 
astrologos.gr

 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X