Αρχική / Διάφορα αλλά όχι Αδιάφορα / Nέα λειτουργία του Facebook θα διαγράφει τα μηνύματα ύστερα από 60 λεπτά
Nέα λειτουργία του Facebook θα διαγράφει τα μηνύματα ύστερα από 60 λεπτά thumbnail

Nέα λειτουργία του Facebook θα διαγράφει τα μηνύματα ύστερα από 60 λεπτά

Το Facebook δοκιμάζει μια νέα λειτουργία, η οποία θα διαγράφει τα μηνύματα μια ώρα μετά την αποστολή τους, όπως στο Snapchat. Με αυτήν τη λειτουργία οι χρήστες θα διαβάζουν τα μηνύματά τους κι έπειτα από μια ώρα αυτά θα «αυτοκαταστρέφονται».


Αυτό θα πραγματοποιείται μόνο εφόσον οι χρήστες επιθυμήσουν να πατήσουν το εικονίδιο της κλεψύδρας που θα εμφανίζεται στις επιλογές του Facebook. Έχοντας πατημένη την κλεψύδρα αυτή, ότι μήνυμα στέλνεται στο προφίλ του χρήστη θα διαγράφεται ύστερα από 60 λεπτά.


Το νέο σύστημα του δημοφιλούς δικτύου κοινωνικής δικτύωσης λειτουργεί μέχρι στιγμής πιλοτικά στη Γαλλία, είναι διαθέσιμο στο Apple store, ενώ αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλες χώρες.


«Η εξαφάνιση των μηνυμάτων δίνει στους ανθρώπους μια εναλλακτική επιλογή επικοινωνίας σε σχέση με το Messenger. Aναμένουμε τα σχόλια των ανθρώπων που δοκιμάζουν ήδη το νέο αυτό εγχείρημα», ανακοίνωσε το Facebook.


peoplegreece.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X