Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Η ζήλια του άνδρα και τι προβλήματα προκαλεί στη σχέση
Η ζήλια του άνδρα και τι προβλήματα προκαλεί στη σχέση  thumbnail

Aλίκη, αναγνώστρια του boro.gr

Η ζήλια του άνδρα και τι προβλήματα προκαλεί στη σχέση

Αναγνώστριά μας ρωτά: 


Είμαι εδώ και μία εβδομάδα με ένα αγόρι. Μέσα σε αυτήν την εβδομάδα μου είπε ότι με αγαπάει και ότι με ερωτεύτηκε μόλις με είδε. Ενώ από κοντά είμαστε πολύ καλά και περνάμε πολύ ωραία όταν χωριζόμαστε και επικοινωνούμε με μηνύματα ή από το τηλέφωνο.  Ξαφνικά ήθελε να σταματήσω με όσα αγόρια κάνω παρέα και να τους διαγράψω από την ζωή μου από το facebook μου και από παντού. Μου είπε ότι δεν μπορεί χωρίς εμένα αλλά αν συνεχίσω να κάνω παρέα μαζί τους δεν θα είμαστε μαζί έτσι πήρα την απόφαση να τον χωρίσω αλλά δεν μπορώ καθόλου να τον βγάλω από το μυαλό μου. Θέλω να είμαι μαζί του αλλά όχι έτσι. Αξίζει να δώσω και άλλη ευκαιρία σε όλο αυτό;


Στο ερώτημά σας απαντά η ψυχολόγος Άννα Κανδαράκη. 


Άννα Κανδαράκη


Γεια σου, 

πολλές φορές αισθανόμαστε οτι βρισκόμαστε μέσα σε διλήμματα, αν πρέπει να κάνω αυτό ή να κάνω το άλλο. Πιστεύοντας , αυθαίρετα, οτι " άλλο λέει το μυαλό και άλλο η καρδιά". Κάτι που όμως δεν ισχύει καθώς δεν υπάρχει πραγματικό συναίσθημα χωρίς να εμπεριέχει μέσα και λογική όπως και το αντίστροφο. 

Πήρες την απόφαση να χωρίσεις με το σύντροφο σου ήταν καθώς οι όροι που σου έθετε για να είστε μαζί δε συμφωνούσαν με αυτό που εσύ ζητάς στη ζωή σου. Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι εφόσον επιστρέψεις μαζί του θα αλλάξει κάτι; Από την άλλη πλευρά να είσαι μακριά του και να σκέφτεσαι διαρκώς μήπως πρέπει να γυρίσω πάλι δε συμφέρει. Έχεις να σκεφτείς λοιπόν με τί όρους έχεις να κάνεις την επιλογή σου. Θυμήσου οτι αυτοί οι ίδιοι όροι που σου έθεσε εκείνος ήταν και ο λόγος που σ΄' έκανε να χωρίσεις. 


Ξεκαθάρισε πρώτα μέσα σου τι είναι σημαντικό για σένα, με τι ΟΡΟΥΣ θες να είσαι μαζί του, και αφού πάρεις την απόφαση σου, να γυρίσεις ή να φύγεις, υποστήριξε την χωρίς πισωγυρίσματα. 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X