Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ο Τοξότης, το ζώδιο του μήνα, και οι προβλέψεις για τα ερωτικά του το νέο αστρολογικό έτος.
Ο Τοξότης, το ζώδιο του μήνα, και οι προβλέψεις για τα ερωτικά του το νέο αστρολογικό έτος.  thumbnail

Ο Τοξότης, το ζώδιο του μήνα, και οι προβλέψεις για τα ερωτικά του το νέο αστρολογικό έτος.

Της Άννας Μπελίτση  

Το νέο αστρολογικό έτος που μόλις ξεκίνησε, φέρνει για εσάς τους Τοξότες σημαντικές αλλαγές στα αισθηματικά σας, αλλά και αρκετές νέες εμπειρίες! 

Οι αιφνιδιασμοί αλλά και οι  πιέσεις στην προσωπική σας ζωή δεν θα λείψουν μέχρι τα γενέθλια του 2016, αγαπητοί μου Τοξότες! Θα ζήσετε  όμως δυνατές συγκινήσεις και θα πάρετε σημαντικά μαθήματα που θα σας βοηθήσουν να διαμορφώσετε σταδιακά ένα πιο σταθερό κλίμα στην προσωπική σας ζωή. Η διαδικασία αυτή δεν θα είναι πάντα εύκολη και αρκετές στιγμές θα κρύβει  και παγίδες …. 


Ο Δίας από το ζώδιο της Παρθένου σας ωθεί να βάλετε νέους ερωτικούς στόχους και αρκετοί από εσάς τους Τοξότες, θα πάρετε αυτή τη χρονιά την απόφαση να δείτε πιο σοβαρά το μέλλον μίας σχέσης! Πολλοί θα είστε εσείς που θα αποφασίσετε να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά με έναν άνθρωπο , και πολλοί θα οδηγηθείτε ακόμα  και σε γάμο.  Σε αυτή την επιλογή, σε συντελέσει και ο Κρόνος, που είναι πλέον εγκατεστημένος στο ζώδιο σας,  όπου και σας παρακινεί να δείτε πιο σοβαρά και ώριμα την προσωπική σας ζωή αναλαμβάνοντας νέες ευθύνες… Σε αυτό το έτος, η  παρουσία του Κρόνου θα γίνει αισθητή σε εσάς τους  Τοξότες που έχετε γεννηθεί στο πρώτο και στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας.  Οι δυσκολίες και οι προκλήσεις στην προσωπική σας ζωή δεν θα λείψουν και για να διατηρήσετε την ισορροπία και την σταθερότητα μίας σχέσης, θα πρέπει να δείτε με ωριμότητα κάποιες καταστάσεις  και να κάνετε κάποιες θυσίες από την πλευρά σας.  

Ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων, αρκετά συχνά θα μπερδεύει την αισθηματική σας ζωή,  με καθυστερήσεις ή και παρεξηγήσεις.  Αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο  και στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, αυτή τη χρονιά θα πρέπει να είστε πιο ξεκάθαροι και προσεχτικοί στα αισθηματικά σας , ιδιαίτερα αν είστε παντρεμένοι ή συμβιώνετε.  Μην εξιδανικεύεται ανθρώπους, μην ωραιοποιείται καταστάσεις και προπάντων … μην κουκουλώνεται τα προβλήματα!  Αυτή τη χρονιά θα ζήσετε και απρόβλεπτους έρωτες αφού ο Ουρανός από τον Κριό θα κάνει τα πάντα για να ανατρέψει με όμορφο τρόπο τον ερωτικό σας τομέα! Οι Τοξότες που έχετε γεννηθεί  στο δεύτερο και στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας θα νιώσετε δυνατά ερωτικά καρδιοχτύπια και θα έχετε σημαντική ερωτική ανανέωση!Οι τυχερές ερωτικές στιγμές του 2016 για τους ΤοξότεςΚαλωσορίζεται  το 2016 με την Αφροδίτη να κινείται στο δικό σας ζώδιο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 23 Ιανουαρίου 2016 για να σας δώσει την αναζωογόνηση που σας είχε λείψει. Πιο ευνοημένοι αυτή την περίοδο θα σταθείτε οι Τοξότες που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. 

Από τις  6 – 30  Απριλίου 2016 η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Κριού,  και εσείς θα έχετε τότε την ανάγκη για φλερτ  , ερωτική επιβεβαίωση , ενώ οι ερωτικές εκπλήξεις δεν θα λείψουν! Το διάστημα του Απριλίου κρίνεται πολύ όμορφο για όλα τα δεκαήμερα του ζωδίου σας. 

Από τις 25 Μαΐου ως και τις 17 Ιουνίου, η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων  φέρνει τις κατάλληλες συνθήκες για να δεσμευτείτε ουσιαστικά σε μία σχέση ή για να κάνετε μια γνωριμία που θα μπορούσε να πάρει μία πιο σταθερή μορφή! Οι δεσμευμένοι, θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά στο σύντροφό σας.Ποιες Εκλείψεις του 2016 θα επηρεάσουν τον Τοξότη;Δείτε τα χρονικά διαστήματα που δέχεστε δύσκολη επιρροή από τις Εκλείψεις που θα ακολουθήσουν:  

Μάρτιος 2016: Η Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 8 Μαρτίου στο ζώδιο των Ιχθύων επηρεάζει εσάς  τους Τοξότες που έχετε γεννηθεί στο β’ δεκαήμερο του ζωδίου σας.  Κατά την διάρκεια του Μαρτίου θα αναγκαστείτε να συνειδητοποιήσετε την πραγματικότητα και το γεγονός αυτό θα σας απογοητεύσει και θα σας πικράνει! Ένας σημαντικός κύκλος της προσωπικής σας ζωής, φτάνει προς το τέλος του … 

Σεπτέμβριος 2016:  Στην  1 Σεπτεμβρίου η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο της Παρθένου, η θα κλονίσει την σταθερότητα μίας σχέσης σας.  Οι Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου θα δείτε πιο σοβαρά και ώριμα το μέλλον της σχέσης ή του γάμου σας. Στις 16 Σεπτεμβρίου η Έκλειψη Σελήνης στους Ιχθύες, δημιουργεί ένταση, νευρικότητα και οξυθυμία στους Τοξότες που έχετε τα γενέθλιά σας  στο τρίτο δεκαήμερο. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις…


oroskopos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X