Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Με δάκρυα στα μάτια η αν.Πρωθυπουργός της Σουηδίας ανακοινώνει ότι η χώρα της δεν μπορεί να δεχτεί άλλους πρόσφυγες (BINTEO)
Με δάκρυα στα μάτια η αν.Πρωθυπουργός της Σουηδίας ανακοινώνει ότι η χώρα της δεν μπορεί να δεχτεί άλλους πρόσφυγες (BINTEO)  thumbnail

Με δάκρυα στα μάτια η αν.Πρωθυπουργός της Σουηδίας ανακοινώνει ότι η χώρα της δεν μπορεί να δεχτεί άλλους πρόσφυγες (BINTEO)

Με κλάματα δήλωσε η αναπληρώτρια Πρωθυπουργός της Σουηδίας ότι η χώρα δεν μπορεί να δεχτεί άλλους πρόσφυγες. «Χρειαζόμαστε μια «παύση», δήλωσε ο πρωθυπουργός της χώρας Στέφαν Λόφβεν, σε κοινή συνέντευξη με την Πράσινη αναπληρώτρια υπουργό, τονίζοντας ότι προς το παρόν η Σουηδία θα συμμορφωθεί με το «ευρωπαϊκό ελάχιστο», όπως το ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση. «Με πονάει που η Σουηδία δεν είναι πλέον ικανή να δεχθεί αιτούντες άσυλο στο υψηλό επίπεδο που το κάνει σήμερα, αλλά απλώς δεν μπορούμε πλέον», είπε.  koutipandoras.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X