Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Δείτε τι επιφυλάσσει ο Δεκέμβρης για τα ερωτικά σας.
Δείτε τι επιφυλάσσει ο Δεκέμβρης για τα ερωτικά σας.  thumbnail

Δείτε τι επιφυλάσσει ο Δεκέμβρης για τα ερωτικά σας.

Κριός


Δεσμευμένοι
Ο Δεκέμβριος πύρινε Κριέ μπαίνει με πάθος, σεξουαλικότητα και έντονα συναισθήματα. Η Αφροδίτη ως τις 30/12 θα βρίσκεται στο μαγνητικό ζώδιο του Σκορπιού και έτσι το ερωτικό πάθος στη σχέση σου θα απογειωθεί. Η παρουσία του Άρη στο Ζυγό ίσως φέρει κάποιες εντάσεις ή διαφωνίες, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί το 2ο δεκαήμερο. Μεταξύ 3/12 και 15/12 ίσως είναι δύσκολο να επιλύσεις τυχόν διαφορές και αυτό ίσως έχει αντίκτυπο στη σχέση σου. Το θετικό είναι, ότι στις 11/12 η Αφροδίτη σχηματίζει όψη τριγώνου με τον ιδεαλιστικό Ποσειδώνα και έτσι τα όποια συναισθήματα θυμού απαλύνονται. Ακόμα, οι θετικές όψεις του Ηλίου, κυβερνήτη των αισθηματικών σου, καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα δείχνουν ότι τον Δεκέμβριο δεν θα λείψουν οι ερωτικές στιγμές. Θα χαρείς, θα διασκεδάσεις και θα διατηρήσεις την αισιοδοξία σου. Οι πιο θετικές μέρες για τα ερωτικά σου είναι 17/12, 24/12, 29/12. Προσοχή χρειάζεται γύρω στις 6/12 και 11/12.


Αδέσμευτοι


Με τον Άρη στον οίκο των σχέσεων, η ερωτική διάθεση είναι ανεβασμένη και έτσι το σύμπαν ευνοεί μια νέα ερωτική σχέση. Οι δυσαρμονικές όψεις που σχηματίζει με τον Πλούτωνα (6/12) και τον Ουρανό (11/12) δείχνει ότι η διεκδίκηση ενός προσώπου θα συνοδεύεται από εντάσεις, εσωτερικές συγκρούσεις και έντονο πάθος. Ίσως, σε έλξει άτομο δεσμευμένο, με διαφορά ηλικίας ή μέσα σε ένα χώρο που το φλερτ σας δεν θα πρέπει να μαθευτεί. Η παρουσία της Αφροδίτης στον 8ο ηλιακό σου οίκο από τις 5/12 δείχνει ότι η σεξουαλική σου ζωή θα πάρει φωτιά και εσύ θα βρεθείς με άτομο που σε έλκει σαν μαγνήτης. Η μυστικοπάθεια του ζωδίου του Σκορπιού που θα βρίσκεται η Αφροδίτη ως τις 30/12 δείχνει την τάση να κρατήσεις μυστική την ερωτική σου ζωή ενώ βαθιά κρυμμένα συναισθήματα θα εκδηλωθούν και δώσουν έναν έντονο και γεμάτο πάθος χαρακτήρα στα αισθηματικά σου. Οι πιο θετικές μέρες για τα ερωτικά σου είναι 17/12, 24/12, 29/12.


Ταύρος


Δεσμευμένοι
Ο Δεκέμβριος μπαίνει με την Αφροδίτη στον Σκορπιό να επαναφέρει το πάθος στη σχέση σου. Συγχρόνως, όμως φέρνει και ζήλιες ενώ δείχνει ότι τα συναισθήματα κτητικότητας κι η διάθεση ελέγχου θα αυξηθούν. Κράτησε τα όσο μπορείς μακριά και αξιοποίησε αυτό το μήνα για να έρθεις ψυχή τε και σώματι πιο κοντά με το ταίρι σου. Έκφραζε του τα έντονα συναισθήματα και τις ερωτικές σου διαθέσεις και η σχέση σου θα ζήσει μια παθιασμένη και ερωτική αναγέννηση. Στις 11/12 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δείχνει ότι ένα όνειρο που σχετίζεται με το ταίρι σου μπορεί να γίνει πραγματικότητα ενώ το σύμπαν ευνοεί ρομαντικές και ειδυλλιακές αποδράσεις. Στις 19/12 και 21/12 ο Ερμής που κυβερνά τα ερωτικά σου δημιουργεί δυσαρμονικές όψεις με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό και ίσως υπάρξει κάποιος εκνευρισμός ή αποσυντονισμός λόγω ξαφνικών γεγονότων ή αλλαγών. Ωστόσο, ο μήνας θα κλείσει θετικά και σε αυτό συνηγορούν οι θετικές όψεις τόσο της Αφροδίτης όσο και του Ερμή με τον καλότυχο Δία.
Αδέσμευτοι
Με την Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων από τις 5 Δεκεμβρίου θα αποπνέεις έναν αέρα μυστηρίου και σεξουαλικότητας που θα μαγνητίζει τους άλλους. Λίγο πριν φύγει το 2015 το σύμπαν σου παρουσιάζει την ευκαιρία να ερωτευτείς και το 2016 να σε βρει μέσα σε σχέση. Το πρόσωπο που θα σε σαγηνεύσει θα σου εκφράζει έντονα τα συναισθήματα του και θα σου δίνει την αίσθηση ότι μαζί μπορείτε να μοιραστείτε κάτι πολύ δυνατό και με μεγάλο βάθος. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 11/12 ευνοεί να φλερτάρεις και να ζήσεις την ερωτική μαγεία. Στις 17/12 το εξάγωνο της σεξουαλικής Αφροδίτης με τον μοιραίο Πλούτωνα μπορεί να φέρει στη ζωή σου μια σχέση με αστείρευτο πάθος. Προσοχή χρειάζεται με τις δυσαρμονικές όψεις του Ερμή με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό στις 19/12 και 21/12 γιατί ένα φλερτ μπορεί να αρχίσει με ένταση ή να σταματήσει απότομα εξαιτίας δυσάρεστων γεγονότων ή ανατροπών. Πάντως ο Δεκέμβριος δεν θα σου αφήσει μια πικρή γεύση αντίθετα οι όψεις της Αφροδίτης και του Ερμή με τον Δία υπόσχονται να είναι πολύ γλυκιά!


Δίδυμοι


Δεσμευμένοι
Ο Δεκέμβριος ξεκινά με την Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό οίκο να αυξάνει τον ερωτισμό και το πάθος στην καθημερινότητα. Συγχρόνως, η παρουσία του Άρη στον Ζυγό ευνοεί το κλίμα στην ερωτική σου ζωή να είναι θετικό, χαρούμενο και ανανεωτικό. Πιθανόν, βέβαια, γύρω στις 6/12 και 11/12 εξαιτίας των δυσαρμονικών όψεων που σχηματίζει κάποιες συνθήκες να μην επιτρέψουν να είσαι σε τρελά κέφια αλλά να νιώθεις έντονη και αφόρητη πίεση που θα εκδηλωθεί σε ένταση και θυμό. Μπορεί όμως να είναι και μια καλή ευκαιρία για να εκδηλώσεις το πάθος και τη σεξουαλικότητά σου. Εσύ επιλέγεις. Συγχρόνως, η παρουσία του κυβερνήτη σου, του Ερμή, στον Αιγόκερω από τις 10/12 δείχνει την ανάγκη να κάνεις κάποιες μυστικές κινήσεις που ωστόσο χρειάζονται προσοχή γύρω στις 19 και 21 του μήνα γιατί ίσως χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων και βρεθείς μπροστά σε μεγάλες αλλαγές. Όπως και να ΄χει όμως αν βάλεις το χεράκι σου όλα θα πάνε κατ’ ευχήν αφού το σύμπαν ευνοεί ο Δεκέμβριος να κλείσει θετικά, ενωτικά και ερωτικά.
Αδέσμευτοι
Ο Δεκέμβριος ξεκινά με την Αφροδίτη που κυβερνά τα αισθηματικά σου στον άκρως ερωτικό Σκορπιό και τον 6ο ηλιακό σου οίκο. Ως εκ τούτου, στις επάλξεις θα είναι έρωτες στο χώρο εργασίας και κρυφά φλερτ με άτομα με τα οποία συναναστρέφεσαι σε καθημερινή βάση. Συγχρόνως, ο Άρης καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα θα βρίσκεται στο Ζυγό ευνοώντας να είσαι φαβορί στο ερωτικό παιχνίδι και να γίνεις πόλος έλξης πολλών υποψήφιων ερωτικών συντρόφων. Αυτό, ίσως, όμως είναι και πρόβλημα και γύρω στις 6 και 11/12 πιθανόν να βρεθείς ανάμεσα σε διλήμματα ή καταστάσεις που εκτός από πάθος θα έχουν και πόνο. Μυστικά, πάθη αλλά και ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα θα λαμβάνουν χώρα στην ερωτική σου ζωή. Τα πράγματα θα ηρεμήσουν εν συνεχεία και ως τις 17/12 θα μπορείς να διεκδικήσεις την καρδιά του προσώπου που σου ενδιαφέρει βγάζοντας προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό σου. Ωστόσο περίπου μεταξύ 19/12 και 21/12 θα υπάρξει πάλι μια αναμπουμπούλα. Μην σκοτίζεσαι όμως καθώς το σύμπαν υπόσχεται έναν θετικό και ερωτικό επίλογο με τη βοήθεια του Δία.


Καρκίνος


Δεσμευμένοι
Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που νέα ξεκινήματα θα γίνουν κάτω από ένταση και θυμό ενώ η ανάγκη για χαλάρωση στο σπίτι δεν θα είναι εύκολα εφικτή. Ιδιαίτερα γύρω στις 6/12 και 11/12 ίσως δεχτείς πιέσεις ή βρεθείς μπροστά σε απρόβλεπτες καταστάσεις που θα απαιτούν εκκαθάριση του παρελθόντος και θεμελιώδεις αλλαγές. Μέσα σε αυτό το δύσκολο κλίμα η παρουσία της Αφροδίτης από τις 5/12 στο μαγνητικό και ερωτικό ζώδιο του Σκορπιού έρχεται να σου δώσει δύναμη, πάθος και επιμονή για να τα καταφέρεις. Το μυστικό σου θα είναι ο έρωτας αλλά και ευτυχή γεγονότα που θα συνδέονται με παιδιά, γάμους, αρραβώνες ή κρυφά φλερτ. Ετοιμάσου ενώ όλα θα έρχονται πάνω – κάτω εσύ να ζεις ερωτικές στιγμές που θα είναι συνάμα και μαγικές γύρω στις 11/12, έντονα παθιασμένες γύρω στις 17/12 και πολύ χαρούμενες στις 24/12. Ο Δεκέμβριος κλείνει δίνοντας σου την ευκαιρία να βάλεις τις βάσεις για μια καλύτερη χρονιά και να αφήσεις πίσω σου όσα πια δεν εξυπηρετούν το μέλλον και την ευτυχία σου.
Αδέσμευτοι
Ο Δεκέμβριος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας για εσένα αφού θα χρειαστεί να ξανά δεις το αισθηματικό παρελθόν και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις οι οποίες και θα καθορίζουν το τι έχεις να περιμένεις από τις σχέσεις σου. Είτε θέλεις να βάλεις ένα οριστικό τέλος και να κάνεις μια νέα αρχή είτε θέλεις να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία κάνοντας όμως μεγάλες αναθεωρήσεις και αποφασίζοντας να αλλάξεις ριζικά τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις σχέσεις σου το σύμπαν θα είναι μαζί σου. Γύρω στις 6 και 11/12 αλλά και 19/12 και 21/12 θα χρειαστεί να κοιτάξεις βαθιά μέσα σου και να πάρεις αποφάσεις καθώς οι περιστάσεις θα απαιτούν να το κάνεις. Η παρουσία της Αφροδίτης από τις 5 ως τις 30/12 στο φιλικό ζώδιο του Σκορπιού θα αποτελεί πολύτιμο σύμμαχό σου καθώς θα σου δίνει εύνοια σε ότι πάρεις απόφαση ότι θέλεις να διεκδικήσεις να ζήσεις στην ερωτική σου ζωή. Αναβίωση μια παλιάς σχέσης ή ολική ανασύσταση της ζωής σου με ένα νέο έρωτα; Εσύ αποφασίζεις…
Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/MINIAIES/item/82246-erotikes-provlepseis-dekemvrioy-gia-ola-ta-zodia#ixzz3sgaq2o7GComments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X