Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ήλιος και Κρόνος σε Τετράγωνο με Ποσειδώνα, σημαίνει «Προσέχουμε για να έχουμε!»
Ήλιος και Κρόνος σε Τετράγωνο με Ποσειδώνα, σημαίνει «Προσέχουμε για να έχουμε!» thumbnail

Ήλιος και Κρόνος σε Τετράγωνο με Ποσειδώνα, σημαίνει "Προσέχουμε για να έχουμε!"

Ο Νοέμβριος έρχεται στο τέλος του και η παρέα Ήλιου, Κρόνου και Ποσειδώνα αποφάσισε να μας… μπερδέψει αυτό το Σαββατοκύριακο, σχηματίζοντας Τετράγωνο, την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015. 


Ο Ήλιος και ο Κρόνος στον Τοξότη σχηματίζοντας Σύνοδο μας ωριμάζει και μας προσγειώνει στην πραγματικότητα. Η προσγείωση όμως είναι ανώμαλη αφού λίγες ώρες πριν ο Ήλιος τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα στον Ιχθύ, αναγκάζοντας κρυφές καταστάσεις και συμπεριφορές, αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, να βγουν στην επιφάνεια γκρεμίζοντας απότομα και επώδυνα το παραμύθι που ζούσαμε μέχρι τώρα. 
Ποια είναι η λύση; 


Η Σύνοδος Ήλιου-Κρόνου είναι ο αυστηρός αλλά ικανός δάσκαλος ο οποίος θα μας τιμωρήσει για να πάρουμε σωστά το μάθημά μας για να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Μας κάνει να κατανοήσουμε τα όρια μας, να έχουμε ρεαλιστικές προσδοκίες και να είμαστε ειλικρινής. Με το τετράγωνο του Ήλιου – Ποσειδώνα θα υπάρξουν αποκαλύψεις δυσάρεστες και αρκετά στενάχωρες, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε, και ιδιαίτερα εποικοδομητικές, αφού μετά από τη σύγχυση και την επίπονη αβεβαιότητα, θα καταφέρουμε να προχωρήσουμε συνειδητοποιημένοι, προσγειωμένοι και με ορθή κρίση, παρακάτω. 


Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια και οι ωροσκόποι του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) που έχουν του 1ου δεκαημέρου. Αλλά ας δούμε πώς πρέπει να προσέχουν όλα τα ζώδια: 


Κριέ, αν οι στόχοι σου αυτή τη περίοδο σχετίζονται με εξωτερικό, ταξίδια ή σημαντικές επαφές, πρέπει να αντιμετωπιστούν από σένα με ωριμότητα και σοβαρότητα, διαφορετικά η επιπολαιότητα θα σε οδηγήσει σε απογοητεύσεις.

Ταύρε, αν δεν ήσουν συνεπής σε οικονομικές εκκρεμότητες, ήρθε η στιγμή να το πληρώσεις και να διορθώσεις τα πράγματα έστω και μέσω ταλαιπωρίας. Στην ερωτική ζωή μην παρασύρεσαι σε κρυφές παράνομες ενέργειες και μην αφήσεις να σε οδηγούν μόνο τα συναισθήματα σου. 

Δίδυμε, η συντροφική ζωή πλήττεται σημαντικά, αφού θα έχεις αρκετές απογοητεύσεις για πράγματα που πίστευες ότι ήταν τελείως διαφορετικά. Να είσαι ψύχραιμος, ρεαλιστής και ειλικρινής για να γλιτώσεις τα χειρότερα.

Καρκίνε, δώσε ιδιαίτερη προσοχή αυτές μέρες κυρίως στο χώρο της εργασίας σου, σε επαγγελματικές λανθασμένες ενέργειες, σε συναδελφικές σχέσεις που θεωρείς ότι είναι αθώες και σε θέματα υγείας που έχεις παραμελήσει. 

Λέοντα, η δημιουργικότητα σου είναι στα ύψη όμως δεν πρέπει να υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου. Προσπάθησε να είσαι τίμιος στον έρωτα, όχι τόσο ρομαντικός και ευκολόπιστος και κράτα τις απαραίτητες επιφυλάξεις γιατί έρχονται απογοητεύσεις. 

Παρθένε, σύγχυση και αβεβαιότητα θα υπάρξει στο οικογενειακό σου περιβάλλον και θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη τη λογική σου, προκειμένου να αντιμετωπίσεις τις απογοητεύσεις με ψυχραιμία και ορθότητα . 

Ζυγέ, πρόσεξε ιδιαίτερα τυχόν συζητήσεις στην κοινωνική σου ζωή ή με τα αδέρφια σου, που μπορεί να κρύβονται παγίδες. Επίσης έχε το νου σου σε οποιαδήποτε μετακίνηση σου, προκειμένου να αποφύγεις δυσάρεστες συνέπειες. 

Σκορπιέ, επηρεάζεται ο τομέας των οικονομικών σου και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στους χειρισμούς σου, να είσαι πιο επιφυλακτικός στις συναλλαγές σου και να είσαι προετοιμασμένος για απώλειες ή και χρηματικές εξαπατήσεις. Στον συναισθηματικό τομέα, ξεπέρασε την ανασφάλεια και κοίτα τα πράγματα ως έχουν. 

Τοξότη, πρέπει να επιδείξεις ιδιαίτερη προσοχή και επιφυλακτικότητα σε όλες τις προσωπικές σου σχέσεις και όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου αφού οι εντυπώσεις που είχες ως τώρα θα διαψευθούν. Επίσης θα πρέπει να είσαι τίμιος και ειλικρινής σε ότι κι αν λες ή κάνεις, αλλιώς θα αποκαλυφθείς. 

Αιγόκερε, προσπάθησε όσο μπορείς να προστατέψεις τα μυστικά σου αφού κρυφές ενέργειες αποκαλύπτονται τώρα. Ψυχολογικά νιώθεις θλίψη και αρκετά κουρασμένος. Μην αφήσεις να σε ρίξει. 

Υδροχόε, μην παρασυρθείς από λόγια και υποσχέσεις φίλων που αποδεικνύονται ότι τελικά δεν είναι τόσο αληθινοί όσο νόμιζες. Εσύ επέλεξε την σοβαρή, ορθολογιστική και ειλικρινή οδό. 

Ιχθύ, η καριέρα σου θα σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα, καθώς κάποιες καταστάσεις και πρόσωπα αποκαλύπτονται και εγκυμονούν πολλούς κινδύνους για σένα. Εσύ επιστράτευσε τη λογική, την ψυχραιμία και κυρίως την τιμιότητα σου στη δουλειά. 


oroskopos.gr


 


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X