Ένα υπέροχο δώρο για το παιδί σου!

Που θα πάμε αυτό το Σαββατοκύριακο;

Τι αξίζει να παρακολουθήσει το παιδί μου;  

Τι λες για μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, μέχρι το Μοναστηράκι; Η Αθήνα είναι μια όμορφη πόλη που προσφέρεται για οικογενειακές βόλτες αρκεί να έχεις τη διάθεση να την ανακαλύψεις.

Η χορογράφος Νατάσσα Ζούκα και η ομάδα της Art Act Area αναλαμβάνουν ρόλο ξεναγού μέσα από ένα πρωτότυπο βιωματικό παιχνίδι. Συνεπιβάτες μουσικοί, εικαστικοί, χορευτές, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι και συγγραφείς που θα διηγηθούν τις δικές τους  προσωπικές  ιστορίες για την Αθήνα. Τα παιδιά παίζουν χορεύουν, τραγουδούν ζωγραφίζουν μαζί τους και μαθαίνουν.  Μαθαίνουν να διεκδικούν το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζουν και μεγαλώνουν. Μαθαίνουν να διεκδικούν την καλή ζωή μέσα στην πόλη τους να ονειρεύονται μέσα σε ένα κόσμο που συνέχεια ακούν να περιγράφεται ως άσχημος και πληγωμένος.

Κάθε Κυριακή, θα παρευρίσκονται και διαφορετικοί καλεσμένοι μέχρι να έρθει το καλοκαίρι. Πιο συγκεκριμένα, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου,  Λυδία Κονιόρδου, Φωκάς Ευαγγελινός, Σπύρος Σακκάς, Αμαλία Μουτούση, Όλια Λαζαρίδου, Iουλίτα Ηλιοπούλου, Xρόνης Μπότσογλου, Κώστας Τσόκλης, Διονύσης Τσακνής, Ευγενία Φακίνου.

Το ταξίδι στην πόλη μας ξεκινά στις 12 την Κυριακή και ξεκινά στην οδό Αθηνάς 12 στον έκτο όροφο. Αν θες να μάθεις περισσότερες πληροφορίες μπορείς να καλέσεις στο 694 57 95 068. Το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ.

Θες να κερδίσεις προσκλήσεις γι΄αυτή την Κυριακή; Σου τις προσφέρουμε εντελώς δωρεάν. Γίνε μέλος στο Μπορώ Club (δήλωσε στο [email protected] συμμετοχή) και κέρδισε δυο διπλές δωρεάν προσκλήσεις!

Σχετικά άρθρα