Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Εγκεφαλικός έρωτας: Μάθε το μυστικό για να σε ερωτεύονται!
Εγκεφαλικός έρωτας: Μάθε το μυστικό για να σε ερωτεύονται!  thumbnail

Εγκεφαλικός έρωτας: Μάθε το μυστικό για να σε ερωτεύονται!

Αναγνώστριά μας ρωτά


Λέμε συχνά πως δεν είναι η ομορφιά που σε κάνει γοητευτική σε έναν άνδρα αλλά η προσωπικότητα. Πώς να φτιάξουμε γοητευτική προσωπικότητα μπορείτε να μας πείτε; Γιατί δεν έχουμε όλες δυστυχώς… Σας ευχαριστώ. 


Στο ερώτημά σας απαντά ο ψυχολόγος – ομαδικός θεραπευτής Δημήτρης Κατσαρός 


Αγαπητή αναγνώστρια:

 

Η γοητεία έτσι όπως την παραθέτετε μοιάζει σαν εικόνα που παρουσιάζει κάποιος για ένα σκοπό. Σαν να θέλει να πετύχει κάτι και να επιστρατεύει κάποια χαρακτηριστικά του για να πείσει ώστε να συμβεί αυτό που θέλει. π.χ.: Μια όμορφη γυναίκα έχει παρατηρήσει πως το χαμόγελό της τραβάει την προσοχή. Σήμερα φόρεσε γόβες στο γραφείο και πονάνε τα πόδια της όταν περπατά πολύ. Πιάνει μια ψιλή κουβέντα με ένα συνάδελφο (δεν ακούγεται τι λένε). Του χαμογελάει και τελικά αυτός αφήνει το πόστο του και σε πέντε λεπτά γυρνάει με δύο καφέδες. Αυτός ο άνδρας έφερε δύο καφέδες.Πόσες φορές λέτε ότι μπορεί να το ξανακάνει αυτό; Αν δεν λάβει ένα σχετικό ανταποδοτικό ενδιαφέρον θα χάσει κι αυτός το ενδιαφέρον του. Ίσως θυμώσει γιατί ένιωσε πως τον χρησιμοποιούν.Οι άνθρωποι που ποντάρουν στη γοητεία τους μόνο, δε το κάνουν για συναισθηματικούς λόγους. Η αίσθηση πως νοιάζονται για εμάς είναι το βάθος της γοητείας.Και οι άνθρωποι γενικά θέλουν αυτό το συναίσθημα. Το αποζητούν για να συνδεθούν μεταξύ τους ουσιαστικά. Εσάς ποιος είναι ο στόχος σας; Τί αποζητάτε; Είναι μόνο η γοητεία ο τρόπος για να το επιτύχετε ή υπάρχουν κι άλλες εναλλακτικές; 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X