Σαλάτα σελινόριζας

<p>ΥΛΙΚΑ</p>
<p>Για τη σαλάτα της σελινόριζας<br />100 γρ. σελινόριζα, σε ψιλό ζουλιέν<br />30 γρ. καρότο, σε ψιλό ζουλιέν<br />90 γρ. μήλο πράσινο, σε ζουλιέν<br />20 γρ. μέλι<br />15 γρ. μουστάρδα με κόκκους<br />10 γρ. ξίδι μηλίτη<br />40 γρ. μαγιονέζα<br />40 γρ. γιαούρτι<br />εστραγκόν, ψιλοκομμένο<br />αλάτι</p>
<p> </p>
<p>ΕΚΤΕΛΕΣΗ</p>
<p>Για τη σαλάτα της σελινόριζας<br />Σ'ένα μπολ ομογενοποιούμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το γιαούρτι και το ξύδι.</p>
<p>Αλατίζουμε και ανακατεύουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το εστραγκόν.</p>
<p>Αφήνουμε τη σαλάτα να μαριναριστεί για 30 λεπτά περίπου, προσθέτουμε το εστραγκόν και σερβίρουμε.</p>

Σχετικά άρθρα