Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ερωτικό ωροσκόπιο (2/12). Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!
Ερωτικό ωροσκόπιο (2/12). Προβλέψεις για όλα τα ζώδια! thumbnail

Ερωτικό ωροσκόπιο (2/12). Προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

ΚΡΙΟΣ


Ελεύθερος/η: Ενώ αρχικά οι ρυθμοί σου θα είναι πιο χαλαροί, κατά το μεσημέρι θα προκύψουν αρκετές δουλειές και εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν και μάλιστα άμεσα γι' αυτό μπορεί να εκνευριστείς, μιας κι άλλα είχες κατά νου και δε σου βγαίνουν. Η ψυχολογία σου δε θα είναι στα πάνω της, καθώς το πρόσωπο που θέλεις, δείχνει να μην ανταποκρίνεται ή είναι πιο δύσκολο να υποκύψει απ’ όσο φανταζόσουν.
Σε σχέση: «Φορτωμένος/η» καθώς θα είσαι από τη δουλειά ίσως τα βάλεις άδικα με το σύντροφό σου, κάνοντάς του παρατηρήσεις ή κριτική για ένα θέμα που είναι μάλλον ασήμαντο, αλλά θα το χρησιμοποιήσει ως αφορμή για να ξεσπάσεις.


ΤΑΥΡΟΣ


Ελεύθερος/η: Θα κολλήσεις σε κάποιες λεπτομέρειες σήμερα που θα σε χαλάσουν. Εκεί που ήσουν στα σύννεφα, θα αρχίσεις να στέκεσαι περισσότερο σε στοιχεία του χαρακτήρα και της συμπεριφοράς ενός προσώπου που σε είχε ελκύσει και θα προσπαθείς να διαπιστώσεις, αν αξίζει όντως ή έβλεπες τα πάντα με τα δικά σου μάτια. Όμως καλό θα ήταν να μην είσαι πολύ αυστηρός/η στην κρίση σου και να περιμένεις να το γνωρίσεις περισσότερο.
Σε σχέση: Σήμερα ίσως προσφέρετε με το ταίρι σου παρηγοριά και στήριξη σε ένα φίλο σας που περνάει δύσκολα στα ερωτικά του. Με την κουβέντα και παράθεση αρκετών επιχειρημάτων είναι πολύ πιθανό να καταφέρετε να τον κάνετε να δει τα πράγματα πιο ψύχραιμα.


ΔΙΔΥΜΟΙ


Ελεύθερος/η: Οι τόνοι πέφτουν σιγά-σιγά, οι εντυπωσιασμοί «θαμπώνουν» και βλέπεις μπροστά σου την πραγματικότητα η οποία όμως σε βάζει σε δράση. Θα έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις, να πεις τα πράγματα με το όνομά τους και να κινηθείς μεθοδευμένα και στα ερωτικά σου για να πετύχεις τους στόχους σου. Αν παραμείνεις εστιασμένος/η σε αυτούς και δε χαθείς στην πορεία, θα τα καταφέρεις.
Σε σχέση: Επαγγελματικές υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετηθούν θα σε βάλουν από νωρίς στο τρέξιμο. Κουρασμένος/η και ταλαίπωρος/η, θα αποζητήσεις ένα χαλαρωτικό μπάνιο, ένα ζεστό φαγητό και την φροντίδα του έτερου ήμισυ για να έρθεις στα ίσα σου.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Ελεύθερος/η: Πολλά γίνονται στα ερωτικά σου που είτε τα διαισθάνεσαι αλλά δεν μπορείς να τα αποδείξεις, είτε επιλέγεις προς το παρόν να παραμένεις αδρανής μέχρι να δεις πώς θα καταλήξουν. Αρκετά από αυτά ίσως είναι προς όφελός σου αλλά θα πρέπει να τα επεξεργαστείς κατάλληλα για να μη χάσεις τις ευκαιρίες. Μην το κουράζεις όμως πολύ, προσπαθώντας να εξασφαλίσεις τα πάντα γιατί οι επιλογές σου δε θα σου βγουν.
Σε σχέση: Αν θέλεις να βρεις αφορμή να γκρινιάξεις στο σύντροφό σου είναι το μόνο εύκολο, καλό θα ήταν όμως να μην το κάνεις γιατί χωρίς να το καταλαβαίνεις, εκεί που πάει να στρώσει η κατάσταση στη σχέση σου και να γίνει κι αυτό που θέλεις, με αυτό τον τρόπο της πας πάλι πίσω.


ΛΕΩΝ


Ελεύθερος/η: Ευκαιρίες μπορεί να σου προέκυψαν τις προηγούμενες μέρες αλλά για να υλοποιηθούν και να κάνεις κάτι αξιόλογο στα ερωτικά σου οφείλεις τώρα να περάσεις στην πράξη και να οργανώσεις το έδαφος. Είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια συζήτηση με το πρόσωπο που σου αρέσει για να δεις τι αισθάνεται για σένα και να καταλάβεις τις προθέσεις του η οποία θα είναι πολύ διαφωτιστική και θα σου δώσει κάθε δικαίωμα να αισιοδοξείς και να περιμένεις περισσότερα.
Σε σχέση: Θα έρθετε πολύ κοντά με το ταίρι σου σήμερα γιατί θα υπάρξουν κοινές ανάγκες που πρέπει να καλύψετε γι’ αυτό θα ενωθείτε για το συμφέρον και των δυο σας. Σίγουρα μπορείτε να καταφέρετε πολλά περισσότερα ενωμένοι παρά ανταγωνιζόμενοι ο ένας τον άλλο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Ελεύθερος/η: Η Σελήνη από το μεσημέρι θα βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα είσαι σε νοητική διέγερση, καθώς το μυαλό σου απεργάζεται διάφορα σχέδια που θέλεις να βάλεις σε εφαρμογή που αφορούν τόσο στην προσωπική σου εξέλιξη όσο και στην ερωτική σου ζωή. Επειδή δείχνεις πολύ πιο χαλαρός/η κι έχεις ξεκολλήσει από ορισμένες κακές συνήθειες του παρελθόντος, κάτι όμορφο θα εμφανιστεί στο δρόμο σου που θα σε αναζωογονήσει.
Σε σχέση: Καλό θα ήταν να μη δίνεις τόσο σημασία σε κάποια πράγματα στη σχέση σου και χαλάτε τις καρδιές σας με το ταίρι σου, ιδιαίτερα αν αρκετά από αυτά είναι μικροπροβλήματα της καθημερινότητας.


ΖΥΓΟΣ


Ελεύθερος/η: Ενδεχομένως σήμερα να πέσει στην αντίληψή σου ότι ένα άτομο από το χώρο της εργασίας σου είναι πολύ πιο φιλικό και εγκάρδιο μαζί σου απ’ ό, τι με τους/τις υπόλοιπους/ες και θα αρχίσουν να σου μπαίνουν ιδέες ότι μάλλον το ενδιαφέρον του είναι κάτι παραπάνω από συναδελφικό. Εντούτοις θα παραμείνεις παρατηρητής και δε θα κάνεις καμία κίνηση να εξακριβώσεις τις υποψίες σου.
Σε σχέση: Αυτό που σε ενδιαφέρει σήμερα είναι το να ηρεμήσεις ψυχολογικά και να καθαρίσεις το μυαλό σου απ’ όσα σε απασχολούν γι’ αυτό ακόμα κι αν το ταίρι σου έχει διάθεση για κόντρες ή εντάσεις εσύ θα βρεις τρόπο να τα αποφύγεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Ελεύθερος/η: Σιγά – σιγά εντείνεις τις προσπάθειές σου να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή κι όσο περνούν οι μέρες αυτό θα γίνεται πιο έντονο. Σήμερα αντιλαμβάνεσαι ότι άμα παρασέρνεσαι από τα πάθη σου, συχνά καταλήγεις με το λάθος άτομο, οπότε πρέπει να λειτουργείς πιο συγκροτημένα και να μετράς περισσότερο τις πρακτικές σου ανάγκες κι αν μπορούν να καλυφθούν από την εκάστοτε επιλογή σου.
Σε σχέση: Σήμερα ίσως αισθανθείς άσχημα ή θεωρήσεις ότι φέρεσαι άδικα στο σύντροφό σου γιατί ξέρεις ότι τελευταία είναι αρκετά φορτωμένος/η από διάφορες υποχρεώσεις και τον πιέζεις κι εσύ με τον τρόπο σου για να σου αφιερώνει πιο πολύ χρόνο.


ΤΟΞΟΤΗΣ


Ελεύθερος/η: Δεν πετάς στα σύννεφα αλλά πιστεύεις βαθιά μέσα σου ότι κάτι καλό θα γίνει όπου να ‘ναι στα ερωτικά σου γι’ αυτό είσαι ευδιάθετος/η, παρότι δεν δείχνεις υπερβάλλοντα ενθουσιασμό. Μπορεί για το βράδυ να κανονίσεις μια έξοδο που θα αφορά σε ένα επαγγελματικό σου θέμα, μιας κι εκεί διαφαίνονται θετικές προοπτικές αλλά αυτό δε θα σε εμποδίσει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά μήπως σκάσει και άλλου είδους ευκαιρία.
Σε σχέση: Θα αγχωθείτε λίγο με το σύντροφό σου σήμερα γιατί ξέρετε ότι μόλις μπαίνει ο καινούργιος μήνας, αυξάνονται ταυτόχρονα και οι οικονομικές υποχρεώσεις. Ωστόσο, αν έχετε μια λογική διαχείριση κι αποφύγετε κάποιες υπερβολές, πρόβλημα δε θα αντιμετωπίσετε.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Ελεύθερος/η: Μια αισιοδοξία υπάρχει μέσα σου, έστω και συγκρατημένη ότι κάτι πάει να αλλάξει στα ερωτικά σου αλλά θα πρέπει κι εσύ να ρίξεις το ανάλογο ενδιαφέρον και να μην απορροφιέσαι από τα καθημερινά θέματα. Δουλειές, υποχρεώσεις και καθήκοντα σήμερα πάντως θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα και το μυαλό σου μόνο στους έρωτες δε θα το έχεις. Όμως καλό θα ήταν να τα αντιμετωπίζεις όλα αυτά σαν ρουτίνα…
Σε σχέση: Θα ήθελες να πάρεις το σύντροφό σου και να πάτε κάπου, μακριά απ’ όλους και όλα, έστω για δυο τρεις ημέρες, αλλά ούτε εσύ ούτε κι αυτός, μπορείτε αυτή την περίοδο, οπότε η φυγή σου θα πρέπει να περιμένει…


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Ελεύθερος/η: Καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια να μείνεις προσηλωμένος/η στον ερωτικό στόχο που έχεις βάλει αλλά οι πειρασμοί αυτές τις μέρες είναι μεγάλοι κι ενδέχεται στο τέλος να αναθεωρήσεις ή να ξεχάσεις την υπόσχεση που έχεις δώσει στον εαυτό σου, κυρίως αν το άτομο που σου αρέσει σε δυσκολεύει. Κάνε αυτό που νιώθεις, όμως με πλήρη συνείδηση για να μην το μετανιώσεις αργότερα.
Σε σχέση: Μπορεί η οικονομική κατάσταση να είναι δύσκολη κι ο σύντροφός σου να προσπαθεί να σε συνετίσει αλλά η ζωή τώρα τελευταία σου έχει αποδείξει ότι όποτε χρειάστηκες χρήματα, «έσκασαν» από κάπου την τελευταία στιγμή και έτσι δεν αγχώνεσαι.


ΙΧΘΥΕΣ


Ελεύθερος/η: Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου, το παρελθόν με το παρόν κάπου θα μπλεχτούν σήμερα και ίσως αρχίσεις να αισθάνεσαι άσχημα για τη συμπεριφορά σου σε μια ερωτική σου υπόθεση. Αν υπάρχουν ακόμα αισθήματα μέσα σου, δεν είναι κακή ιδέα να επικοινωνήσεις με το συγκεκριμένο άτομο και να βολιδοσκοπήσεις την κατάσταση. Μπορεί να έχουν αλλάξει τα δεδομένα και να υπάρξει μια επανασύνδεση.
Σε σχέση: Πιθανόν ο σύντροφός σου να έχει ορισμένες απαιτήσεις από σένα σήμερα και να θέλει να αναλάβεις κάποια πρακτικά θέματα γιατί ο ίδιος δεν προλαβαίνει. Παρότι είναι το χειρότερό σου, δε θα αρνηθείς αφού βλέπεις ότι και αναγκαίο είναι και τον ξελαφρώνεις.


astrology.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X