Μια υπέροχη παράσταση για τις ερωτικές σχέσεις!

Αυτή τη βδομάδα, η συνεργάτιδά μας, Έφη Ζωγράφου μας προτείνει μια θεατρική παράσταση για τον έρωτα και τις σχέσεις. Παρακολούθησε και μας προτείνει το έργο του D.C.Jackson που παρουσιάζεται στο Θέατρο του Νέου Κόσμου:

“Η ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ”.

Γράφει η Έφη Ζωγράφου. 

“Από τον τίτλο ξεκινάει η ειρωνία, ο σαρκασμός και η αποδόμηση των εννοιών “σχέση” και “έρωτας” ανάμεσα στα σύγχρονα ζευγάρια.  Νέοι άνθρωποι, σημερινοί 35άρηδες, ζευγαρώνουν αναγκαστικά μέσα στην ανούσια καθημερινότητα  της δουλειάς ή της δουλείας τους. Και εξακολουθούν να είναι μόνοι και να μοιράζονται την σύμβαση τα στερεότυπα την υποκρισία το ψέμα και ίσως μια ανάπηρη αγάπη. Οι αλήθειες τους δεν συναντιούνται ποτέ. Ο καθένας έχει την δική του και την στεγάζει βαθιά μέσα του  θαρρείς και θέλει να νοιώσει μόνος του όλη της την πίκρα. Ένα σημερινό, ζωντανό νεανικό έργο, που με απολαυστικό χιούμορ μας περπατάει στις μοναχικές αλήθειες των σχέσεων των ζευγαριών. Αλήθειες που πληγώνουν και εξαγνίζονται όταν γυρνούν πίσω στους άγιους έρωτες της εφηβείας.

Ο Τομ και η Εμυ είναι δίπλα μας.Και καταφέρνουν να κλέψουν τις σκέψεις μας και να γίνουν θεατρικό έργο. Μπράβο στον Θεοδωρόπουλο για την επιλογή του έργου,για την ευφάνταστη σκηνοθεσία και τα τα εξαιρετικά της ευρήματα (τι χαριτωμένες οι σκηνές των ερωτικών συνευρέσεων στον τοίχο-κρεββάτι. Μπράβο στις υπέροχες Κατερίνα Λυπηρίδου και Σύρμω Κεκέ. Και βγάζω το καπέλο στον σπουδαίο αυτό ηθοποιό. Στον Μάκη Παπαδημητρίου”.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την παράσταση!

Η ρομαντική μου ιστορία παρουσιάζεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και  Σάββατο στις 21:15 ενώ τις  Κυριακές στις 19.00 και στις 21.15 στο θέατρο του Νέου Κόσμου ( Αντισθένους 7 και Θαρύπου, στον Νέο Κόσμο, τηλ 2109212900).Ερμηνεύουν ο Μάκης Παπαδημητρίου, η Κατερίνα Λυπηρίδου και  η Σύρμω Κεκέ. Σκηνοθετεί ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος.
Τιμές εισιτηρίων:
Κανονικό 15€
Φοιτητικό 12€
Κάθε Πέμπτη, γενική είσοδος 10€
Κάθε Παρασκευή, ανέργων 5€

Σχετικά άρθρα