Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Kώστας Λεφάκης: Οι δύσκολες όψεις Άρη , Ουρανού Πλούτωνα τον Δεκέμβριο και η επιρροή τους
Kώστας Λεφάκης: Οι δύσκολες όψεις Άρη , Ουρανού Πλούτωνα τον Δεκέμβριο και η επιρροή τους thumbnail

Kώστας Λεφάκης: Οι δύσκολες όψεις Άρη , Ουρανού Πλούτωνα τον Δεκέμβριο και η επιρροή τους

Το 2015 φτάνει στο τέλος του με ένα αστρολογικό φαινόμενο το οποίο μας αναγκάζει να αιφνιδιάσουμε αλλά και … να αιφνιδιαστούμε! 

Ο Άρης από το Ζυγό, περισσότερο ευγενής, διπλωμάτης και φιλειρηνιστής βρίσκεται  σε αντίθεση με τον Ουρανό θίγοντας ξαφνικά και απρόβλεπτα όλα τα κακώς κείμενα… 

Στην αντίθεση του Άρη με τον Ουρανό έρχεται με την σειρά του και  ο Πλούτωνας από τονΑιγόκερω για να βγάλει στο προσκήνιο παλιές ιστορίες στην επιφάνεια , να εξάψει μίση του παρελθόντος.  


Ο συνδυασμός Άρη – Ουρανού – Πλούτωνα , τον Δεκέμβριο,  θα έχει άμεση επιρροή στην διεθνή πολιτική σκηνή.  Ο Άρης είναι πιο αδύναμος και υποσκελίζεται από τον Πλούτωνα. Σε σχέση με τον Ουρανό μπορεί να διατηρήσει κάποιες απαραίτητες ισορροπίες. Ή  αντίθεση του με τον Ουρανό παγιώνει τις διαφορές και τις αντιθέσεις μεταξύ ανθρώπων, ομάδων και κέντρων εξουσίας. Το τετράγωνο όμως αυτό ταυτόχρονα με τον Πλούτωνα δίνει κινητικότητα περισσότερο στην συνομωσία και στην μηχανορραφία.  Πάντως η εποχή καλλιεργεί τον κίνδυνο κάτω από αυτές τις όψεις, την πολιτική αστάθεια και συνεχίζει τις οικονομικές δυσκολίες για τις περισσότερες κοινωνικές ομάδες. 


Παρατηρείται επίσης μια αδυναμία της ανάπτυξης μιας ορθολογικής πολιτικής όχι μόνο στην δική μας χώρα αλλά και σε πολλές άλλες της Ε.Ε.  Η λύση που προτείνει αυτός ο σχηματισμός είναι περισσότερο η ανάπτυξη μιας διπλωματικής επικοινωνίας και η προσπάθεια της διατήρησης των απαραίτητων ισορροπιών έστω και με αμοιβαίες θυσίες εκατέρωθεν. 


Εάν αφεθεί στην παρόρμηση η συμπεριφορά και η αντίδραση θα επιφέρει ζημιές και συνέπειες και στις δυο πλευρές που θα την προκαλέσουν. Μπορεί η συνομωσία να καλλιεργείται από τον Πλούτωνα αλλά ο Άρης στο Ζυγό είναι σε θέση να βοηθήσει στην ανάπτυξη μιας συνθηκολόγησης από μια μεγάλη ρήξη ή ένα ανοικτό πόλεμο που δεν θα ευνοήσει κανέναν.  


Επίσης χρειάζεται να πούμε ότι η πανσέληνος αμέσως μετά το χειμερινό ηλιοστάσιο της 22η Δεκεμβρίου, είναι ένας οιωνός εξελίξεων ραγδαίων ενόψει της χρονιάς που έρχεται. Σκεπτόμενος βαθύτερα και υπολογίζοντας την βαρύτητα αυτού του συνδυασμού των όψεων θα έλεγα ότι βλέπουμε τώρα το τρέιλερ όλων αυτών που θα ακολουθήσουν τους επόμενους μήνες και ειδικά το πρώτο 9μηνο του 2016 και το οποίο δεν προβλέπεται ούτε ήρεμο ούτε εύκολο.  Έτσι στην πορεία των εξελίξεων προβλέπονται αναπόφευκτα νέες κρίσεις μεταξύ κρατών, όξυνση οικονομικών δυσκολιών, νόμοι που θα θεσπιστούν τόσο για τον έλεγχο της οικονομίας όσο και της παραοικονομίας και αυστηροί καινούργιοι όροι στις χώρες εκείνες που έχουν στοχεύσει να βρίσκονται σταθερά κάτω από τον έλεγχο των παγκοσμιοποιητών.  


Σε καθημερινό επίπεδο έχουμε μια σειρά καταστάσεων λίγο έντονων ή νευρικών στηνσυνεννόηση των ανθρώπων σε κοινωνικό και συναισθηματικό πεδίο. Βέβαια κατά την διάρκεια του Δεκεμβρίου μεσολαβούν και κάποιες ευνοϊκές αστρολογικές όψεις  που εξισορροπούν τις αντιθέσεις , όπως η Αφροδίτη από το Σκορπιό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Ο Ερμής στα μέσα Δεκεμβρίου με το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα,  ο Ήλιος που διατηρεί μια αρμονική όψη με τον Ουρανό από τον Κριό και το πιο εκρηκτικό σημείο του Άρη με τον Πλούτωνα διακυμαίνεται από 6 – 11 Δεκεμβρίου το οποίο είναι και το πιο εύφλεκτο. 


oroskopos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X