Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Κοιτάει άλλες όταν είστε μαζί; Να τι πρέπει να κάνεις
Κοιτάει άλλες όταν είστε μαζί; Να τι πρέπει να κάνεις  thumbnail

Αργυρώ, αναγνώστρια του boro.gr

Κοιτάει άλλες όταν είστε μαζί; Να τι πρέπει να κάνεις

Αναγνώστριά μας ρωτά: 


Καλησπέρα τον τελευταίο καιρό διακρίνω τον άνδρα μου να κοιτά άλλες γυναίκες και μειώνεται η αυτοπεποίθησή μου. νιώθω άσχημα τι να κάνω σας παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε;Πώς να το απαγορεύσω; Τι σημαίνει αυτή η συμπεριφορά του μήπως με βαρέθηκε; 


Στο ερώτημά σας απαντά ο ψυχολόγος Γιώργος Πανταζόπουλος 


Καλησπέρα σας. Αντιλαμβάνομαι πως βιώνετε μία μικρή απόρριψη όταν ο άντρας κοιτά άλλες γυναίκες αλλά το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να συζητήσετε ως ζευγάρι τα όποια θέματα σας απασχολούν. Τα ζευγάρια οφείλουν να μιλούν ανοικτά μεταξύ τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς με αυτό τον τρόπο δυναμώνει η σχέση και οι ίδιοι νιώθουν καλύτερα και συναισθηματικά πιο δεμένοι. Θα μπορούσατε ακόμα να ανανεώσετε την ερωτική- σεξουαλική σας ζωή ώστε να νιώσετε κ εσείς ποθητή αλλά και ο σύζυγος να ξαναγίνει ο κυνηγός. Εστιάστε ο ένας στον άλλον και προσπαθήστε να αλλάξετε λίγο την καθημερινότητα σας ως ζευγάρι ώστε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Οι σχέσεις είναι ένα ατελείωτος αγώνας στον οποίο κανένας δεν είναι δεδομένος και όλα μπορούν να αλλάξουν εφόσον το θελήσουμε.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X