Ποια μπαράκια προτείνουν οι αναγνώστες μας;

Η 29χρονη Γεωργία Νικολοπούλου, ιδιωτική υπάλληλος σε ασφαλιστικό γραφείο ήταν η νικήτρια που κέρδισε μια διπλή πρόσκληση για το live του Vassilikou. Επικοινωνήσαμε μαζί της για να μας πει τις εντυπώσεις της από το live και να την γνωρίσουμε λίγο καλύτερα! Και εκείνη για να μας ευχαριστήσει μας προσκάλεσε στα αγαπημένα της στέκια στην πόλη. Εμείς θα τα επισκεφτούμε αυτό το Σαββατοκύριακο. Ελάτε μαζί μας!

“Το site σας το επισκέπτομαι και παλιότερα έβλεπα και την εκπομπή της κυρίας Δρούζα. Έτσι, πήρα μέρος και στον διαγωνισμό. Είναι πάρα πολύ όμορφα στημένο και ξεκούραστο στο μάτι, με όμορφα χρώματα  και πολύ ωραία αρθρογραφία. Χάρηκα πολύ που μου δώσατε την ευκαιρία να παρακολουθήσω το live του Βασιλικού. Ήταν πάρα πολύ ωραία και η μεγάλη έκπληξη ήταν ένα καταπληκτικό νέο ταλέντο στο άνοιγμα της βραδιάς, που παρουσίαζε από όσο κατάλαβα το πρώτο του CD. Εγώ γενικά ακούω πάρα πολύ μουσική, μου αρέσουν πάρα πολύ τα κομμάτια του Vintage, του τελευταίου δίσκου του Βασιλικού. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα αγγλόφωνα ελληνικά συγκροτήματα που κάνουν καριέρα στο εξωτερικό αλλά εδώ είναι λίγο άφαντα. Από εκεί και πέρα έχω πιο ροκ ακούσματα, είμαι του ξένου ρεπερτορίου”.

Τα στέκια μου!

“Ένα μαγαζί που είχα λατρέψει είναι το Καμπαρέ Βολτέρ στη Μαραθώνος 30, στο Μεταξουργείο το οποίο είναι ένας χώρος που γίνονται συναυλίες, πάρα πολλές θεατρικές παραστάσεις και είναι αρκετά όμορφο και πολύ ωραία καλλιτεχνικά διακοσμημένο.

Ένα ακόμη αγαπημένο στέκι μου είναι το Tiki στην Ακρόπολη , στην οδό Φαλήρου 15, κοντά στη στάση του μετρό και ακριβώς δίπλα ένα εστιατόριο με καταπληκτικό μεξικάνικο φαγητό.  Τα προτιμώ πολύ αυτά,  γιατί μου αρέσει η διακόσμησή τους, το μεταμοντέρνο στυλ τους  και το μεξικάνικο φαγητό γιατί μου αρέσει η διεθνής κουζίνα!”

 

Το

 

 

Σχετικά άρθρα