Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τι θα φέρει σήμερα το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού (9/12)
Τι θα φέρει σήμερα το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού (9/12) thumbnail

Τι θα φέρει σήμερα το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού (9/12)


Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015 πραγματοποιείται μια ιδιαίτερα θετική όψη τριγώνου μεταξύ Ήλιου-Ουρανού, μια όψη μεταξύ της ενεργητικότητας και του απρόοπτου, μια όψη που μας τροφοδοτεί με αισιοδοξία, ενέργεια, θετικές εξελίξεις και τύχη, προκαλώντας ευχάριστες ανατροπές και αλλαγή των βασικών μοτίβων.

 

Η αφύπνιση, η έκπληξη, η αλλαγή στην καθημερινότητα και στο πώς αυτή είναι δομημένη, αλλά και οι αλλαγές στις προτεραιότητες και τις επιλογές μας, έρχονται μέσω της όψης να μας ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά, ωθώντας μας να τολμήσουμε να γίνουμε αυτό που θα θέλαμε. Η θέληση για ζωή, για δημιουργία και για εξέλιξη είναι περισσότερο από κάθε άλλη φορά ενεργοποιημένη και μας οδηγεί στις σωστές κινήσεις και αποφάσεις.

 

Η επιρροή της όψης φέρνει στο δρόμο μας θαυμάσιες ευκαιρίες, όσον αφορά τη προσωπική αλλά και την επαγγελματική μας ζωή. Νέες γνωριμίες που θα έχουν τη γεύση του ενθουσιασμού, του πρωτόγνωρου, αλλά και του τυχερού. Παραγωγικότητα και έμπνευση. Νέα επαγγελματικά βήματα, τόλμη για επέκταση και πρωτοπορία.

 

Παράλληλα, θα απαιτήσουμε να απολαύσουμε στο μέγιστο την ελευθερία και την ανεξαρτησία μας, τα οποία δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να τα περιορίσει, αφήνοντας τα αδιαπραγμάτευτα. Οι εξαρτήσεις κάθε είδους μας απωθούν, ενώ οι δεσμεύσεις, ειδικά οι πιεστικές, μας αποσυντονίζουν.

 

Φυσικά, όπου εμπλέκεται ο Ουρανός, οι σκοποί, οι προθέσεις και τα πρόσωπα που μας πλαισιώνουν, ανανεώνονται συνεχώς και ραγδαία. Ωστόσο, το κάθε άτομο δίπλα μας, η κάθε προοπτική, μελετάται με την ευελιξία μίας καλοκουρδισμένης μηχανής, αφού η έκπληξη και το απρόβλεπτο μπορεί να έρθουν από οπουδήποτε.

 

Μία πιο χαρισματική πλευρά του χαρακτήρα μας φωτίζεται και μας δίνεται η ευκαιρία να εκφράσουμε πτυχές της προσωπικότητας μας, που μέχρι τώρα ίσως παρέμεναν καταπιεσμένες και σε αδράνεια. Φυσικά, η όψη αυτή συμβάλλει στο να βρεθούμε στο κέντρο της προσοχής, αφού έχουμε την ευκαιρία να εντυπωσιάσουμε, να επηρεάσουμε και να λάμψουμε. Σχέδια, έμπνευση, πρωτοπορία και προσανατολισμός στο μέλλον, είναι τα δώρα που μπορεί να λάβουμε, αν έχουμε αρκετή διορατικότητα και προσανατολισμό στο μέλλον.
astrologos.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X