Apple Rye Punch

<p><strong>Τι θα χρειαστείτε:</strong></p>
<p>6 φλιτζάνια μηλίτη<br />750 ml ουίσκι<br />20-30 σταγόνες Angostura Μπίτερ<br />340 – 680 αλκοολούχο μηλίτη<br />πάγο</p>
<p><strong>Τι θα κάνετε:</strong> Ανακατέψτε το μηλίτη, το ουίσκι και το μπίτερ σε ένα μεγάλο μπολ. Αυτό το μείγμα μπορεί να διατηρηθεί μέχρι και δύο ημέρες πριν από το σερβίρισμα. Λίγο πριν το σερβίρισμα, ανακατέψτε τον αλκοολούχο μηλίτη. Σερβίρετε με πάγο. </p>
<p>mama365</p>

Σχετικά άρθρα