Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Και όμως συμβαίνει! Ξέρετε πότε ο κόλπος της γυναίκας αλλάζει χρώμα;
Και όμως συμβαίνει! Ξέρετε πότε ο κόλπος της γυναίκας αλλάζει χρώμα; thumbnail

Και όμως συμβαίνει! Ξέρετε πότε ο κόλπος της γυναίκας αλλάζει χρώμα;

Θα έλεγε κανείς ότι έχει μαγικές δυνάμεις.
1. Αυτοκαθαρίζεται
Όσο περίεργο και να σου ακούγεται η περίοδος αλλά και τα υγρά που έχεις ανά διαστήματα στην ουσία είναι τα υπολείμματα του καθαρίσμου του. Για αυτό και δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς εσύ σαπούνια που δεν είναι για την ευαίσθητη περιοχή καθώς διαταράσσεις το Ph του. Προτίμησε ειδικά σαπούνια που δεν έχουν άρωμα και κάνουν ελαφρύ καθαρισμό.


2. Μπορεί να αλλάξει χρώμα


Είναι γεγονός πως ο κάθε κόλπος έχει διαφορετικό χρώμα και μέγεθος εξαιτίας των γονιδίων της κάθε γυναίκας ειδικά όμως σε περιπτώσεις όπως εγκυμοσύνη ή στην περίοδο αλλάζει χρώμα καθώς αλλάζει η ροή του αίματος προς την περιοχή.


3. Μπορεί να μεγαλώσει


Όταν ερεθίζεσαι αυξάνεται η ροή του αίματος οπότε μεγαλώνουν τα αγγεία της περιοχής του κόλπου σου με αποτέλεσμα αυτός να μεγαλώνει.


4. Μπορεί να δυναμώσει


Οι γνωστές ασκήσεις Kegel γυμνάζουν τους ηβοκοκκυγικούς μυς (τους μυς που χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να διακόψουμε την ούρηση), γνωστούς και ως «μυς του σεξ».


5. Μπορεί να σου μιλήσει


Δεν εννοούμε ότι θα πιάσετε κουβέντα όταν θα πας στο μπάνιο αλλά όταν δεις σημάδια που δεν έχεις παρατηρήσει ξανά καλό θα είναι να τον ακούσεις και να επισκεφτείς τον γιατρό.


6. Προστατεύει τον εαυτό του


Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι ο κόλπος δεν είναι άβυσσος και δεν μπορεί να χαθεί μέσα του το ταμπόν ή το προφυλακτικό. Ο κόλπος συνδέεται με τη μήτρα ωστόσο ο τράχηλος που υπάρχει ενδιάμεσα λειτουργεί προστατευτικά, έτσι είναι δύσκολο να περάσει κάτι από το μικρό άνοιγμα που έχει.


7. Μπορεί να παγιδεύσει μέσα του ένα πέος


“Όχι δεν κάνουμε πλάκα, είναι εξαιρετικά σπάνιο αλλά μπορεί να συμβεί κατά τη διάρκεια του σεξ.


8. Μπορεί να βιώσει 4 διαφορετικά είδη οργασμού.


Οι άντρες μπορούν να βιώσουν μόνο ένα (χο χο). Για εμάς τις γυναίκες είναι διαφρορετικά τα πράγματα καθώς μπορεί να ερεθιστούμε με τους εξής τρόπους:


1. Κλειτοριδικά
2. Κολπικά
3. Συνδυασμός και των δύο
4. Πολλαπλοί οργασμοί 


youweekly.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X