Αρχική / Teens / Την κορόιδεψαν στο σχολείο… Δείτε τι απάντησε και τους έβαλε στη θέση τους.
Την κορόιδεψαν στο σχολείο... Δείτε τι απάντησε και τους έβαλε στη θέση τους.  thumbnail

Την κορόιδεψαν στο σχολείο… Δείτε τι απάντησε και τους έβαλε στη θέση τους.

Όταν κάποια παιδιά στο σχολείο έφτιαξαν  λίστα με τα πιο άσχημα κορίτσια και η  Lynelle Cantwell ψηφίστηκε 4η, χειρίστηκε την ντροπιαστική αυτή χειρονομία με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσε…Στο λογαριασμό της στο Facebook έγραψε:


Στο άτομο που έφτιαξε τη λίστα προς ψηφοφορία ‘’τα πιο άσχημα κορίτσια του 12ου τμήματος’’. Λυπάμαι που η ζωή σου είναι τόσο θλιβερή που νιώθεις την ανάγκη να ‘’ρίξεις’’ άλλους ανθρώπους. Στους 12 ανθρώπους που με ψήφισαν και έφτασα την 4η θέση. Λυπάμαι και για εσάς. Λυπάμαι που δεν με γνωρίζετε ως άνθρωπο. Ξέρω ότι δεν είμαι και το πιο όμορφο θέαμα. Ξέρω πως έχω διπλοσάγονο και χωράω σε XL ρούχα. Ξέρω πως δεν έχω το τέλειο χαμόγελο και το τέλειο πρόσωπο. Αλλά εσάς λυπάμαι. Όχι εμένα. Λυπάμαι που διασκεδάζετε κάνοντας άλλους ανθρώπους να αισθάνονται σκατά. Λυπάμαι που ποτέ δεν θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τι άνθρωπος είμαι. Μπορεί να μην είμαι τέλεια εξωτερικά. Αλλά είμαι αστεία, καλή, ευγενική, προσγειωμένη, όχι επικριτική, αποδέχομαι τους άλλους, τους βοηθώ, και εύκολα πιάνω κουβέντα. Το ίδιο ισχύει και για όλα τα άλλα κορίτσια που βάλατε σε αυτή την λίστα. Το ότι δεν είμαστε τέλειες εξωτερικά δεν σημαίνει πως είμαστε άσχημες. Αν αυτή είναι για σας η ασχήμια, τότε σας λυπάμαι. Σοβαρά τώρα; Βρείτε κάποιο νόημα στη ζωή σας. Η αξιοπρεπέστατη αυτή απάντηση έγινε viral, ενώ ακολούθησαν πολλά επιδοκιμαστικά σχόλια.


Είμαι πολύ περήφανος/η που μίλησες και έδειξες πόσο βάναυσοι μπορούν ν α γίνουν οι άνθρωποι. Αν κάποιοι χρειάζονται να θέσουν εσένα και τα άλλα κορίτσια προς τέτοια ψηφοφορία, τότε προφανώς και έχουν πολύ σοβαρό πρόβλημα αυτοεκτίμησης. 
Είναι αλήθεια πως οι άνθρωποι μπορέι να γίνουν πολύ σκληροί, ειδικά σε αυτές τις ηλικίες. Άνθρωποι σαν την Lynelle Cantwell με αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, μπορούν και τους βάζουν στη θέση τους. Δυστυχώς όμως δεν είναι όλοι τόσο δυνατοί… 


Επιμέλεια: Ιωάννα Ζέρβα

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X