Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Eρμής στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με Ποσειδώνα από 11/12
Eρμής στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με Ποσειδώνα από 11/12 thumbnail

Eρμής στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με Ποσειδώνα από 11/12

Η πρακτικότητα και η κοινή λογική εναρμονίζονται με την έμπνευση και τη φαντασία και σε οδηγούν στη δημιουργικότητα, ενώ τα όνειρά σου γίνονται πραγματικότητα. Με το σοβαρό και λογικό μυαλό σου βρίσκεις λύσεις σε ασαφείς καταστάσεις, επιλύεις τις παρανοήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, συζητώντας με σαφήνεια αλλά και δείχνοντας συμπόνια και κατανόηση στα λόγια σου. Στις συνομιλίες σου αποπνέεις σταθερότητα και ωριμότητα, πράγμα το οποίο σε βοηθά να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά. 

Από τις 12 ως τις 16 Δεκεμβρίου, ο Ερμής στο σοβαρό και πρακτικό ζώδιο του Αιγόκερου θα βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, μια ευνοϊκή όψη για τους Ταύρους, Καρκίνους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύς του πρώτου δεκαημέρου και/ή όσους έχετε τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 4η ως την 8η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. 

Ο Ερμής στον Αιγόκερω σε παροτρύνει να σκεφτείς ρεαλιστικά αυτό το πενθήμερο και πώς θα έχεις επιτυχία στη ζωή σου, χαρίζοντάς σου ιδέες και έμπνευση να κάνεις νέα σχέδια στη ζωή σου τα οποία θα σε βοηθήσουν να πατήσεις σε στέρεο έδαφος. Αυτό λοιπόν το αρμονικό εξάγωνο του Ερμή (επικοινωνία) με τον Ποσειδώνα (υπερβατικότητα) διεγείρει τη φαντασία σου και ανοίγει το μυαλό και τη διαίσθησή σου, κάνοντας σημαντικές  ανακαλύψεις. 

Νιώθεις πιο ευάλωτος συναισθηματικά στην επικοινωνία σου με τους γύρω σου και παράλληλα  βρίσκεις τρόπους για να έχεις επιτυχία στη ζωή σου και κυρίως στην εργασία σου. Αυτό το πενθήμερο ο Ποσειδώνας σε κάνει να ζεις σε έναν ονειρικό κόσμο, δεν σκέφτεσαι τόσο πολύ τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις σου, θέλεις να χαλαρώσεις και ίσως ασχοληθείς περισσότερο με την τέχνη, τη μουσικήκαι το διαλογισμό. 

Αυτό το πενθήμερο, σκέφτεσαι έντονα τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου και αφιερώνεις χρόνο στο να φαντάζεσαι τι θέλεις από τη ζωή σου για να νιώσεις σταθερότητα και σιγουριά, βασιζόμενος στις εμπειρίες του παρελθόντος. Οι ευθύνες, η εξουσία και ο ρεαλισμός του Ερμή στον Αιγόκερω εναρμονίζονται τέλεια με τον Ποσειδώνα, έτσι το σύμπαν καθιστά ευκολότερο για σένα να προσπαθήσεις για την ηρεμία και την αρμονία στη ζωή σου και να αντιληφθείς ότι ο υλισμός μπορεί να συνυπάρξει με την πνευματικότητα, ο χρόνος με τη διαχρονικότητα, ο πραγματισμός με τον ιδεαλισμό. 

Το μυαλό σου δεν είναι αυτό το πενθήμερο κολλημένο στη φυλακή του υλισμού του Αιγόκερου αλλά πετάει στη χώρα των θαυμάτων του ονείρου και της φαντασίας. Αφήνεις στην άκρη τις καθημερινές ευθύνες και τις υποχρεώσεις σου, βλέπεις τη ζωή σου κάτω από ένα νέο πρίσμα κι αν είσαι συγγραφέας ή καλλιτέχνης, το σύμπαν σου προσδίδει έμπνευση και φαντασία. 


astropedia.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X