Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τι λένε τα άστρα για την Κυριακή, 13/12;
Τι λένε τα άστρα για την Κυριακή, 13/12; thumbnail

Τι λένε τα άστρα για την Κυριακή, 13/12;

Σελήνη στον Αιγόκερω σύνοδο με Πλούτωνα στις 11.04 πμ


Δεν διανοούμαι να χάσω


Τα συναισθήματα είναι έντονα και αυτό που θέλεις είναι να έχεις τον έλεγχο σε ό,τι κάνεις. Αν έχεις οτιδήποτε να ξεκαθαρίσεις στο οποίο εμπλέκονται και άλλοι, θα πρέπει να ελέγξεις την παρόρμηση και την τάση σου να επιβληθείς.


Σελήνη στον Αιγόκερω τετράγωνο με Ουρανό στις 3.01 μμ


Αγύριστο κεφάλι θα γυρνώ


Προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και μη δημιουργείς εντάσεις. Δεν είναι κατάλληλη μέρα για να πάρεις οριστικές αποφάσεις, ενώ χρειάζεται να ψάχνεις εκείνο που θα σε χαλαρώσει και όχι αυτό που θα σε διεγείρει.


Σελήνη στον Αιγόκερω τετράγωνο με Άρη στις 3.47 μμ


Πάτα φρένο και μην τρέχεις σύμφωνα με την αδρεναλίνη σου


Ναι, σίγουρα δεν είναι μια εύκολη μέρα και η εριστική διάθεση πλανάται παντού. Είναι εύκολο να τσακωθείς με τον οποιονδήποτε και επειδή δείχνεις περισσότερα από όσα αισθάνεσαι, προσπάθησε να ελέγξεις τις αντιδράσεις σου.


Αιγόκερε, Κριέ, Ζυγέ και Καρκίνε, προσοχή σήμερα σε ότι κάνεις. Μην οδηγείς με νεύρα, μην εξάπτεσαι, μην παθιάζεσαι και μη νομίζεις πως μπορείς να τα ελέγξεις όλα.


Ταύρε, Σκορπιέ, Ιχθύ και Παρθένε, καλύτερα να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις γιατί έτσι βγαίνεις διπλά κερδισμένος. Αξιοποίησε το χρόνο σου εποικοδομητικά.


Λέοντα, Υδροχόε, Δίδυμε και Τοξότη, το πρόβλημά σου δεν λύνεται σήμερα γι' αυτό άστο λίγο στην άκρη και ασχολήσου με ό,τι μπορεί να τακτοποιηθεί.


astrology.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X