Αρχική / More / Αθλητικά / O Παναθηναϊκός είμαι εγώ! Ποιος Πατέρας;
O Παναθηναϊκός είμαι εγώ! Ποιος Πατέρας;    thumbnail

O Παναθηναϊκός είμαι εγώ! Ποιος Πατέρας;

Ότι ο ίδιος προσωπικά, ο πρόεδρος Γιάννης Αλαφούζος, έχει βάλει 23 εκ. ευρώ στην υπερχρεωμένη και ακόμα χρεωμένη ΠΑΕ. Τι σημαίνει αυτό;


1. Πώς να εγκαταλείψω εγώ ο Αλαφούζος τον Παναθηναϊκό όταν ανέλαβα την ευθύνη να εξυγιάνω οικονομικά την ΠΑΕ, και γι' αυτό το σκοπό, εκτός όλων των άλλων, επένδυσα συνολικά το ποσό των 23 εκ. ευρώ.


2. Αν ο κύριος Πατέρας πράγματι επιθυμεί να επιστρέψει, ας γνωρίζει ότι εκτός όλων των άλλων θα πρέπει να μου δώσει τα 23 εκ.


3. Όταν λέμε σήμερα Παναθηναϊκός εννοούμε ότι είμαι… εγώ! Επειδή σε εμένα, περισσότερο από κάθε άλλον, χρωστάει η ΠΑΕ.


Στη γενική συνέλευση της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» μίλησε ο εκπρόσωπός της στην ΠΑΕ και πρόεδρός της. Και είπε αυτό που δεν γνώριζε κανείς, ότι έχει διευκολύνει το ταμείο της ΠΑΕ με προσωπικά του χρήματα της τάξεως των 23 εκ. Άρα, παραμύθι είναι αυτή η «Παναθηναϊκή Συμμαχία», η «λαϊκή βάση» του Παναθηναϊκού.


Ποια λαϊκή βάση όταν ένας άνθρωπος, συγκεκριμένα ο Αλαφούζος βάζει το χέρι στην τσέπη. Και για ποια «Παναθηναϊκή Συμμαχία» μιλάμε όταν τα μέλη της αγνοούσαν μέχρι σήμερα ποιος ξελασπώνει την ΠΑΕ, όχι μόνον ποιος την διοικεί.


Δεν είναι τυχαίο γεγονός, απεναντίας είναι πέρα για πέρα σκόπιμο, στοχευμένο, οι συγκεκριμένες δημόσιες τοποθετήσεις του Αλαφούζου. Είναι μια ανοικτή «απάντηση» στον Νικόλα Πατέρα, στον οποίον χρεώνεται ότι είναι ο υποβολέας των πρωτοσέλιδων δημοσιευμάτων σε βάρος του Αλαφούζου. Τι άλλο, όμως, θα μπορούσε να κάνει ο Πατέρας από το να διαψεύδει, το να ξαναδιαψεύδει ότι επιθυμεί, ότι σκέπτεται να επαναδραστηριοποιηθεί στον Παναθηναϊκό;


πηγη: sportdog

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X