Αρχική / More / Anna's Notes / Φονικά Μυστικά: Τι θα δούμε στην εκπομπή της Τρίτης (15/12) -Video
Φονικά Μυστικά: Τι θα δούμε στην εκπομπή της Τρίτης (15/12) -Video thumbnail

Φονικά Μυστικά: Τι θα δούμε στην εκπομπή της Τρίτης (15/12) -Video

Την ιστορία του Βασίλη που μεγαλώνει με τα αδέλφια του σε μια οικογένεια που μοιάζει σαν όλες τις άλλες θα παρουσιάσει η εκπομπή «Φονικά Μυστικά» με την Άννα Δρούζα την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στις 23:00.


Οι ισορροπίες στην οικογένεια του Βασίλη αλλάζουν όταν ο πατέρας  φεύγει αφήνοντας πίσω την οικογένεια να δίνει αγώνα επιβίωσης. Τα δυο αδέλφια γίνονται μια γροθιά. Στην  ψυχή του Βασίλη όμως η ζήλια για τον μικρότερο αδελφό  φουντώνει αν και ο ίδιος προσπαθεί να μην την αφήσει να καταστρέψει τη σχέση τους. Όταν η Φωτεινή μπαίνει  στη ζωή του η προσοχή του στρέφεται σε εκείνη. Ο έρωτας του για τη Φωτεινή, τη γυναίκα της ζωής του, είναι σαρωτικός και πολλές φορές βίαιος. Η υπέρμετρη ζήλια του δεν τον αφήνει να χαρεί ούτε την γέννηση του παιδιού τους. Η ζήλια γίνεται εμμονή και σαρώνει τα πάντα, τη σχέση με τη γυναίκα του αλλά και τον αδελφό του και η εξέλιξη είναι συγκλονιστική. 


Πώς μπορεί η οικογένεια να εντοπίσει τα σημάδια και να προλάβει το κακό πριν η κατάσταση ξεφύγει εκτός ελέγχου;


Απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα δίνουν ο Αθανάσιος Δουζένης, Αναπληρωτής Καθηγητής Ψυχιατρικής-Ψυχιατροδικαστικής, Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ και ο Γιώργος Τζεφεράκος, ψυχίατρος.


 


ΦΟΝΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ


Με την Άννα Δρούζα


Σκηνοθεσία: Λεωνίδας Πανονίδης


Έρευνα-κείμενα: Μαρία Ζαχαροπούλου


Εκτέλεση Παραγωγής: Foss Productions

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X