Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Ποιοι άνδρες προτιμούν το μικρό και ποιοι το μεγάλο στήθος;
Ποιοι άνδρες προτιμούν το μικρό και ποιοι το μεγάλο στήθος;  thumbnail

Ποιοι άνδρες προτιμούν το μικρό και ποιοι το μεγάλο στήθος;

Οι σεξουαλικές προτιμήσεις είναι κάτι ξεχωριστό για τον καθένα, ωστόσο έρευνες που γίνονται πάνω σε αυτό το αντικείμενο αποκαλύπτουν τα κυριότερα χραρακτηριστικά τους.


Μελέτη που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Archives of Sexual Behavior με την συμμετοχή 350 ανδρών, κατέληξε στο συμπέρασμα πως τα μεγάλα στήθη προτιμούν οι άνδρες που αντιμετωπίζουν περισσότερο τις γυναίκες σαν «αξεσουάρ» ενώ αυτοί που το προτιμούν μικρότερο αποζητούν μια σύντροφο πιο πιστή και υπάκουη.


Σε άλλη έρευνα που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση ψυχολογίας Journal of Personality and Social Psychology υποστηρίζεται ότι οι πιο δυναμικοί άνδρες ίσως και με ψήγματα επιδειξιομανίας προτιμούν σταθερά το μεγάλο στήθος.


Ακόμη, σύμφωνα με την ίδια έρευνα, άλλος ένας παράγοντας που φαίνεται να παίζει το ρόλο του είναι το εισόδημα, καθώς οι άνδρες που έχουν σταθερό και υψηλό τείνουν στα μεγάλα στήθη. .topontiki.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X