Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Τι λένε τα άστρα σήμερα, Tρίτη 15/12;
Τι λένε τα άστρα σήμερα, Tρίτη 15/12;  thumbnail

Τι λένε τα άστρα σήμερα, Tρίτη 15/12;

Σελήνη στον Υδροχόο εξάγωνο με Κρόνο στις 7.12 π.μ.


Αναλαμβάνω να ρυθμίσω υποθέσεις


Η μέρα ξεκινάει με διάθεση να αναλάβεις ευθύνες και υποχρεώσεις και να διακριθείς μέσα από την προσπάθειά σου. Υπευθυνότητα και συνέπεια κυριαρχούν ως το μεσημέρι και οι υποθέσεις αυτές τις ώρες διεκπεραιώνονται με τον καλύτερο τρόπο.


Σελήνη στον Υδροχόο τετράγωνο με Αφροδίτη στις 12.27 μ.μ.


Είμαι ανοιχτός/η σε προτάσεις


Από το μεσημέρι και μετά δυσκολεύεσαι στο να βρεις υποστήριξη στις ιδέες σου και σε ότι έχεις στο μυαλό σου. Από την άλλη παραιτείσαι εύκολα από το πρόγραμμά σου για μια δελεαστική πρόταση, την οποία καλό θα ήταν να ακολουθήσεις. Προσπάθησε να έχεις ένα απολαυστικό διάλλειμα.


Σελήνη στον Υδροχόο εξάγωνο με Ουρανό στις 8.20 μ.μ.


Εγκεφαλική διέγερση


Επιθυμείς να κάνεις κάτι διαφορετικό, που αν το καταφέρεις το βράδυ γίνεται ενθουσιώδες και ενδιαφέρον. Τα έντονα συναισθήματα ψάχνουν να βρουν ανταπόκριση και η ψυχαγωγία παίζει σημαντικό ρόλο. Διάλεξε με ποιον τρόπο θα εκτονωθείς.


Υδροχόε η μέρα σου ανήκει. Άρχισε και τελείωσε με δραστήρια διάθεση και την πεποίθηση πως όλα θα πάνε καλά.


Ζυγέ, Κριέ, Λέοντα, Δίδυμε και Τοξότη, η μέρα είναι ευχάριστη και ενθουσιώδης και σου δίνει τις ευκαιρίες να αποφορτιστείς από πολλά.


Ταύρε και Σκορπιέ, ο νους σου εστιάζεται περισσότερο σε ερωτικά θέματα. Αν σε απασχολεί κάτι, δοκίμασε σήμερα να το ξεκαθαρίσεις. Επίσης ψυχολογικά είσαι σε ένταση.


Παρθένε, Καρκίνε, Ιχθύ και Αιγόκερε, το παν είναι να είσαι σωστός σε ότι κάνεις. Αν είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου, μην σκέφτεσαι πώς θα εκλάβουν οι άλλοι τις κινήσεις σου


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X