Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Αφροδίτη στον Σκορπιό σε εξάγωνο με Πλούτωνα και Δία: Ένταση και συγκινήσεις στα ερωτικά.
Αφροδίτη στον Σκορπιό σε εξάγωνο με Πλούτωνα και Δία: Ένταση και συγκινήσεις στα ερωτικά.  thumbnail

Αφροδίτη στον Σκορπιό σε εξάγωνο με Πλούτωνα και Δία: Ένταση και συγκινήσεις στα ερωτικά.

Πας βαθύτερα στην αγάπη, επεκτείνονται τα συναισθήματά σου, επιδιώκεις περισσότερη οικειότητα και βάθος στη σχέση σου, έχεις κατανόηση μέσα από την επικοινωνία η οποία μπορεί να σε οδηγήσει ακόμα και στη δέσμευση. Προσπαθείς με τη δύναμή σου να ελέγξεις τη ζήλια και την καχυποψία οι οποίες ξέρεις πολύ καλά ότι μπορούν να καταστρέψουν τη σχέση σου. Θέλεις απτές αποδείξεις ότι η αγάπη του συντρόφου σου είναι πραγματική και θα τον δοκιμάσεις για διαβεβαίωση.

Από τις 15 ως τις 21 Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη στο παθιασμένο ζώδιο του Σκορπιού θα βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τον Δία, ένας πολύ ευνοϊκός αστρολογικός συνδυασμός για τους Ταύρους, Παρθένους, Σκορπιούς και Ιχθύς που έχετε γεννηθεί στις αρχές και τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου και/ή όσους έχετε τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη) από την 10η ως την 15η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Η Αφροδίτη στον Σκορπιό είναι διαισθητική, προσπαθεί να αποκαλύψει μυστικά και έχει υποψίες, έτσι κάτω από την επιρροή του κυβερνήτη της του Πλούτωνα και του Δία στην αναλυτική Παρθένο, αυτό το επταήμεροθέτεις κάποια πράγματα υπό αμφισβήτηση και προσπαθείς να αποκαλύψεις κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες θα καθορίσουν τις σκέψεις σου και τις μελλοντικές δράσεις σου. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό είναι σε πτώση, ο πλανήτης της αγάπης δεν μπορεί να εκφράσει τα θετικά χαρακτηριστικά του με ευκολία, δηλαδή την αγάπη, την αρμονία και τα συναισθήματα.

Κάτω από την επιρροή του Πλούτωνα, αυτό το επταήμερο πας στο βάθος των πραγμάτων και θέλεις να μάθεις ό, τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια στη σχέση σου ενώ ο Δίας σε κάνει να έχεις υπερβολικές προσδοκίες, εκφράζεις το πάθος σου αναλύοντας τις αντιδράσεις και τα συναισθήματα του συντρόφου σου.  Έχεις πολύ έντονη σεξουαλική ενέργεια την οποία εκδηλώνεις μέσα από το σεξ, και απαιτείς ο σύντροφός σου να καταλάβει πώς αισθάνεσαι. Ίσως ακόμα τεθούν ζητήματα εμπιστοσύνης τα οποία είναι απομεινάρι προηγούμενων εμπειριών μεταξύ σας.

Αυτό το επταήμερο γίνεσαι πιο ευάλωτος συναισθηματικά, πρέπει να αισθάνεσαι ασφαλής, είσαι παθιασμένος και γενναιόδωρος. Ψάχνεις για κρυμμένα κίνητρα στις συμπεριφορές των άλλων κι αν είσαι μόνος, επειδή είσαι κοινωνικός και συνεργατικός, μπορεί να προκύψει ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον με κάποιον/α με τον οποίον θα ζήσεις έντονες καταστάσεις και βαθιές συγκινήσεις ή ίσως αναθερμάνεις μια σχέση με κάποιον που έχετε ήδη περάσει πολλά μαζί.Θέλεις να ξέρεις γιατί συμβαίνει το κάθε τι, έχεις εμμονή με κάτι, είτε αυτό αφορά την αγάπη, είτε τα χρήματα.

Σκέφτεσαι αν το αντικείμενο του πόθου σου αξίζει τον κόπο να προσπαθήσεις, θέλεις να μάθεις την αλήθεια και εξερευνάς σε βάθος τα πάντα. Η Αφροδίτη, ο Δίας και ο Πλούτωνας σηματοδοτούν επίσης το χρήμα, έτσι αυτό το επταήμερο μπορεί να αποκτήσεις έξτρα εισόδημα και βρίσκεις τρόπους για το πώς θα χειριστείς τα χρήματά σου και τι πρέπει να ξοδέψεις. Μπορεί επίσης να έχεις απροσδόκητα οικονομικά οφέλη, δώρα από τους αγαπημένους σου ή χρήματα με τυχαίο τρόπο.


astropedia.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X