Αρχική / Media (old articles) / H συναυλία της Βίσση στη Γλυφάδα και τα 22.000 ευρώ
H συναυλία της Βίσση στη Γλυφάδα και τα 22.000 ευρώ thumbnail

H συναυλία της Βίσση στη Γλυφάδα και τα 22.000 ευρώ

Με αφορμή τη συναυλία της Άννας Βίσση για τη δήθεν «αφιλοκερδή» προσφορά κόστους για τους δημότες της τάξης των 22.000 ευρώ η παράταξη ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη Γλυφάδα δηλώνει τα εξής:


«Είμαστε ριζικά αντίθετοι στη συναυλία που οργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας με την Άννα Βίσση τόσο για το εξωφρενικά υπέρογκο ποσό όσο και για την αισθητική πλευρά του θέματος και του θεάματος. Είμαστε η μόνη παράταξη που τα τελευταία χρόνια υψώνουμε τη φωνή μας ενάντια στην κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος μέσα στο δημοτικό συμβούλιο αλλά και στους οργανισμούς που συμμετέχουμε. Το κάναμε παλαιοτέρα με το Γαϊτάνο που έψαλλε για 30.000 ευρώ, πρόσφατα για τη συναυλία προς τιμή του Μίκη και τώρα με τη Βίσση. Η αντίληψή μας περί αλληλεγγύης και εθελοντισμού είναι εντελώς διαφορετική από την αντίληψη του δημάρχου και της δημοτικής αρχής που ενδιαφέρονται για το φαίνεσθαι. Γεγονός είναι ότι δεν υπάρχει πολιτισμός στο δήμο με ευθύνη της τωρινής διοίκησης που για να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες όλων των δημοτικών της συμβούλων όρισε εντεταλμένους για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό παρακάμπτοντας το θεσμικό όργανο ΚΑΠΠΑ, που το θυμούνται μόνο για να εκταμιεύσουν χρήματα για τέτοιες εκδηλώσεις».


Ανατροπή στη Γλυφάδα
Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία


www.enimerosi24.gr

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X