Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα και η επιρροή του στα 12 ζώδια
Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα και η επιρροή του στα 12 ζώδια thumbnail

Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα και η επιρροή του στα 12 ζώδια

Η ερωτική, αισθησιακή και αισθαντική Αφροδίτη στο Σκορπιό και ο σκοτεινός, παθιασμένος, σεξουαλικός και μυστήριος Πλούτωνας στον Αιγόκερω, συνεργάζονται με όψη Εξαγώνουτην Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου και μας ξελογιάζουν ερωτικά… 


Η ερωτική ζωή μεταμορφώνεται, γίνεται ουσιώδης, μοιραία, εμπλουτίζεται με πάθος και βαθύ συναίσθημα και η αισθησιακή έλξη μεταξύ των ανθρώπων αψηφά όλα τα εμπόδια και παραδίδεται χωρίς δισταγμό, στα χέρια του εξουσιαστικού Πλούτωνα και της συναισθηματικής Αφροδίτης. Ο έρωτας, το πάθος, οι επιθυμίες, η απόλαυση είναι τώρα οι πρωταγωνιστές της καθημερινότητας μας, μαζί με την ανάγκη για οικονομική και υλική σταθερότητα και πληρότητα. Όμως και οι υπόλοιποι τομείς της ζωή μας, αντιμετωπίζονται με πάθος, δύναμη και ουσία από εμάς. 

Τα ζώδια και οι ωροσκόποι που θα ευνοηθούν είναι κυρίως εκείνοι που ανήκουν στην ομάδα της Γης και του Νερού και ιδιαίτερα του 2ου δεκαημέρου. Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα και η επιρροή του στα 12 ζώδιαΚΡΙΟΣ


Κριέ, τις μέρες αυτές να περιμένεις έντονες ερωτικές στιγμές γεμάτες πάθος και την πραγματοποίηση ακόμα και των βαθύτερων επιθυμιών σου. Η οικονομική κατάσταση σου διορθώνεται, κυρίως από δικούς σου χειρισμούς και στην συντροφική ζωή γίνεσαι εξουσιαστικός και απόλυτος, πετυχαίνοντας όμως αυτό που θες…. 


ΤΑΥΡΟΣ


Ταύρε, η ερωτική σου ζωή θα μεταμορφωθεί και θα αλλάξει ριζικά πραγματοποιώντας ακόμα και τις πιο βαθιές σου επιθυμίες. Αν είσαι δεσμευμένος το πάθος ανάμεσα σε σένα και το σύντροφο θα σας συναρπάσει, ενώ αν είσαι ελεύθερος μία ερωτική γνωριμία ή μια νέα αρχή θα κάνει την καρδιά σου να σκιρτήσει ουσιαστικά!


ΔΙΔΥΜΟΣ


Δίδυμε, θα υπάρξουν επαγγελματικές επιτυχίες, ευκαιρίες και πολλές προοπτικές, χάρη στους δικούς σου χειρισμούς. Ίσως κάποιος έρωτας μέσα στον εργασιακό χώρο που σε απασχολεί δεν θα αντέξει να μείνει άλλο συγκαλυμμένος και τα αισθήματα σας, σας παρασύρουν σε μοναδικές ερωτικές στιγμές!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Καρκίνε, θα υπάρξουν μοιραία γεγονότα και παθιασμένες καταστάσεις στην ερωτική ζωή, δίνοντας της σημαντικές ευκαιρίες να βελτιωθεί, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε ελεύθερος, είτε σε απασχολεί ακόμα ένας έρωτας από το παρελθόν ή κάτι που τόσο καιρό κρατάς κρυφό για κάποιο λόγο.


ΛΕΩΝ


Λέοντα, θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε ένα ερωτικό ζήτημα από το παρελθόν που θα σε χαροποιήσουν. Οι οικογενειακές σχέσεις ενδυναμώνονται και οι εκκρεμότητες του σπιτιού ή γενικά θέματα ακίνητης περιουσίας διευθετούνται.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Παρθένε, θα ενδυναμώσεις κοινωνικές σχέσεις, σχέσεις με αδέρφια και γείτονες. Ίσως προκύψει μία μοιραία γνωριμία ή συνάντηση που θα σου ταράξει θετικά τα δεδομένα σου. Ο τρόπος σκέψης και έκφρασης σου γίνεται βαθύτερος και ουσιαστικότερος. .


ΖΥΓΟΣ


Ζυγέ, η οικονομική σου κατάσταση μεταμορφώνεται, ανακαλύπτοντας από το πουθενά νέες πηγές εσόδων. Επικεντρώνεσαι στις σταθερές συναισθηματικές σου σχέσεις και την ποιότητα αυτών και θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις παθιασμένες ερωτικές στιγμές. .


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Σκορπιέ, μεταμορφώνεται η καθημερινότητα σου προς το καλύτερο, όλοι οι τομείς της ζωής σου αλλά κυρίως η ερωτική ζωή, η οικονομική κατάσταση και ο ίδιος σου ο εαυτός. Θα υπάρξει με ποικίλους τρόπους πλήρης ανανέωση και το πάθος με τον ερωτισμό θα πρωταγωνιστούν στη ζωή σου.


ΤΟΞΟΤΗΣ


Τοξότη, κρυφοί, απαγορευμένοι, παρασκηνιακοί και παρελθοντικοί έρωτες και πάθη, βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια και αναζωπυρώνονται, αφού οι βαθιές επιθυμίες σου είναι ασυγκράτητες, μετά από την ψυχική και συναισθηματική ανανέωση, που σου επιφυλάσσουν οι ημέρες αυτές.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Αιγόκερε, οι φιλικές σχέσεις αναζωπυρώνονται και ενδυναμώνονται ουσιαστικά. Ίσως μέσα από αυτές, προκύψει και κάποιος μοιραίος έρωτας που πια δεν μπορεί να συγκρατηθεί. Μπορείς τώρα να κάνεις μεγάλα σχέδια και να πετύχεις ακόμα και τους πιο φαινομενικά δύσκολους στόχους.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Υδροχόε, θα υπάρξουν σημαντικές διακρίσεις, ευκαιρίες, προτάσεις αλλά και επιτυχίες και αύξηση στον τομέα της καριέρας ή θα υπάρξει συζυγική ευτυχία. Πιθανόν να προκύψει ένας μοιραίος έρωτας στο χώρο της δουλειάς που τόσο καιρό ήταν συγκρατημένος.


ΙΧΘΥΣ


Ιχθύ, αν σπουδάζεις ή πρόκειται να ταξιδέψεις η επιτυχία είναι δεδομένη. Διαφορετικά να περιμένεις καλυτέρευση της κοινωνικής ζωής, μοιραίες ερωτικές γνωριμίες και συναντήσεις και ενδυνάμωση σχέσεων με συγγενείς εξ αγχιστείας.

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X