Αρχική / More / ΖΩΔΙΑ / Ερμής Σύνοδο με Πλούτωνα και Τετράγωνο με Ουρανό: Θέληση να ξεπεράσουμε επιτυχώς κάθε ξαφνική δυσκολία!
Ερμής Σύνοδο με Πλούτωνα και Τετράγωνο με Ουρανό: Θέληση να ξεπεράσουμε επιτυχώς κάθε ξαφνική δυσκολία! thumbnail

Ερμής Σύνοδο με Πλούτωνα και Τετράγωνο με Ουρανό: Θέληση να ξεπεράσουμε επιτυχώς κάθε ξαφνική δυσκολία!

Ο πλανήτης της επικοινωνίας και της μετακίνησης, Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Στις 20 Δεκεμβρίου 2015, έρχεται σε Σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, κάνοντας τη σκέψη μας βαθύτερη και το λόγο μας ικανό να εκφράσει αποτελεσματικά τις επιθυμίες μας, αλλά λίγες ώρες αργότερα, σχηματίζει Τετράγωνο με τον Ουρανό στο Κριό, ξαφνιάζοντας μας δυσάρεστα με ξαφνικές ειδήσεις και αναπάντεχες αναποδιές, τις οποίες όμως, λόγω της Συνόδου, θα μπορέσουμε να βρούμε τον ιδανικό τρόπο να τις αντιμετωπίσουμε με επιτυχία.

Τα ζώδια που το μυαλό τους θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν εύκολα τις κακοτοπιές είναι της Φωτιάς, ενώ οι Παρορμητικοί, είναι εκείνοι που πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για πολλά απρόοπτα, ειδικά όσοι ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο.
Ας δούμε αναλυτικά όμως το κάθε ζώδιο ξεχωριστά:ΚΡΙΟΣ

Αναποδιές και ξαφνικά νέα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σου σε αναστατώνουν, Κριέ, αλλά θα καταφέρεις να σκεφτείς τον ιδανικό τρόπο για να ανταπεξέλθεις. 

ΤΑΥΡΟΣ
Ξαφνικές ανεπιθύμητες συναντήσεις, δυσάρεστες ειδήσεις και μικροατυχήματα, μπορεί να σε τρομάξουν Ταύρε, αλλά θα βρεις τρόπο να ελιχθείς τελευταία στιγμή.  

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ξαφνικά γεγονότα θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου στον ερωτικό και οικονομικό τομέα, αλλά η ευφυΐα σου θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις όλα Δίδυμε. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ταραχές και εντάσεις στην επικοινωνία με το σύντροφο Καρκίνε, αλλά θα καταφέρεις να ηρεμήσεις τα πνεύματα και να τα διορθώσεις.  ΛΕΩΝ

Κάποιες απρόοπτες καταστάσεις στην εργασία σου Λέοντα, θα σε αναγκάσουν να συνετιστείς και να μπεις στη διαδικασία να κάνεις κάποια πράγματα όπως πρέπει και θες. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αναπάντεχες και μάλλον επικοινωνίες και επαφές στην αισθηματική ζωή θα έχεις Παρθένε, οι όποιες όμως μπορούν στο τέλος να γυρίσουν υπέρ σου.

ΖΥΓΟΣ
Οικογενειακές εντάσεις και ανατροπές θα σε απασχολήσουν αλλά αν συγκρατηθείς Ζυγέ, θα καταφέρεις να λύσεις όλα τα προβλήματα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάποια νέα ή μηνύματα θα σε ξαφνιάσουν Σκορπιέ και εκεί που δεν θα ξέρεις πώς να αντιδράσεις, θα καταφέρεις τελικά να τα χειριστείς με επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ξαφνικά έξοδα και εντάσεις στην αισθηματική ζωή θα σε αναστατώσουν Τοξότη, αλλά θα καταφέρεις με το επικοινωνιακό σου ταλέντο να μην έχουν αρνητικές συνέπειες. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι ιδέες σου είναι ριψοκίνδυνες και μη αποδεκτές, όπως και αυτά που θα ακούσεις θα σε ξαφνιάσουν δυσάρεστα. Όμως στο τέλος θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις επιτυχώς Αιγόκερε. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, ξαφνικό άγχος και φοβίες σε δυσαρεστούν Υδροχόε, αλλά η εσωτερική σου δύναμη θα σε βοηθήσει να τα ξεπεράσεις.  

ΙΧΘΥΣ
Οι φίλοι σου επιφυλάσσουν δυσάρεστες εκπλήξεις Ιχθύ, αλλά εσύ θα καταφέρεις να διορθώσεις τα προβλήματα με τη δύναμη του μυαλού σου.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X