Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Πορνό: Τι βλέπει μια γυναίκα στο κινητό της
Πορνό: Τι βλέπει μια γυναίκα στο κινητό της  thumbnail

Πορνό: Τι βλέπει μια γυναίκα στο κινητό της

Μία στις τρεις νεαρές γυναίκες βλέπουν πορνό τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα – και πολλές χρησιμοποιούν για τον σκοπό αυτό τα κινητά τους τηλέφωνα, σύμφωνα με μία νέα βρετανική δημοσκόπηση.


Άλλες τόσες, εξάλλου, βλέπουν πορνό μία ή δύο φορές τον μήνα.


Η δημοσκόπηση διεξήχθη σε 3.000 εθελόντριες, το 70% εκ των οποίων είχαν ηλικίας 18 έως 34 ετών.


Το 31% των εθελοντριών είπαν ότι βλέπουν ταινίες πορνό τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα και το 30% μία ή δύο φορές τον μήνα.


Από τις εθελόντριες αυτές, το 62% είπαν ότι βλέπουν τις ταινίες κυρίως στα κινητά τους και το 75% ότι πρόκειται για ταινίες που βρίσκουν σε ελεύθερα site, ενώ το 40% είπαν ότι προτιμούν όσες έχουν και αισθηματικό περιεχόμενο.


Όπως εξάλλου είπε το 66%, τις ταινίες δεν τις βλέπουν ποτέ με τον/την σύντροφό τους, γεγονός που υποδηλώνει ότι η σχέση τους με το πορνό αφορά τις ίδιες και την σεξουαλικότητά τους και όχι την ερωτική τους ζωή με το ταίρι τους.


Από τις υπόλοιπες γυναίκες, μόνο το 3% είπαν ότι πάντοτε βλέπουν πορνό με τον ερωτικό τους σύντροφο: το υπόλοιπο 31% είπαν ότι άλλοτε βλέπουν μαζί και άλλοτε χώρια.


Όσον αφορά τις επιδράσεις του πορνό, το 51% είπαν ότι επηρεάζει θετικά την ερωτική τους ζωή και τη σχέση τους διότι τις βοηθά να μαθαίνουν πολλά για τα διάφορα είδη σεξ και την σεξουαλικότητα, ενώ το 35% είπαν πως έχουν πρόβλημα με το πως οι άντρες φαίνεται να συγχέουν το πορνό με το σεξ στην αληθινή ζωή.


Παρότι όμως οι γυναίκες βλέπουν πορνό, το 56% παραδέχτηκαν πως τις προβληματίζει ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι γυναίκες στις ταινίες αυτές και το πως αυτές προωθούν αρνητικά στερεότυπα.


Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της βρετανικής έκδοσης του περιοδικού Marie Claire.
Πηγή : Web Only tanea.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X