Αρχική / Teens / Οδηγός επιβίωσης για όσους έχουν σιδεράκια: Θα περάσει και αυτό!
Οδηγός επιβίωσης για όσους έχουν σιδεράκια: Θα περάσει και αυτό! thumbnail

Οδηγός επιβίωσης για όσους έχουν σιδεράκια: Θα περάσει και αυτό!

Φοράς σιδεράκια και αισθάνεσαι άβολα; Κακώς. Μέχρι και ο πρίγκιπας Harry φορούσε!
Και να ήταν μόνο αυτός; Όπως είδες πολλοί και σε διαφορετικές ηλικίες είναι οι διάσημοι που για να αποκτήσουν ένα τέλειο χαμόγελο, φόρεσαν και πόζαραν στον φωτογραφικό φακό με τα σιδεράκια τους.
Μερικά πράγματα που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου όταν φοράς ή πρέπει να φορέσεις σιδεράκια


1. Δεν είσαι η μοναδική περίπτωση.
Σχεδόν όλοι για κάποιο χρονικό διάστημα στη ζωή μας έχουμε βάλει σιδεράκια. Λίγοι είναι οι τυχεροί που γεννήθηκαν με ολόισια δόντια. Δεν πρέπει να αισθάνεσαι άσχημα. Και αν νομίζεις πως το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κάποιος όταν σε βλέπει είναι τα σιδεράκια σου, κάνεις μεγάλο λάθος. Μόλις εσύ τα συνηθίσεις , θα είναι σαν να μην υπάρχουν.


2. Έτσι θα αποκτήσεις ένα υπέροχο και γοητευτικό χαμόγελο!No pain no gain. Ή ελληνιστί, μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος; Θα τα έχεις το πολύ-στην χειρότερη των περιπτώσεων- για 2-3 χρόνια, ενώ το χαμόγελό σου θα είναι υπέροχο για πάντα!


3. ΧΑΜΟΓΕΛΑ!Με σιδεράκια ή χωρίς, το χαμόγελο κάνει όλα τα πρόσωπα ακόμη πιο όμορφα, ακόμη πιο λαμπερά. Τα σιδεράκια σου δεν πρέπει να σε σταματούν από το να χαμογελάς. Είναι μια φάση η οποία θα περάσει και στο μέλλον ούτε που θα την θυμάσαι.


Από την Ιωάννα ΖέρβαComments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X