Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Kόλπα sex: Οι θερμές ανάσες στην κλειτορίδα, το γλύψιμο των ποδιών (pics)
Kόλπα sex: Οι θερμές ανάσες στην κλειτορίδα, το γλύψιμο των ποδιών (pics) thumbnail

Kόλπα sex: Οι θερμές ανάσες στην κλειτορίδα, το γλύψιμο των ποδιών (pics)

Χαλάρωσέ την "Η βάση του οργασμού της είναι η χαλάρωση" λέει η Patti Britton, Ph.D. και συγγραφέας του The Art of Sex Coaching. Κάνε της ελαφρύ μασάζ στο πίσω μέρος του λαιμού της τοποθετώντας από τη μία πλευρά τον αντίχειρα κι από την άλλη τα υπόλοιπα δάχτυλά σου. Παίξε με τις κινήσεις, πότε τρίβοντας, πότε κάνοντας μικρούς κύκλους και πότε πιέζοντας σταθερά σε κάθε πλευρά. "Θα χαλαρώσει και θα παραδοθεί άνευ όρων" λέει η Britton.


Βάλε της φωτιά Ασε σύντομες θερμές εκπνοές πάνω από την κλειτορίδα της, λέει η Yvonne K. Fullbright, Ph.D., συγγραφέας του Touch me There!."Θα βιώσει εκρηκτική αίσθηση".Η μελωδία της ευτυχίας "Κάλυψε τα δόντια σου με τα χείλη και μουρμούριζε καθώς της πιπιλίζεις απαλά το αυτί" λέει η Fullbright. "Οι ηχητικές δονήσεις θα μεγιστοποιήσουν την ηδονή".


Χάραξε πορεία Γλείψε τη με ένταση από το εσωτερικό του γονάτου της μέχρι ψηλά στο μηρό της σταματώντας ελάχιστα πριν από την εμπόλεμη ζώνη. Επειτα φίλησέ την απαλά κατά μήκος της ίδιας διαδρομής. "Η αναμονή μέχρι να φτάσεις πιο ψηλά είναι πολύ διεγερτική" λέει η Britton. "Προαναγγέλλοντας τις κινήσεις σου κορυφώνεις την αγωνία της".Διπλή χαρά Φίλα τη στους ώμους ξεκινώντας από τον αριστερό και πηγαίνοντας προς τα μέσα. Μιμήσου τις κινήσεις σου με τα δάχτυλά σου στον δεξιό ώμο. "Η δίδυμη κίνηση θα απογειώσει τη διέγερσή της" σύμφωνα με τη Fulbright.


Πάρε τον σωστό δρόμο  
Οι γυναίκες βαθμολόγησαν σε κλίμακα από το ένα έως στο δέκα τις πιο σέξι αντρικές κινήσεις. Οι πέντε δημοφιλέστερες απαντήσεις ήταν:

1. Να με στήνει όρθια στον τοίχο για προκαταρκτικά παιχνίδια μεγάλης διαρκείας (9,8).
2. Να με αγγίζει και να με φιλάει παντού, εκτός από τα επίμαχα σημεία (9,3).
3. Να φωνάζει το όνομά μου στο κρεβάτι (8,9).
4. Να με φιλάει έντονα και παιχνιδιάρικα, σε σημεία όπως το κάτω χείλος ή ο λοβός του αυτιού μου (8,6).
5. Να ταξιδεύει τα δάχτυλά του αργά πάνω στο σώμα μου (8,4).


menshealth.gr

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X